Download menu

DR SUPERMOTO

• honz
  • Avatar uživatele honz Autor tématu
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
18 roků 3 měsíců zpět #648 od honz
DR SUPERMOTO vytvořil uživatel honz
tak nějak furt pøemýšlím o tom, že si udělám se svýho DRka supermotarda. supermota sou fakt vymazlený stroje a moje DR je na to jak stavěný. samozøejmě si chci nechat i enduro kola na výměnu, abych mohl taky někdy zajet do terénu. jenže sehnat SM kola na DR je takøka nadlidskej úkol a taky hodně drahej kauf, nezbývá nic jinýho než koupit obě kola, zadní ráfek a pøedek nechat pøeplést. když jsem to tak pøepočítával, mohl bych se vlézt do 9 tis. když to pùjde dobøe. jak pokračuje moje stavba, vás budu informovat a fotky budu pøidávat taky postupně.
honz DR 650 R SM

Ráfky, dráty, niple, výplety... :ohmy:
http://www.hprwheels.cz/

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• honz
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
18 roků 1 měsíc zpět #844 od honz
Odpověděl honz pro téma DR SUPERMOTO
tak jsem se nějak sekl na mrtvým bodě. nemùžu sehnat zadní 17\" ráfek. no vlastně mùžu, ale když seženu, tak buď černej, zlatej nebo z jiný motky. a nebo taky z DR, ale za høíšný prachy. nevzdávám se však a hledám poøád dál a začíná se mi vyplácet \"nebrat hned za každou cenu první nabídku\". kdo si počká, ten se dočká.
Tak už mám origo pøední a zadní kolo z DR, i s kotouči a rozetou.<br><br>Pøíspěvek editován: honz, v: 04/02/2007 16:43

Více
18 roků 1 měsíc zpět #845 od Martin
Odpověděl Martin pro téma DR SUPERMOTO
Taky jsem uvažoval,že bych si koupil 2 jiný kola,abych
nemusel poøád pøeyouvat na silnici a špunty,ale co jsem koukal,tak buď cenová rána nebo dost zmaštěný. Nový je blbost,tak ještě uvidim.

• honz
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
18 roků 2 týdnů zpět #1077 od honz
Tak se po delší době hlásim s novými informacemi. Sehnal jsem konečně ráfek (no bylo to vlastně celý kolo) z DR 600 za lidovou cenu 1200,- a k tomu ještě pøední blatník za 400,- na zkrácení. Vymontoval jsem z náhradního pøedního kola støed a ze zadního jsem nechal jen ten ráfek. Šlo to celkem v pohodě. Zbyl mi pøední 21\&quot; ráfek, dráty, zadní støed+dráty. Takže teď už zbývá jen nechat udělat výplet z čehož mám docela strach, protože na to musí být spešl dráty, jen tak nějaký sériový tam nepasujou. Takže uvidim a ještě gumy, ale ty už mám skoro sehnaný. No prvně jsem chtěl nechat oba ráfky stejně šíroký, proto ty dvě zadní kola. Dozadu by se dala dát max.130 guma, na origo ráfek. A to je málo, proto hledám širší zadní ráfek.<br><br>Pøíspěvek editován: honz, v: 04/02/2007 16:48

• honz
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
18 roků 2 týdnů zpět #1078 od honz
Tak dráty do pøedního kola jsou sehnaný, zas tak hrozný to nebylo. Stačí jen chvíli pohledat na netu a je všechno. Jen doba dodání zhruba 3 týdny, ale cena za 1 drát cca.17,- a nipl 5,- což je paráda. Takže do zadního kola jsou dráty stejný, tak jsem je musel vyčistit, byly docela zašlý. Tak šmirgl 320 a už jsem valil. No pakárna. Pak niple, to samý a nakonec všechno pěkně filcem a Silichromem. Jak nový.<br><br>Pøíspěvek editován: honz, v: 04/02/2007 16:37

• honz
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
17 roků 9 měsíců zpět #1457 od honz
Tak jsem udělal pár editù, a je to aktuální, protože se hodně změnilo. Ale na stavbě MOTARDA pokračuju poøád a myslim, že to bude opravdu stát za to.;)

• honz
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
17 roků 9 měsíců zpět #1499 od honz
Tak tady mùžete mrknout, jak vypadá zadní kolo na 5,5\&quot; ráfku se 160 silniční gumou.

Více
17 roků 9 měsíců zpět #1500 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma DR SUPERMOTO
noooo to vypada faaaaakt dobre ;-) to sem zvedavej jaky to bude na jezdeni, vlastnosti a tak ;-) pak musis napsat nejakej clanek :-)

EDIT: Jeste malickost chtelo by to vetsi fotku treba do galerie at se to da poradne prohlednout na tech malejch fotkach je to spatne videt ;-)<br><br>Pøíspěvek editován: Sniper, v: 09/02/2007 15:13

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

• Roman
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 9 měsíců zpět #1501 od Roman
Odpověděl Roman pro téma DR SUPERMOTO
Sniper napsal:

noooo to vypada faaaaakt dobre ;-) to sem zvedavej jaky to bude na jezdeni, vlastnosti a tak ;-) pak musis napsat nejakej clanek :-)

EDIT: Jeste malickost chtelo by to vetsi fotku treba do galerie at se to da poradne prohlednout na tech malejch fotkach je to spatne videt ;-)&lt;br&gt;&lt;br&gt;Pøíspěvek editován: Sniper, v: 09/02/2007 15:13

jjj chtělo by to větší fotečky!! jinak;)

• honz
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
17 roků 9 měsíců zpět #1502 od honz
Ty obrázky byly jen takovej malej pøedkrm :lol: Už je máte v technickým fotu, tak mùžete mrknout. Už abych měl i to pøední kolo taky nasazený a šup na první jízdu ;)

Více
17 roků 9 měsíců zpět #1506 od Sniper
No hezky chlape moc hezky tak se pak pochlub jak ti to jezdi. Super moto a \&quot;driftiky\&quot; bych si dal taky ;-)

I cesta, je cíl

• honz
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
17 roků 9 měsíců zpět #1615 od honz
Jelikož mám zadní ráfek leštěnej, musím ještě vyleštit ten pøední. Takže vrtačka, filcovej kotouč a brusné pasty. Na pùvodním pøedním ráfku je ještě i elox, což je taková ochraná vrstva na hliníku, ten musí jít pryč abych se dostal až na hliník. Na to doporučuju hrubou hnědou pastu, jde to rychleji. Na samotné leštění hliníku je asi nejlepší zelená, nebo bílá pasta. To je pak jak zrcadlo. Nejhorší je to ale leštit kolem děr na niple. Prostě se s tím člověk sere pěkně dlouho. Dělám to už pěkně dlouho, tak jak to bude vyleštěný, šup na výplet.

• honz
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
17 roků 7 měsíců zpět #2002 od honz
Ráfek je vyleštěnej a pøipravenej na výplet. Dráty mám taky, jen se musí trochu ohnout aby pásly, takže už jen počkat na vypletení a nasadit.

Více
17 roků 7 měsíců zpět #2007 od Sniper
honz napsal:

Ráfek je vyleštěnej a pøipravenej na výplet. Dráty mám taky, jen se musí trochu ohnout aby pásly, takže už jen počkat na vypletení a nasadit.

No tak sup sup zadny flakani at se muzem pokochat :D :evil:

I cesta, je cíl

• suchac
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 7 měsíců zpět #2036 od suchac
Odpověděl suchac pro téma DR SUPERMOTO
Tak to sme na tom podobne :) ja cekam az mi prepletou zase zadni rafek. Takze po dlouhem schaneni a predelavani by sem mel v patek vyjet :))))
predek 2.5\&quot; rafek a 120 guma (coz vypada ze na tenhle rafek bude moc asi budu davat 110ku) a na zadku 4a1/4 \&quot; rafek a 160ka :evil: :evil: :evil:

Více
17 roků 7 měsíců zpět #2041 od Sniper
to suchac &gt; tak pak dodej fotky at se muzem podivat a pripadne ziskat inspiraci ;)

I cesta, je cíl

• suchac
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 7 měsíců zpět #2049 od suchac
;) to je jasny az to bude komplet tak se pochlubim:)

• honz
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
17 roků 7 měsíců zpět #2058 od honz
suchac napsal:

Taky už to mám téměø kompletní, jen obout gumu, nasadit kolo a jedem. Takže taky v pátek, jestli počasí dovolí :woohoo:

• suchac
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 7 měsíců zpět #2067 od suchac
honz napsal:

suchac napsal:

Taky už to mám téměø kompletní, jen obout gumu, nasadit kolo a jedem. Takže taky v pátek, jestli počasí dovolí :woohoo:

tak to budes rychlejsi ted sem mluvil s chlapkem co mi to preplejta a nestihne to dneska obout :angry: takze to vyzvednu a obouvat budu asi vecer svepomoci nebo az zitra v servisu...ale pak hura na test :evil: nejhorsi na tom je ze s tim musi chvili jezdit a pak nechat dotahnout a teprve nakonec vyvazit takze to asi nebude uplne \&quot;koser\&quot; jizda :)

jeste sem te chtel zeptat jaky mas prevody (pocty zubu na kolecku a rozete) a na kolik otacek jedes rekneme na 5ku 120 chci to nejak upravit driv sem jezdil 120 na 5200 otacek a to se mi zda zbytecne moc a i kdyz nam tedka oboum ukazujou tachometry blbe muzu to stebou porovnat protoze nam ukazujou stejne blbe :) :) :)

• honz
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
17 roků 7 měsíců zpět #2072 od honz
Tak to jsme na tom skoro stejně :( Jak jsem si myslel, že už budu v pátek jezdit, tak nic. Kolo mám sice vypletené, gumu taky pøipravenou, ale duše dovnitø, nějak jsem na ni pozapomněl a musel jsem ji objednat a pøijde až v úterý. Mám i novej øetěz, tak budu teď tak 100 km testovat a zkoušet :blink: Se těším jak malej kluk. Øetězovku mám rozeta 42 zubù, malé kolečko 16 zubù. Je to vlastně tak jak je doporučený na DR. Takže když teď jedu na 5 pøesně 100 km/h mám 4000 ot/min :whistle:
Dej sem nějaký fotky a napiš kolik tě to stálo. Psal jsem to už výš, ale pak se taky pochlubím s celou sumou :ohmy:

Vygenerováno za 0.639 sekund