Download menu

DRŽÁK KUFRU NA DR 650SE

• giovanny.di.italia
  • Avatar uživatele giovanny.di.italia Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 4 měsíců zpět #2946 od giovanny.di.italia
DRŽÁK KUFRU NA DR 650SE vytvořil uživatel giovanny.di.italia
Ahoj chlapi neví někdo kde mùžu sehnat držak ke kufru origoš na SE? dá se to koupit nebo to musím vyrobit? schánim všude , kufr + desku to se dá sehnat ,ale nikdo mi neni schopen øíct kde ten držák koupim origo?? díík za každou radu:)<br /><br />Editováno: giovanny.di.italia, at: 2007/07/04 21:00

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• Roman
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 4 měsíců zpět #2947 od Roman
Odpověděl Roman pro téma DRŽÁK KUFRU NA DR 650SE
noo...ja tam mam tohle: www.dr-650.com/index.php?option=com_zoom...mp;key=101&hit=1
a myslim si že by se na to kufr dal pøidělat, ale jestli je to original Ti neporadim, vapadá asi jako orig. (zpracování)

Více
17 roků 4 měsíců zpět #2950 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma DRŽÁK KUFRU NA DR 650SE
Origo se dá koupit jedině u Suzuki, cenu si ani netroufám odhadnout :pinch:

Jinak se dá koupit něco podobnýho, jako je na té foto u Louise, v katalogu na straně 441 za 99,95 eur, lidová cena za pár trubiček :(

Mám vzadu taky jen ty dvě madla po stranách, o víkend na ně zkusím naskládat věci na ten sraz (pro dva lidi), moc tomu nevěøím :whistle:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
17 roků 4 měsíců zpět #2951 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma DRŽÁK KUFRU NA DR 650SE
Pivca &gt; Hele Martin to myslim nejak resil zkus se zeptat jeho ale ted je na vikend nekde na severu :lol:

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Více
17 roků 4 měsíců zpět #2952 od Piwča
Sniper - Martin tam má ten větší držák, na něm plotnu, na to dává bágl, pøed něj Dášu B)

Ještě je místo v Tvém stanu?

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
17 roků 4 měsíců zpět #2953 od Sniper
Pivca &gt; no jelikoz jedu nakonec sam tak tam misto urcite je ja sice nevim kolik lidi uz se mi tam nahlasilo ale 5 se nas vejde do loznicky a dalsich par se vejde do predsine :lol: :lol: :lol: ;)

I cesta, je cíl

Více
17 roků 4 měsíců zpět #2955 od Piwča
Sniper - Počítám(e) s Tebou, stan neberu, dík :)

Více
17 roků 4 měsíců zpět #2956 od Sniper
No jasny ;) budem tam asi 4 pac moje pritulka jede nekam do pryc, takze tam budu Ja, ty + tvoje pritulka a Pavel vod BIGaru alias KTM :lol:

no a jelikoz by se tam vyspalo 10 lidi tak klidne pocitam s tebou ;) ale mezi mnou a tebou spi tvoje pritulka abyc se mel na co votocit :evil:

I cesta, je cíl

Více
17 roků 4 měsíců zpět #2958 od Piwča
To je v pohodě, ona není lakomá, ale aby sis nepokazil reputaci :silly:

Více
17 roků 4 měsíců zpět #2962 od Sniper
Jelikoz jsem defakto za desnou devku tak si nemam co zkazit :lol: a jinak jsem plne funkcni a jinak impotenec je problem ze ktereho se da vylizat :lol: :lol:

I cesta, je cíl

• giovanny.di.italia
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 4 měsíců zpět #2965 od giovanny.di.italia
Odpověděl giovanny.di.italia pro téma DRŽÁK KUFRU NA DR 650SE
Sniper napsáno:

Jelikoz jsem defakto za desnou devku tak si nemam co zkazit :lol: a jinak jsem plne funkcni a jinak impotenec je problem ze ktereho se da vylizat :lol: :lol:

hi hi vy už øešíte něj srázek ,, ale vidím že si budu muset ještě počkat,, chtěl jsem vzít moji zuzu , ale bez kufru to je oničem, ted jsem to objednal on -line pøes motocentr. studený v Pelhø. tak uvidím. ale co v uterý to jdu teprve pøihlásit. chlapi tak si to užijte, a já snad pøíště ,ale i tak se mezi vás těším, je mi sice už 36 ?? ale bude to muj 1vní srázek?!! tak mám trochu trému.. sorry,

Více
17 roků 4 měsíců zpět #2966 od Sniper
giovanny.di.italia &gt; Hele na to se ...... jestli to jdes v utery prihlasdit tak nezapomen nejdriv potrebujes EVIDENCKU, a pak teprve s evidenckou to jit prihlasit ;) no a tim padek to mas funkcni a jestli pojedes sam tak zadnej stres na zada hod krosnu a doraz bez kufru to prezijes a pokud nechrapes tak muzes spat v predsince v mem stanu ;) tak zadnej stres a koukej dorazit ;)

Jo a vekem se netrap nebudes nejmladsi ale ani nejstarsi ;) :evil:

Teda jakozto Moderator/admin bych si mel za ty OT asi nafackovat no ale tak aspon se omluvim: Tak sorry no :whistle: :evil:

I cesta, je cíl

• giovanny.di.italia
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 4 měsíců zpět #2970 od giovanny.di.italia
Odpověděl giovanny.di.italia pro téma DRŽÁK KUFRU NA DR 650SE
giovanny.di.italia napsáno:

Sniper napsáno:

hi hi vy už øešíte něj srázek ,, ale vidím že si budu muset ještě počkat,, chtěl jsem vzít moji zuzu , ale bez kufru to je oničem, ted jsem to objednal on -line pøes motocentr. studený v Pelhø. tak uvidím. ale co v uterý to jdu teprve pøihlásit. chlapi tak si to užijte, a já snad pøíště ,ale i tak se mezi vás těším, je mi sice už 36 ?? ale bude to muj 1vní srázek?!! tak mám trochu trému.. sorry,

:woohoo: :woohoo: jj už natom pracuju, dnes vyrážím na evidenčku, musím na ùøadě nafasovat tabulku s číslem která se bude policajtùm špatně pamatovat:silly:

Více
17 roků 4 měsíců zpět #2971 od Martin
Odpověděl Martin pro téma DRŽÁK KUFRU NA DR 650SE
Na SE je problém sehnat origo držák na plast kufr nebo já jsem lakota a udělal jsem si ho z Al plocháčù. Ale věøím,kdybych uměl vaøit hliník,tak by to dopadlo lépe.
A na zadní blatník stačí hodit bágl a stahnout pavoukem nebo gumicukama a je to. Kufr jsem kupoval pouze jako opěrku- a potom jako zamykací prostor,ale to byla druhotná věc, v našem pøípadě.

Více
17 roků 4 měsíců zpět #2972 od Sniper
giovanny.di.italia&gt; spatne pamatovaci znacka na to zapomen :D stejne maj na vsechno fotky ;) no ale i tak ze jo moji motorku stejne dycky ridi osoba me blizka :whistle: :evil:

I cesta, je cíl

Více
17 roků 4 měsíců zpět #2975 od admin
Odpověděl admin pro téma DRŽÁK KUFRU NA DR 650SE
Nechci vás nějak jako buzerovat ale sraz øešte prosím tak kde se má øešit.

Děkuji za pochopení. Jinak co se týká nosiče tak nevim já ho tam už měl heč:laugh: :blink:

Více
17 roků 4 měsíců zpět #2977 od Sniper
Admin&gt; Promin ja rikal ze za ten OT dostanu par facek :P

To All ja to mam stejne jak admin plotnu tam mam hned z vyroby :D jestli to nebude tim ze mame lepsi masiny :lol: :lol: :evil:

I cesta, je cíl

Více
17 roků 4 měsíců zpět #2978 od Martin
Jakýpak lepší mašiny? SE je takové jaké je,šak uvidíš. Doufám,že dorazí víc endur než cesákù,plastových se světlem,které nesvítí,tam kam směøuje blatník a øídítka.:laugh:

Více
17 roků 4 měsíců zpět #2979 od Sniper
Martin&gt; sem cekal ze se vozves :lol: :lol: ja nepotrebuju svitit tam kam zatocim pac ja se do tech zatacek naklapim a navic nejezdim po lese ci polnackach vecer ale pres den :lol: :evil:

I cesta, je cíl

Více
17 roků 4 měsíců zpět #2983 od Martin
Pro Sniper: aha,tak to jsem nevěděl,že jezdíš i mimo silnice a oslòuješ veverky.:woohoo: Já toho taky teď mimo asfalt moc nenakroutim a naklápět na silnici se bójim.:unsure: Zadní pneu je ojetá pouze støed cca 1 cm.:pinch:
Sakra,to jsme se zase odsunuli od tématu. Pro nás dva bychom si na rejpání měli založit svoje vlákno.
Tímto se omlouvám ostatním pøispěvovatelùm a čtenáøùm.<br /><br />Editováno: Martin, at: 2007/07/09 15:47

Vygenerováno za 0.410 sekund