Download menu
Kufry
- Sniper
- Autor tématu
- Moderator
- Obdržená poděkování 16
mam dotaz k tem co uz maji kufr. Rad by jsem si jeden poridil ale nemam naprosto zadnou paru jakej. respektive jsem jeden nasel ale tam me desne udivuje cena stoji totiz nejakejch 1300kc. ale zase bych nerad koupil nejakou sra*ku jenom na sezonu. Rad bych slysel vase nazory, pripominky a pripedne navrhy co koupit
jo a tady je odkaz
www.maxeuro.cz/cz/catalog/products/8594016260456/
Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl
sniper(zavinac)dr-650.com
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Martin
- Diskutér spamista :-)
- Obdržená poděkování 92
Má sice plast.plotnu,ale budeš muset mít nějaký držák. Nepamatuju se,zda takový už máš na moto pøidělaný. Pokud ne,tak se dá udělat z Al plocháčù nebo origo koupit. Já jako starý skrblík,jsem si ho udělal.
Pokud plánuješ jezdit ve dvojici,kup si opěrku na něj-super. Dá se dokoupit. Ale o tom by mohla spíš poreferovat Dáša než já.
Ten kufr jsem koupil za -nevím už cenu(pøece jen starší ročník) od fy GIVI a zatim v poho.
Tak hodně zdaru pøi výběru. Možná na výstavě si je budeš moct omrknout a osahat-kufry ne ty hostesky,ty starej chlípníku.
- Sniper
- Autor tématu
- Moderator
- Obdržená poděkování 16
1) Ctu starsi prispevky ale myslel jsem ze bude lepsi zalozit nove tema nez zaneradovat starsi.
2) RSE ma standardne zadni plotnu
3) Dasa mi o tom neporeferuje pac mi ji nepujcis ani jsi ji nevzal sebou kdyz sis jel ke mne pro hrnek
4) Ja nejsem chlipnik ja jsem na ty znesky jenom milej a ony dycky reknou no podivej jake mam \"spicky\" si klidne sahni, no bych byl blbej kdyby jsem to neudelal
5) i tak ti dekuju za tvoje rady a tvuj nazor
Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl
sniper(zavinac)dr-650.com
- PajaDR650
- Velmi dobrý diskutér
- Obdržená poděkování 1
- martyzostravska
- Návštěvník
to by mohl byt onen kufr za 1300,- kolegovi se urvala po pul sezone plotna, mi se urval v prubehu druhe sezony pant (slo to zalepit tavnou pitoli), v prubehu treti po vlitnuti do diry na polnacce v 70km odesla plotna. Od kamose jsem slysel krasnou hlasku:\"kvalita kufru se projevi, kdyz do neho narves o cca 3 az 5 l navic. Pokud nepraskne, je kvalitni.
- PajaDR650
- Velmi dobrý diskutér
- Obdržená poděkování 1
Jojo to je von ten kufr i ta debilní plastová plotna. S těma litrama to asi tak nějak bude, ne jednou jsem kufr zavíral mohutným pøikleknutím víka... Je takovej docela pružnej, tak to celkem snáší.na jawce mam toto www.jawamania.info/tree/images.aspx?root...73&nodeid=115062
to by mohl byt onen kufr za 1300,- kolegovi se urvala po pul sezone plotna, mi se urval v prubehu druhe sezony pant (slo to zalepit tavnou pitoli), v prubehu treti po vlitnuti do diry na polnacce v 70km odesla plotna. Od kamose jsem slysel krasnou hlasku:\"kvalita kufru se projevi, kdyz do neho narves o cca 3 az 5 l navic. Pokud nepraskne, je kvalitni.