Download menu

Pozvánka

• Martin
  • Avatar uživatele Martin Autor tématu
  • Diskutér spamista :-)
Více
16 roků 4 měsíců zpět #5745 od Martin
Pozvánka vytvořil uživatel Martin
Tak pánové a dámy,dovoluji si vám oznámit,že budeme poøádat další setkání lidí,kteøí si mají spolu co povědět. Tato akcička se bude konat buď 2. nebo 3. záøijový víkend tohoto roku poblíž hradu Køivoklát v kempu Višòová u Berounky. Pøesný termín se brzy dozvíte na těchto stránkách. Takže se už teď teším. :woohoo:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• Martin
Více
16 roků 4 měsíců zpět #5772 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Pozvánka
Měl jsem trochu času a popøemýšlel jsem o možnosti podívat se na pár zajímavých míst. Zajímal by mě váš názor,zda se chcete podívat na hrad Køivoklát-spousta lidí,větší vstupné,parkování za peníze,spousta času na prohlídku,ale taky super pokoukání,výklad a pěkný zážitek nebo návštěva zøíceniny Krakovec(natáčel se zde film-hlava děravá-pøesný název si nevybavím,ale bylo to něco s Duchy a trpaslíky),cena vstupného malá,parkování skoro u hradu,prohlídka s výkladem,na koukání akorát zdi a výhled po kraji. Nebudeme jen jezdit,ale taky se zastavíme na nějaké koukání. Tak by nás zajímalo,čemu dáváte pøednost,abychom mohli tomu pøizpùsobit vyjížďku. Já osobně bych se pøikláněl ke zøícenině,na hrad ve velké skupině nebude asi moc času,ale je vše na domluvě. Je to zatím dost daleko,ale chtěli bychom s Pivčou mít hrubý nástin trasy a ubytka s jídlem než skončí prázdniny. Tak se,prosím,pokud máte chu vyjádøete.B)

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 4 měsíců zpět #5773 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Pozvánka
No tak já za sebe mohu øíct, že jsem viděl a byl jsem u velikého množství českých hradù a zámkù a většinou si vystačím s prohlídkou okolí,nádvoøí atd... Dovnitø většinou nelezu - moc mi to nebaví lézt hodinu v motohadrech po hradě(zámku) a zjišovat, že už si toho ze školního dějepisu moc nepamatuju...;) Výjimkou jsou hrady kde je ideální výhled do kraje jen úplně zhora, to mi pak za to stojí, ale i tak co nejkratší prohlídka. Já jsem spíš na ty pøírodní krásy a technické zajímavosti, více mě lákají, když už tak zøíceniny,hrady - prostě støedověk... Ale je mi to jedno, když by se mi na nějakou plánovanou prohlídku tøeba moc nechtělo, mùžem udělat druhou skupinku, která aby nezahálela, mùže vyrazit objet nejbližší okolí a najít tøeba něco o čem ani netušíme, že tam je...:)<br /><br />Editováno: PajaDR650, at: 2008/07/08 10:25

Více
16 roků 4 měsíců zpět #5774 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Pozvánka
Zøícenina ;)

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Více
16 roků 4 měsíců zpět #5775 od Zemi
Odpověděl Zemi pro téma Pozvánka
Jsem taky pro zøíceninu. Myslim, že je zbytečný dávat další prašule za parkování a prohlídku hradu, protože věøím, že si užijeme víc panoramata krajiny než obrazy vladaøù.

Jediná věc, kterou máte doživotně je život.
J. Werich

Více
16 roků 4 měsíců zpět #5777 od pigi
Odpověděl pigi pro téma Pozvánka
Zøícenina, aspoò se tam nebudu cítit sám :laugh:

• Martin
Více
16 roků 4 měsíců zpět #5788 od Martin
Tak,další info. Demokraticky a po zralé úvaze jsme všickni jednomyslně rozhodli,že toto setkání se bude konat od 12.9.-14.9. tohoto roku. Pøesné místo s navigací ještě upøesníme. Pøipravte se na pár nových akciček během tohot víkendu. Jen doufáme,že bude trochu slušné počasí. Pokusíme se zajistit nějakou chatku jako ubytování,ale je to kemp a možná bude obsazen rekreanty,ale snad už budou nějaké volné. Postupem času dáme nějaké další info,ale asi to necháme na srpenec,kdy vše upøesníme na 100pro.B)

Více
16 roků 4 měsíců zpět - 16 roků 3 měsíců zpět #5795 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Pozvánka
Modlete se za počasí, pøátelé, je to fakt krásná lokalita ;)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 16 roků 3 měsíců zpět uživatelem Piwča.

Více
16 roků 4 měsíců zpět #5823 od admin
Odpověděl admin pro téma Pozvánka
Tak jsem to dal do kalendáøe. To zas bude vostudy na hradě:woohoo: :woohoo: už se na to těšim:woohoo: :blink:

• Martin
Více
16 roků 4 měsíců zpět #5842 od Martin
jaká slabší čeština? To jsem se naučil psát jako blesk a chybí nebo jsou pøehozený písmenka. Sniper taky tak občas píše a taky to svaluje na rychlost.:woohoo:
Žádné další novinky nebudeme zveøejòovat-nechte se pøekvapit. Akorát budou nové hry a hračičky. Jen aby bylo OK počasí. :pinch:

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
16 roků 4 měsíců zpět #5844 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma Pozvánka
Martin napsáno:

jaká slabší čeština? To jsem se naučil psát jako blesk a chybí nebo jsou pøehozený písmenka. Sniper taky tak občas píše a taky to svaluje na rychlost.:woohoo:
Žádné další novinky nebudeme zveøejòovat-nechte se pøekvapit. Akorát budou nové hry a hračičky. Jen aby bylo OK počasí. :pinch:

Jak to zaøídíš tak to bude :laugh: :woohoo:

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

• DLOUHAN
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 4 měsíců zpět #5856 od DLOUHAN
Odpověděl DLOUHAN pro téma Pozvánka
Zøícenina!B)

• Martin
Více
16 roků 4 měsíců zpět #5958 od Martin
Pøidávám další info: na to jak a kde bude setkání se mùžete podívat na www.osadasport.cz ,zajistili jsme s Pivčou dva pokoje po 4 lùžkách.:cheer: Pokud by měl někdo další zájem o ubytování,tak je možná rezervace pøímo na tel 737261275 a domluvit se s velmi ochotnou paní a zaplatit zálohu 1000,-Kč. Pokoj stojí(4 lùžka se sprchou) na noc 790,-Kč. Máme s paní dohodu,že pokud budu objednávat já nějaký další pokoj,tak se záloha neplatí,ale to bych zase já potøeboval vědět od konkrétních osob kolik a jak bude platba. Pak další pokoje mùžu objednat. S Pivčou máme trasu najetou, akorát se ještě dohodneme,kde budeme papat-asi to necháme u zøíceniny Krakovec. Je tam možnost výběru z několika jídel,nealko Birel mají taky,tak ještě uvidíme.B) Benzin bude možnost natankovat cestou zhruba v polovině,takže to by taky neměl být problém. Mùj tel je 606403537,ale pro první kontakt se mnou je lepší SMS,ne vždy mohu tel brát.:S Ještě jsem si vzpomněl,místo na stany a moto je tam docela dost,jídlo a občerstvení s možností posezení je od stanù cca 100m.:woohoo:

Více
16 roků 4 měsíců zpět - 16 roků 4 měsíců zpět #5959 od Sniper
Sikovnej panacek, konecne se taky snazi a my s Adminem se "konecne" jenom povezeme :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

I cesta, je cíl

Poslední změna: 16 roků 4 měsíců zpět uživatelem Sniper.

Více
16 roků 4 měsíců zpět - 16 roků 3 měsíců zpět #5964 od Piwča
Asi jak píše Martin, nakonec jsme vybrali tuto část Višòové, Osada sport .

Výjížďka je cca 100 km, po obou bøezích Berounky, Køivoklátské lesy, sem tam traktor, je možné jí prodloužit i zkrátit, uvidí se podle nálady v čas konání setkání ;)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 16 roků 3 měsíců zpět uživatelem Piwča.

Více
16 roků 4 měsíců zpět #5965 od Sniper
Ja bych prosim pokud to pujde se nekam rad vmacknul ;)

I cesta, je cíl

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
16 roků 4 měsíců zpět #5967 od MotejlKuba
Martin napsal:

Pøidávám další info: na to jak a kde bude setkání se mùžete podívat na www.osadasport.cz ,zajistili jsme s Pivčou dva pokoje po 4 lùžkách.:cheer: Pokud by měl někdo další zájem o ubytování,tak je možná rezervace pøímo na tel 737261275 a domluvit se s velmi ochotnou paní a zaplatit zálohu 1000,-Kč. Pokoj stojí(4 lùžka se sprchou) na noc 790,-Kč. Máme s paní dohodu,že pokud budu objednávat já nějaký další pokoj,tak se záloha neplatí,ale to bych zase já potøeboval vědět od konkrétních osob kolik a jak bude platba. Pak další pokoje mùžu objednat. S Pivčou máme trasu najetou, akorát se ještě dohodneme,kde budeme papat-asi to necháme u zøíceniny Krakovec. Je tam možnost výběru z několika jídel,nealko Birel mají taky,tak ještě uvidíme.B) Benzin bude možnost natankovat cestou zhruba v polovině,takže to by taky neměl být problém. Mùj tel je 606403537,ale pro první kontakt se mnou je lepší SMS,ne vždy mohu tel brát.:S Ještě jsem si vzpomněl,místo na stany a moto je tam docela dost,jídlo a občerstvení s možností posezení je od stanù cca 100m.:woohoo:

A těch 790 kč je za osobu?Nebo mam jen blbou otázku a je to fakt za pokoj :cheer:

Forever Suzuki

• Martin
Více
16 roků 4 měsíců zpět #5968 od Martin
Není to blbá otázka,taky jsem se zeptal 2x. Je to za čtyølùžkový pokoj na noc. Takže 4 osoby na 2 n oci 790,-x2 = 1580,-Kč. Těžko odhadnout,jaké bude počasí a zda až pøijedeme na místo budou volné pokoje,takže,kdo chce místo na spaní-neváhejte. Máme objednané pokoje č.1 a 2. Jak napsal Pivča-1 pokoj je plný a druhý z poloviny obsazený.:cheer:

Více
16 roků 4 měsíců zpět #5971 od Piwča
Sniper - takže si čtvrtej, počítám s tebou.

Nebudeš prdět a plácat nesmysly ožralej slovensky, jinak skončíš v Berounce :woohoo:

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
16 roků 4 měsíců zpět #5972 od MotejlKuba
Takže zabírám 1x dvou lùžko.Za ty prachy to je fakt levný :blink:

Forever Suzuki

Vygenerováno za 0.718 sekund