Download menu

Velký výlet v létě směrem na jih

• Heki
  • Avatar uživatele Heki Autor tématu
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
Více
15 roků 4 měsíců zpět - 15 roků 4 měsíců zpět #11631 od Heki
Velký výlet v létě směrem na jih vytvořil uživatel Heki
Tak mě asi před půl rokem napadlo, že by nebylo marné někdy v průběhu léta mrknout do jižních krajin skrz Albánii, Bosnu, Srbsko a Černou horu.
Viděl bych to tak na 10 dní max a social párty akci, takže žádný velký luxus. Je tam krásně a pro enduro stroje by to mohla být dobrá akce.

Nějaké náměty na trasy a tak jsou na www.bebaweb.cz

Jen jsem zatím nenašel nikoho, kdo by se ke mně přidal. Nešli byste do toho někdo?

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového
Poslední změna: 15 roků 4 měsíců zpět uživatelem Heki.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 3 měsíců zpět #11740 od TQM
Odpověděl TQM pro téma Velký výlet v létě směrem na jih
Čest Heki, líbí se mi ten tvůj nápad na výlet na jih,vydím že ti ještě nikdo neodpověděl,ale asi vím proč. Toto nejde jen tak slíbit a pak tě v tom třeba nechat, je to taky dost o financích. No zatím ani já nic nebudu slibovat, ale jsem rád že je tady někdo kdo by do takového výletu šel. Když budou hrachy dám určitě včas vědět, ty bys to chtěl jet célé na mašině, nebo část autem?

• Heki
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
Více
15 roků 3 měsíců zpět #11743 od Heki
Odpověděl Heki pro téma Velký výlet v létě směrem na jih
No taky po nikom nechci, aby něco sliboval. Spíš to sem dávám abych viděl ohlasy, jestli je to vůbec reálné. Taky ještě nemám v hlavě trasy ani datum, spíš je to zatím taková vize.

Jel bych to celé na motorce, protože nevim kde bych vzal takové auto a ani co pak s tím autem až někam přejedeš...

Více
15 roků 3 měsíců zpět #11746 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma Velký výlet v létě směrem na jih
TQM napsal:

Čest Heki, líbí se mi ten tvůj nápad na výlet na jih,vydím že ti ještě nikdo neodpověděl,ale asi vím proč. Toto nejde jen tak slíbit a pak tě v tom třeba nechat, je to taky dost o financích. No zatím ani já nic nebudu slibovat, ale jsem rád že je tady někdo kdo by do takového výletu šel. Když budou hrachy dám určitě včas vědět, ty bys to chtěl jet célé na mašině, nebo část autem?

TQM : jsem rád (a v to doufám), že nejsi žádný TLACHAL B) ( za to Ti zvedám karmu) , takových už tady bylo :( dost , ale bacha na Hekiho ten jezdi kol komina 3OO km+- aby jste neskončili někde v Africe či až v JAR

Heki : na to asi nemám :( , i když by se mi to líbilo
PS: hlavně čas néjni

Více
15 roků 3 měsíců zpět #11753 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Velký výlet v létě směrem na jih
Pazhaute, co to meleš vo čase woe, tak ho holt někde ubereš a někde přidáš, představ si, jak si v důchodu budeš točit globusem a říkat si, tady jsem mohl bejt, nebo tady, ale nebyl čas, hlavně že teď ho na gramofonu mám spoustu ... ;) :)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
15 roků 3 měsíců zpět #11756 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma Velký výlet v létě směrem na jih
bla bla bla :huh:

Více
15 roků 3 měsíců zpět #11759 od Piwča
pazhaut napsal:

bla bla bla :huh:

ty mě taky :P :)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
15 roků 3 měsíců zpět #11760 od Paja
Odpověděl Paja pro téma Velký výlet v létě směrem na jih
O Hekim, každý z nás co sem chodí a třeba ho i mohl poznat na srazu ví,že není žádný troškař. Že on prostě nestartuje motorku kvůli malé porci kilometrů a že pokud si umane jet na jih, tak prostě pojede. (snad nebude takovej blázen a nepojede to na zátah) až budu "velkej" ;) , pojedu s tebou Heki!!!!!

• Heki
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
Více
15 roků 3 měsíců zpět - 15 roků 3 měsíců zpět #11762 od Heki
Však popřemýšlejte a třeba se prachy a čas najdou. Hlavně je třeba se toho nebát. Stroje na to mají a zas tak daleko to taky není. ;)

PS: O Africe přemýšlím ještě dýl a projekt Maroko mám v hlavě už asi 4 roky. Bohužel je to pořád velké sousto - hlavně finančně :(

Poslední změna: 15 roků 3 měsíců zpět uživatelem Heki.

Více
15 roků 3 měsíců zpět #11767 od backmen
Odpověděl backmen pro téma Velký výlet v létě směrem na jih
No Heki nechci ti brát iluze ale viděls kolik lidí přijelo na podzim k NÁM na JIH Moravy?Nejde o tu vzdálenost,ale když si čtu na MOTORKÉŘI CZ jakej ranec peněz to stojí,tak budu radši poznávat pouze krásy naší vlasti(ČR-SR).

Více
15 roků 3 měsíců zpět - 15 roků 3 měsíců zpět #11768 od Piwča
Heki to myslí jako maximální výlet za minimální prachy, prostě vše v rámci možností, co se každýho týče.

Tak uvidím, jak se diskuze vybarví, zatím na ten výlet nemám vlastně vůbec nic, co bych měl mít, ani dobrou náladu, čas, prachy, zadek prosí už teď, abych nejel, žádnej základ no.

Poslední změna: 15 roků 3 měsíců zpět uživatelem Piwča.

Více
15 roků 3 měsíců zpět #11769 od TQM
Ahoj vydím,že je tu dosti pesimismu to je škoda, já bych to tak nereálně neviděl kluci, je pravda že to pár tisíc spolkne tak 15 :lol: počítám když se uskromníme určitě i míň,ale stát to zato stojí ne? PS: Díky za karmu pazhaute :)

• Heki
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
Více
15 roků 3 měsíců zpět #11770 od Heki
S těma prachama bych to neviděl tak černě. Moje nejdražší motodovolenka byly loňské alpy a to bylo 3500 km a projížděli jsme 6 států. Myslím, že jsme jeli asi 8 dní a vyšlo to kolem 6ti tisíc na jednoho se vším všudy, takže ta albánie na 10 dní by měla vyjít do desítky. Víc bych do toho ani nedal. Myslím, že už jsem něco projezdil a těch prachů se fakt nebojím. Ve finále to dycky stojí míň, než čekáš. :)

Více
15 roků 3 měsíců zpět #11771 od backmen
No já nechci podceňovat naše stroje a jejich jezdce ale můj názor je že pokud se chceš přesunout na větší vzdálenost,tak tomu musíš dávat za uši.No a to teda musíš valit po dálnicích a toje docela nuda.Po státních to zase nuda není ale v obcích musíš jet padesát(no měl bys)ale to se zas nikam nedostaneš.No a nakonec silnice nižších tříd to je tak na měsíc dovolené než někam dojedeš.A co se těch peněz týče,pokud se tic nevysere tak to jde ale pořád musíš počítat s horší variantou(oprava,ůraz,nemoc,pokuty).No ale je to nakaždým jak se rozhodne ale chce to dobrou přípravu a dobrou partu.Já bejt mladší tak bych do toho možná šel ale říkám možná.

Více
15 roků 3 měsíců zpět #11772 od TQM
Kolik ti je backmane, no jak jsi napsal bejt mladší,uvědomil jsem si, že z toho přízpěvku opravdu čiší takový usedlickej nádech,ale i rozvaha pravda.Ale nic ve zlém já už to taky začínám občas pociťovat a to mi je teprve 28(za měsíc), ale ten motor ve mě je naštěstí pořád dost silnej a vím že pokud ten nahoře dopustí, tak těch víletů pojedu ještě hodně včetně tothoto doufám. ;) Jestli myslíš Heki,že kolem desítky se vlezem tak to není vůbec špatný, ale to by opravdu byl social zájezd jupí :silly: pěkně pod širák

• Heki
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
Více
15 roků 3 měsíců zpět #11773 od Heki
Rozhodně nehodlám platit za nic, co nebude nutné. Takže na nějaké noclehy v hotelu zapomeňte rovnou.

K té rychlosti - jezdím s DRkem těch 120 a to po polňačce, bočních cestách, státovce i dálnici. Dramaticky víc to nemá cenu hnát a těch 120 si myslím, že to vydrží v pohodě i dlouhodobě. Je jasné, že na FJR by to byla po dálnici trochu jiná liga, ale s tou bych zase nejel do Albánie, že...

Více
15 roků 3 měsíců zpět #11774 od backmen
To TQM.No letos mi bude 45 ale starej se necítím,ale už mám tendence nejít do všeho po hlavě,propočítat rizika.Nebo možná je to tím že sem ten USEDLEJ MORAVÁK? ;) Jo a taky si myslím že vykostit z účtu deset litrů a jet SÁM na tejden na výlet asi může málokdo.Fakt je to dost peněz ale zase ten adrenalin a to cestování určitě stojí za ty prachy.Jak psal Pivča:Stát nad globusem i ukazova si prstem kde sem všude NEBYL ale mohl být a vyčítat si že sem byl kdysi nerozhodnej je dost blbá představa.Jo kdyby nastala letos situace,že bych mohl hrábnout do rozpočtu,tak neřeším jestli najdu čas nebo ne.To bych prostě jel!!!!!

• Heki
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
Více
15 roků 3 měsíců zpět #11775 od Heki
No desítka není málo. Ale zas proto to sem dávám tak dopředu, aby každý, kdo nad tím třeba uvažuje, mohl dávat prachy bokem aby je v létě měl.

Vím jak to v životě je s časem a penězma a proto jsem zastáncem hesla, že cestovat bych měl dokud mám ten čas a ty prachy si na to nějak opatřím. V budoucnu bych nad tím globusem taky radši ukazoval vnoučatům kde jsem byl, než kde jsem mohl být :)

Více
15 roků 3 měsíců zpět #11776 od TQM
Hm 120 popolňačce a jseš aspoň připoutanej :lol:, jinak já mám možnost jet ještě na Africe, ale to DRko to zvládne bez problémů si myslím.

Více
15 roků 3 měsíců zpět #11779 od jerry73
Odpověděl jerry73 pro téma Velký výlet v létě směrem na jih
Já bych se taky rád přidal, o motorku strach nemám horší by to asi bylo v případě nějakýho úrazu , nevim jestli pro Albánii funguje nějaký pojištění :)

Vygenerováno za 0.504 sekund