Download menu

Pozvánka

Více
16 roků 2 měsíců zpět #6791 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma Pozvánka
jo sniper ma pravdu ..taky jsem mel problem pri ceste domu nejaky blbec se otacel s felicii za belotinem a ja predjizdel v levem pruhu a mel co delat aby jsem se mu vyhnul.. no opravdu staci malo :( :(

backmen : jsem rikal ze jsi divocak . daveyyy bacha
dobrych chlapiku je malo :side:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #6792 od pigi
Odpověděl pigi pro téma Pozvánka
Sniper to vystih, doufám že pøi pøíštím srazu bude už vše OK tak jako byl jeho prùběh. Kdo nebyl, udělal chybu.

• madman650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 2 měsíců zpět #6794 od madman650
Odpověděl madman650 pro téma Pozvánka
Tak to byla o víkendu asi nějaká špatná konstelace hvězd pro nás motorkáøe.Taky jsem totiž hodil tlamu.Ale né v terénu,to se tam občas stává,nýbrž na asfaltu.Měl jsem jen lehce natlučené kolínka,ale moje opečovávané nové motohadry už na tom byly podstatně hùø.No ale musím øíct,že ty naše mašiny jsou suprově konstruovaný.Kromě lehce zohlé øadičky a øidítka ani škrábanec.Ale ten první moment,kdy jsem se belhal k mašině a øíkal si,že to asi bude drahý pád,ten nebyl moc pøíjemný.To si člověk øíká,proč já vùl dělám takové kraviny,pøíště se na to vykašlu.No a za chvíli se člověk otrká a blbne zas.:laugh:

Více
16 roků 2 měsíců zpět #6795 od Paja
Odpověděl Paja pro téma Pozvánka
No tak to tady kluci čtu a koukám, že jste samá pohroma. Dávejte na sebe trochu větší pozor!!! Ono na motorce je člověk hned a na zemi ještě døíve,a už vlastní chybou,nebo někoho druhého,ale to nám asi øíká každý. Doufám,že už máte dlouho do pøedu vybráno a že teď už to bude jenom o krásné cestě,sluncem v zády a kočkou za zády. Hodně štěstí a bezpečných návratù domù.:cheer:

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 2 měsíců zpět #6805 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Pozvánka
Zážitky z návratu jsou teda nic moc. Psát tu všem aby jezdili opatrně, je myslím zbytečný. Když jedeš a daøí se, tak si ani nepøipustíš, že se mùže něco stát. Já poslední dobou vyhledávám ty nejzapadlejší silničky a tøeba cestou domù jsme většinu cesty jeli úplně osamoceně, žádný auta, žádnej provoz. Takže se dá trošku eliminovat to, že udělá chybu někdo jiný a navíc se jede pomaleji, víc toho člověk vidí a pozná. Když jedu s manželkou tak už se snažím neriskovat a jet v klidu, když jedu sám často to nevydržím a beru za to víc a víc, to mi pak pomáhá vzpomenout si na ty dva prcky, co na mě doma čekaj a pravá ruka povoluje... Každej máme svoje hranice a myslím že každej pozná ten okamžik, kdy jede za svejma možnostma a tam je potøeba pøestat si hrát na supermana,zvolnit a raději projet pomaleji, ale získat tak zkušenosti pøi dlouhodobějším ježdění než skončit ve strouze a tøeba dojet nadobro. Riskujeme všichni, co si na motku sedáme, a si to někdo pøipustí nebo ne.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #6809 od backmen
Odpověděl backmen pro téma Pozvánka
Notak chlapi už dost!!!:ohmy: Něco veselejšího by tu někdo neměl?Tøeba černá srna z jižní spojky alias stále dobøe naladěný SNIPER?:laugh:

Více
16 roků 2 měsíců zpět #6816 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Pozvánka
Beckmen > jjj chtelo by to todle tema uz bylo smutny dost ale ja ti mam posledni dobou nejak moc prace az me to pekne.... aaaale co zase bude lip uvazuju cim dal vic o spuntech na masinu offik me laka cim dal vic :lol:

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Více
16 roků 2 měsíců zpět #6827 od Paja
Odpověděl Paja pro téma Pozvánka
Sniper-hlavně opatrně v tom terénu, a se tu zase nemusí psát smutně:P . Kup si raději nejakej ten pitbike ;) ,teda jestli se na něj vejdeš.:woohoo:

Více
16 roků 2 měsíců zpět #6831 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Pozvánka
Ehm, pitbike pro Snipera asi nedělaj, leda z nějakýho kosmickýho materiálu :woohoo: ;)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
16 roků 2 měsíců zpět #6834 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Pozvánka
Mno jak pise Pivca leda ze by byl vyrobenej z nejakyho kosmickyho materialu jinak by to ten pitbike asi nerozdejchal :lol: koupim spunty na DRko a uvidime ;) Ono se to nejak podda :lol:

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Více
16 roků 1 měsíc zpět #6895 od pigi
Tak jsem se poptal na možnost ubytování na Šumavě v druhé polovině června pøíští rok.
Mělo by být volno, tak až to bude aktuální, napíšu.

Více
16 roků 1 měsíc zpět #6896 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma Pozvánka
no pigi : supr uz se tesime ;)

• Martin
  • Avatar uživatele Martin Autor tématu
  • Diskutér spamista :-)
Více
16 roků 1 měsíc zpět #6897 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Pozvánka
Bacha na datum. Nebude to asi pro spoustu lidí aktuální pøed koncem školy. A domluvte se s Wosou,aby nedošlo k nedorozumnění. Mluvil jsem s oběma na Bystøičce a mají taky spoustu nápadù,tak aby jste ty a Wosovi nedělali na dvou frontách a nakonec....:angry: Je to ještě strašně daleko na nějaké 100 pro termíny a ujednání,ale čas letí.:cheer:

Více
16 roků 1 měsíc zpět #6907 od pigi
začnem to øešit až po zimě

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 1 měsíc zpět #6919 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Pozvánka
Do srazu na Šumavě se mùžu taky dobøe angažovat, vždy to mám hned u huby... znám toho v okolí dost co je zajímavé, tak mùžu taky poradit. Ubytování bych øešil asi opravdu až po zimě, kempù je tady dost, takže se nějaký správný místo najde. Kdyžtak si vy "cizinci" pište co byste rádi viděli a o čem jste tøeba zajímavém slyšeli ve spojení se Šumavou a my vám to pak nějak naservírujem ...

Více
16 roků 1 měsíc zpět - 16 roků 1 měsíc zpět #6925 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Pozvánka
PajaDR650 - nechci nikomu do ničeho kecat :huh: , ale k dobru věci je, že se toho hlavního, výběru vyjížďky a místa ubytování ujme jeden člověk ;)

Jo a málem jsem zapoměl odpovědět, slyšel jsem něco o Anín 1, ale vùbec nevím o co gou.

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 16 roků 1 měsíc zpět uživatelem Piwča.

• madman650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 1 měsíc zpět #6928 od madman650
Mám ten dojem,že Anín 1 je nějaký kemp.Jednou jsem se tam v těch místech pohyboval.

• Martin
  • Avatar uživatele Martin Autor tématu
Více
16 roků 1 měsíc zpět #6934 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Pozvánka
Já vím,že je to blízko øeky Otavy a možná taky vodácký kemp,ale je možné že se mýlím. Ale ten,kdo bude zajišovat šumavské setkání,a si nenechá do akce nikoho z nás kecat. V tomto pøípadě není možná demokracie a není možné uspokojit všechny. Je potøeba udělat nějaký kompromis a z toho vycházet. Sakra už,aby bylo jaro a prázdniny. Taková doba.:angry: :angry:

Více
16 roků 1 měsíc zpět #6936 od backmen
Odpověděl backmen pro téma Pozvánka
Zdar všem!Tak to se pochlubím i já!!!Budete si myslet že sem magor :P ale já mám už teď zajištěno 5 chatek po 4 osobách na pøíští rok na podzim!!:ohmy: :ohmy:Je to jenom pøedběžná rezervace a doufám že budu pøiobědnávat.:ohmy: Mimochodem cena za lùžko je 90kč za noc:blink:

• madman650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 1 měsíc zpět #6937 od madman650
Backmene a co budeš poøádat?:) Asi mi něco uniklo.

Vygenerováno za 0.511 sekund