Download menu
Sedlo na SE
- brady
- Autor tématu
- Uživatel
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
8 roků 1 měsíc zpět #20788
od brady
Sedlo na SE vytvořil uživatel brady
Ahoj všem,
neřešil jste někdo kde sehnat sedlo na DR? Chtěl bych zkusit někde sehnat buď origo potah v fialovo-žluté variantě, nebo toto starší celé sedlo v pěkném stavu.
Nebo mě ještě napadlo, zda to někdo už neřešit třeba u nějakého čalouníka, který by to dokázal třeba podle obrázku přečalounit.
Jediné co se mi povedlo najít je nějaký amík co za to chce 250 dolarů + poštovné... To je mi přijde nesmysl...
Děkuji za rady a názory jak by se to dalo řešit, nebo zkušenosti pokud už to někdo řešil..
ještě sem zkusím dát odkaz na toho amíka...
Sedla od amíka
neřešil jste někdo kde sehnat sedlo na DR? Chtěl bych zkusit někde sehnat buď origo potah v fialovo-žluté variantě, nebo toto starší celé sedlo v pěkném stavu.
Nebo mě ještě napadlo, zda to někdo už neřešit třeba u nějakého čalouníka, který by to dokázal třeba podle obrázku přečalounit.
Jediné co se mi povedlo najít je nějaký amík co za to chce 250 dolarů + poštovné... To je mi přijde nesmysl...
Děkuji za rady a názory jak by se to dalo řešit, nebo zkušenosti pokud už to někdo řešil..
ještě sem zkusím dát odkaz na toho amíka...
Sedla od amíka
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Piwča
- Diskutér spamista :-)
Méně
Více
- Obdržená poděkování 21
8 roků 1 měsíc zpět - 8 roků 1 měsíc zpět #20789
od Piwča
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Odpověděl Piwča pro téma Sedlo na SE
Já jsem chtěl nechat sedlo potáhnout (r.v. 1996, modro-žlutá kombinace), s tím by čalouník neměl problém, ale materiál nesehnal, že prý mu toho prodají jedině vagón, ne na jedno sedlo ... Nechal jsem si udělat i šablony na nástřih nápisu. Pak jsem se na to vyprdnul, našel jsem v inzerci sedlo tuším za 1500,- černo-modrou kombinaci asi r.v. 1999, jako nový a koupil ho. Ani mi nepřijde, že by se to nějak barevně hádalo. Dneska už bych to moc neřešil a nechal černě potáhnout a asi stříknul ten nápis.
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 8 roků 1 měsíc zpět uživatelem Piwča.
- brady
- Autor tématu
- Uživatel
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
8 roků 1 měsíc zpět #20790
od brady
Odpověděl brady pro téma Sedlo na SE
Děkuji za odpověď.
něco podobného jsem trochu čekal no... Bazary sleduji již celkem dlouho, ale zatím jsem asi neměl štěstí, že by někdo prodával to sedlo co chci...
Říkám si že tomu dám ještě čas... třeba se někdo ozve že ho prodává, nebo bude vědět kde se dá koupit origo potah... Třeba u krosek to není problém sehnat, tam se s nějakým tím protržením počítá no..
něco podobného jsem trochu čekal no... Bazary sleduji již celkem dlouho, ale zatím jsem asi neměl štěstí, že by někdo prodával to sedlo co chci...
Říkám si že tomu dám ještě čas... třeba se někdo ozve že ho prodává, nebo bude vědět kde se dá koupit origo potah... Třeba u krosek to není problém sehnat, tam se s nějakým tím protržením počítá no..
- Piwča
- Diskutér spamista :-)
Méně
Více
- Obdržená poděkování 21
8 roků 1 měsíc zpět #20791
od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Sedlo na SE
Zkus se zeptat na partsdepot, docela by mě zajímalo, co by za to chtěli. Poptat to můžeš třeba u němců, jestli to nejsi už ty
tady
.
Poděkovali: brady
- brady
- Autor tématu
- Uživatel
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
8 roků 1 měsíc zpět #20792
od brady
Odpověděl brady pro téma Sedlo na SE
Aha no Němce neznám a německy neumím ani slovo... anglicky bych asi něco vyplodil... tak jdu zkusit zabojovat s překladačem
Díky za pomoc
Díky za pomoc
Vygenerováno za 0.343 sekund