Download menu

Problém s olejem

Více
14 roků 6 měsíců zpět #14521 od Drack
Odpověděl Drack pro téma Problém s olejem
Nějak se mi tratí olej,tak tam chci do prvních mrazů dolít ten Motul 10 w 40, mám tam Shell Advance VSX 15 W 50 za 253 Kč, tak snad se to nebude hádat. S tímto olejem mi spojka držela, je tam nová asi 4 000 km, v koloně v létě to sice občas klouzlo. :huh:, jinak o.k. :cheer:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 6 měsíců zpět #14524 od Sovahu
Odpověděl Sovahu pro téma Problém s olejem
Míchat oleje jen stejné specifikace, jinak se znehodnotí !!!! Je to jako když dáš olej do vody >>> různé hustoty, viskozity apod...

Více
14 roků 6 měsíců zpět #14525 od Drack
No možná si radši skočím pro ten Shell, ale jinak toho letos už asi moc nenajedu a z jara to vždy měním, tak sem si řek, jestli to mixnout, je to taky polosynťas a co zbyde, nechám na jaro na dolití, teda jestli tam šoupnu celou náplň téhož

Více
14 roků 6 měsíců zpět #14527 od Sovahu
Odpověděl Sovahu pro téma Problém s olejem
Jak říkám, různý oleje nemíchat, pak se trhá olejový film, pění a i horší věci, jako že blbě maže. 10W40 s 10W40 klidně slej 1 ku 1. Jinak jen na vlastní nebezpečí :)

Více
14 roků 6 měsíců zpět #14531 od Drack
Tož sem sháněl ten můj Shell po celých Hranicích n. M., jsou tam DVĚ pumpy Shell a dvě mototechny speck na mota a mají jen 10w 40 :ohmy: , tak je to, když sháním na poslední chvíli :( a zásoby mám na _ :S Jináč, www.oleje.cz ho mají za 215 :ohmy: p.s.nic sem nemixnul :S

Více
14 roků 6 měsíců zpět - 14 roků 6 měsíců zpět #14560 od Drack
Tak s odstupem času mě ten Shell pěkně s..e! Na pumpách je jen 10W-40 polo neb plnosynťas 15W-50, ale ten "můj" nemá snad nikdo!!!:ohmy:Vyjma Brna. :S A tam, kde jsem jel na jistotu, tak nemá ani v bečce- koupí sud až z jara. :huh: A to jsem se opájel pocitem sucha a bezpečí, že kamkoliv se s DRkem vrtnu, všude, kde je Shchajze Shell, doliju :angry: :( .(teď se spíše pob....) :dry: . Nevíte někdo, jaký olej je nejdostupnější na území EU? Polo 15W-50?
Jo a taky, letos jsem najel asi tak do 1 000 km (bída, co?) :blush: převážně silnice, mám všechno z jara vylejt - rok od výměny, aneb v klidu jezdit ještě nějaký ten tysýc km???
Poslední změna: 14 roků 6 měsíců zpět uživatelem Drack.

Více
14 roků 6 měsíců zpět #14562 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Problém s olejem
Vylejvat je zbytečný, v klidně ho můžeš "dojezdit", pak si tam dej něco dostupnějšího. O olejích je to napsanýho všude mraky, stáčí se držet zlaté střední cesty ;)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
14 roků 6 měsíců zpět #14563 od batas
Odpověděl batas pro téma Problém s olejem
Nebo šálu beranici a ještě to letos dojezjit B)

Vygenerováno za 0.240 sekund