Download menu

Pozvánka

• madman650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 2 měsíců zpět #6761 od madman650
Odpověděl madman650 pro téma Pozvánka
Nazdar pánové.Kolik dorazilo strojù?Vidím,že o dost méně než na Bystøičku.To se divím,nebo z čech je hodně majitelù DR.Ale asi je odradila ta zima,tak jako mě.Jet 350km na sraz pøi sedmi stupních,to už chce odvahu.Je mě kosa jenom pøi tom pomyšlení.:laugh:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 2 měsíců zpět - 16 roků 2 měsíců zpět #6762 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Pozvánka
madman650 - no moc odvahy se tady pro letošní podzim nenašlo no ...

Motorek necelých deset, ale nepočítal jsem to ...

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 16 roků 2 měsíců zpět uživatelem Piwča.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #6763 od admin
Odpověděl admin pro téma Pozvánka
Tak musím øíct, že to pro nás byl opravdu pøíjemný víkend se správnými lidmi.Užili jsme si spoustu legrace něco popili něco rozbili a rozlili:laugh: . Kauboj v dresu údržba hl. města Prahy a koženém klobouku neměl chybu:laugh: Soutěýe byly takyperfektní hlavně jsem konečně taky něco ukoøistil.
Škoda že to bylo tak krátký:( .

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
16 roků 2 měsíců zpět - 16 roků 2 měsíců zpět #6764 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma Pozvánka
čus kuci a holky,sraz se Nám moc líbil a těšíme se na další setkání.Jinak co sme se blížily k H.k,tak se počasí zhoršovalo (bylo chladnějc a o dost víc foukalo) najely sme pøesně 190 km.Pro backmana-mám od toho tvýho lubrikantu :woohoo: na øetěz zasviněnou celou motorku a Martina má ohozené krásné nové kalhoty :lol:
Jinak jsem si všimnul (až doma) že hrníčky co sme si vybojovaly pøi soutěžích mají ze spod nápis DR 650 2008 :blink: že tedy výrobce hrnkù chválím,já bych ho asi nedokázal vyrobyt na hrnčíøským kruhu.Asi by z toho vzniklo něco nepodobnýho :woohoo:

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)
Poslední změna: 16 roků 2 měsíců zpět uživatelem MotejlKuba.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #6766 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma Pozvánka
hoj kluci diky za pekny srazek :laugh: moc se mi to libilo bohuzel jsem musel sobotu dmu :S a uz se tesim az se zase potkame
pivca + martin : obzvlastni podekovani za prekrasnou vyjizdku

madman650 : jsi meky mel by jsi se polepsit :P ja jsem natocil 940km vcetne vyjizdky :P

Více
16 roků 2 měsíců zpět #6767 od pazhaut
a stve me ze jsem si nemohl vyhrat hrnecek :angry:

Více
16 roků 2 měsíců zpět #6768 od Piwča
pazhaut napsal:

a stve me ze jsem si nemohl vyhrat hrnecek :angry:

Neboj, máš ho u mě ;)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
16 roků 2 měsíců zpět #6769 od pazhaut
pivca - o diky diky tisicere diky :laugh:
dival jsem se zrovna fotky a mrzime je ste vice ze jsem musel vsobotu domu :S

Více
16 roků 2 měsíců zpět #6771 od Piwča
To mě taky mrzí, bez tvé samohonky a kecù to už nebylo vono :woohoo: :P

• Martin
  • Avatar uživatele Martin Autor tématu
  • Diskutér spamista :-)
Více
16 roků 2 měsíců zpět #6773 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Pozvánka
Nazdár,jsem zvědav,co napíše o cestě Backmen,až se dostane k PC. Jinak díky všem za účast a slušný chování.:cheer:

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 2 měsíců zpět #6774 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Pozvánka
Dorazili jsme v pohodě kolem 2 hodiny, brouzdali jsme ještě chvilku po pravém bøehu Berounky po zapomenutých silničkách. Je to fakt super kraj. Srazová účast je poněkud mrzutá, když člověk ví kolik lidí sem na stránky chodí a kolik tady jezdí DR - no co mě se to líbilo i v takto komorním duchu. JO a ten kovboj byl fakt dobrej... :-))

Více
16 roků 2 měsíců zpět #6776 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Pozvánka
jjj Kowboj byl drsnej :lol:

Jeste jsem zapomel podekovat dedovi za souteze ty mel pripravene a vymyslene bravurne ;)
A taky vsem kteri prispeli a dovezli ceny do soutezi ;)

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

• Martin
Více
16 roků 2 měsíců zpět #6778 od Martin
Jsme rádi,že se to zúčastněným líbilo a že vyšlo počasí. Kdo se bál zimy-podívejte na fotky ze soboty. Já jsem slušná zmrzlina a běhal jsem tam v tričku a kraasech. O chvilky se slušnýma lidma je nouze a byla by škoda si je nechat uniknout,kvùli trochu zimy,která pøišla až v so večer. :angry: Taková kosa zase nebyla a vymlouvat se na počasí v tomto pøípadě nešlo. Ale i tak pøi malé účasti bylo srandy kopec. Díky.:cheer:

Více
16 roků 2 měsíců zpět #6782 od pigi
Odpověděl pigi pro téma Pozvánka
Tak jsem se konečně dostal k napsání pár slov. Díky organizátorùm za pěknou vyjížďku a hlavně Dědovi za soutěže dal si s tím hodně práce. Musel jsem bohužej odjet už v sobotu a cesta stála za .....
Asi dva kilometry za Roztokama směr Beroun jsem v zatáčce pod svodidlem viděl motorku kolama nahoru a pod svodidlem na mě mávala ruka. Øidič tam seděl nad spolujezdkyní a snažil se jí udržet pøi vědomí. Neubrzdil zatáčku. Zavolal jsem záchranku a čekal na její pøíjezd. Policajtùm to trvalo asi 15minut a to měli auto pøed služebnou, když jsem jel kolem. Záchranka dorazila asi za 20 minut a hned volali vrtulník, podezøení na vnitøní zranění. Dál jsem už nečekal a po sepsání hlášení u poldù jsem jel domu. I tak jsem se tam zdržel pøes 40 minut. Tak brzo pøed zatáčkama jsem ještě nikdy nebrzdil.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #6783 od Piwča
Pigi - a radost z výletu je v čudu, uplně mi z toho mrazí, nemá cenu se v tom pitvat :(

Z motorky se mùže i spadnout, doufám že to víte :S

Více
16 roků 2 měsíců zpět #6784 od backmen
Odpověděl backmen pro téma Pozvánka
No pánové já píšu až dnes protože jsem musel rozmrznout:angry: No i pøes chladné počasí si myslím že srázek byl super a mě vùbec nevadí že nás nebylo mnoho.Pro mě je dùležitý že vím kdo je to zdravý jádro.Jinak Děda nasadil v poøádání srazù laku zase o něco výš.No a aby bylo veseleji tak vám musím prozradit že jsem si na výoadovce na Kolín vyměnil barvu s micubiši:S Normálně koukám do spěáku a najednou auto pøedemnou stojííííí:ohmy: než sem se nadál tak se válím v protisměru:dry: První myšlenka rychle na nohy apryč ze silnice!!!!Tak sevyskočil zvedl DRku hupnul jí stranou,postavil na stojan a hned skoušel jestli mi nic není.Naštěstí sme jeli no nevim tak 30-40 to by moh vědět Admin co jel zamnou.No a dál už to mělo rychlý spád,kontrola motorky-OK ,kontrola mě-OK,kontrola auta-NIC MOC.:ohmy: Pøijela policie,odhadli škodu tak na 5-10 00tisíc-na autě a øekli že jestli nechceme dostat pokutu tak se máme dohodnout a oni odvolají dopraváky.Ona slečna totiš neměla kertičku od pojištění ani zelenou kartu.Jo a alkohol byl samozøejmě vloučen dechovou skouškou!!!!:ohmy: No a ta sme si vyměnily nacionále,já narovnal øadicí pláku a vyrazil domù.Po cestě ještě ta kosa a já trouba špatně odbočil v čáslavi.Tak sem to hrnul na Chrudim,Mýto,Litomyšl a Olomouc domù.Ale chlapy to vám povídám máma se to nesmí dozvědět!!!!!:ohmy: :ohmy: :ohmy: Ztoho plyne poučení :Co se děje za tebou je pasé,hlavně koukej pøed sebe!!!!

Více
16 roků 2 měsíců zpět - 16 roků 2 měsíců zpět #6785 od Piwča
Samé "dobré" zprávy o cestě domù :( :blink:

No hlavně, že jste celý ;)

backmen - kolik tě to stálo, že jsi nenadýchal? :woohoo:

Poslední změna: 16 roků 2 měsíců zpět uživatelem Piwča.

• Martin
Více
16 roků 2 měsíců zpět #6786 od Martin
Tak to jsou zprávy z cest,hlavně že to dopadlo bez zranění a újmy na motorce.
Pigi ani tobě tento zážitek nezávidím.
Včera jsem sesmolil pár øádkù,odeslal adminovi a ten slíbil,že ho dá na stránky a pøidá pár fotek a možná i jeho komentáø.:woohoo:
Dnes u nás bylo docela "fajn" počásko. Kdyby takhle bylo o víkendu,tak by bylo více zážitkù z hospody:angry: a ne z vyjížďky nebo soutěží.:S

Více
16 roků 2 měsíců zpět #6787 od backmen
Odpověděl backmen pro téma Pozvánka
No nestálo to nic a ti policajti byli až neskutečně hodný a to byli 3.Fotečky vám nepošlu na FTP bo nevím jak.Budou buď na rajčeti-backmen,nebo to pošlu sniperovi mailem.Teď je u nás fronta na počál.Jeden mladej pøijel z itálie a musí poøád mejlovat svojí mladé a to tam byly 14 dní spolu a nestačili si všechno øíct.No a ten druhej zase shání po netu kopačky.Nevím nač kopačky do pralesního pøeboru!!??Mimochodem dnesla se pøekonávám v datlování tak dlouhý maily sem ještě nenapsal:side:

Více
16 roků 2 měsíců zpět #6790 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Pozvánka
Ty voe, :dry: to vám povím ten víkend, na jednu stranu super na druhou to bylo fakt prdelí nahoru, to co tu čtu je jenom potvrzení toho co mi øíkali kluci co znám. :angry:
Dneska mi volal kamarád, se kterým jsem mluvil v pátek, když jsem čekal na Admina až dorazí. S tím, že jsem slíbil, že mu pošlu sms až dorazím. No nějak jsem na to zapoměl. Ten mě seøval na dvě doby a pak se mi skoro rozbrečel do telefonu, že měl šílenej strach. Že prej to, že jsem mu měl napsat taky vypustil z hlavy. Ale dneska že mu volal kamarád a že se prej "Sniper" zabil na motorce :angry: a že si prej pøipadá hrozně když teď zjistil, že to nejsem já, ale ten druhej prej někde od Rokycan nebo tam někde. :angry: Tak vám povím, ten úžasnej sraz a celej ten nádhernej víkend se zdravým jádrem má tak trochu "hoøkou" pøíchu :S

Tak trochu si člověk uvědomí jak málo stačí k neštěstí, a že nás na cestě mezi životem a smrtí vedou jenom dvě kola a daò za jedinou chybičku platíme zkurveně velkou cenou. Jezděme s rozumem se øíká tak lehce a o to hùø se nám s tím jezdí.

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Vygenerováno za 0.495 sekund