Download menu

Vyhřívané gripy OXFORD

• Quincy
  • Avatar uživatele Quincy Autor tématu
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
13 roků 8 měsíců zpět #15349 od Quincy
Vyhřívané gripy OXFORD vytvořil uživatel Quincy
Zdarec, tak sem koupil tyhle gripy z motoinzerce za litr, akorát je problém že jsou moc dlouhý, řezat se mi to nechce, tak sem to zatím vyřešil delším šroubem a kontra matkou, nicméně to se mi moc nelíbí, páč jak motorka padne tak to za chvilu odnese závit, jak to máte vyřešený?
ještě musím mrknout jestli nemaj odběr když sou vypnutý, ale to by vyřešilo normálně relátko

jinak kdo nemá tak 100% doporučuju, do tohohle počasí sou naprosto ideální, dycky sem měl zmrzlý ruce po pár kilákách ale teď su krásně v teplíčku :)

http://www.i-ad.co.za/images/Products/Oxford%20Hot%20Grips%20OF693_medium.jpg

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• street-dog
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
13 roků 8 měsíců zpět #15351 od street-dog
Odpověděl street-dog pro téma Vyhřívané gripy OXFORD
Vyhřívaný gripy sice nemám, ale párkrát jsme to řešili. Co takhle nechat vysoustružit jiný závažíčka, že by byly delší a vlastně by nahrazovali řidítka na tom kousku co gripy přečnívají. Snad jsem to napsal srozumitelně :)

Suzuki DR 650 RSE (1993)

Více
13 roků 8 měsíců zpět #15352 od A.Jah
Odpověděl A.Jah pro téma Vyhřívané gripy OXFORD
Hele šéfiku a to ty gripy topěj znatelne i pres rukavice?
Vypadaj dobre,akorat nevim jak by si s tou elektrikou poradil
model R,ktery ma malounko slabsi elektriku-pry?

Více
13 roků 8 měsíců zpět #15354 od Kubrt11
Odpověděl Kubrt11 pro téma Vyhřívané gripy OXFORD
Jó to je dobrý,ešče sem taky někde viděl luchsusní rádio s MP-3kou,ve stereu,opěrku pro řidiče,velkej auslág,přídavný světla na rampě,předkopy,přepákování,a přední a zadní plotny...sakra nebyl by nakonec lepčí ňákej Goldwing?!?! :S

Čiao.K.

• Quincy
  • Avatar uživatele Quincy Autor tématu
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
13 roků 8 měsíců zpět #15355 od Quincy
Odpověděl Quincy pro téma Vyhřívané gripy OXFORD
právě že topí parádně i přes rukavice a maj 5 stupňů regulace, přičemž na nejvyšší výkon berou 4A (12*4=48W)

nevim jak moc jezdíš v tomhle počasí kubrte, ale když sem na podzim jezdil každej den do práce 25km, tak jsem měl co dělat abych vůbec zmáčkl spojku, takže pro mě k nezaplacení...

Více
13 roků 8 měsíců zpět #15358 od A.Jah
Odpověděl A.Jah pro téma Vyhřívané gripy OXFORD
To jo tak co sem se tak docetl tak na plny kulky to dava nakejch 55 stupňú.
Tyjo jeste tak 10 stupinkuu vic a neudrzis na tom ruku bez rukavice :D
Takze to musi topit paradne.

Více
13 roků 8 měsíců zpět #15359 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Vyhřívané gripy OXFORD
Z toho odkazu se nedozvím nic, ale to je jedno. Nikdy jsem vyhřívané hefty neměl, ani jsem si to nikdy nevyzkoušel a ani to neplánuji si pořídit. Myslím si, že to pro klouby na ruce není nic dobrýho. Vyhřívaný rukavice, to by byla jiná.

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
13 roků 8 měsíců zpět #15361 od Drack
Odpověděl Drack pro téma Vyhřívané gripy OXFORD
Beztak by Ti zase táhlo na kolena a taky na ko..e,pak ještě na haxny a skončils bys u elektrocentrály na nosiči :silly:

Více
13 roků 8 měsíců zpět #15362 od Kubrt11
Piwča napsal:

Z toho odkazu se nedozvím nic, ale to je jedno. Nikdy jsem vyhřívané hefty neměl, ani jsem si to nikdy nevyzkoušel a ani to neplánuji si pořídit. Myslím si, že to pro klouby na ruce není nic dobrýho. Vyhřívaný rukavice, to by byla jiná.

...to je vidět,že nejezdíš jako Quincy v tomhle počasí do práce na motorce,já s Tebou teda souhlasim,páč v"tomhle počasí"jezdit na motorce kamkoliv je holý šílenství,a provozujou ho jenom bikeři se sníženým pudem sebezáchovy!!!Já osobně jezdim radši plechovkou,a to už od chvíle kdy se sníží teplota trvale pod +10.st.C!!!Asi stárnu... :woohoo:

Čiao.K.

Více
13 roků 8 měsíců zpět #15363 od Kubrt11
nevim jak moc jezdíš v tomhle počasí kubrte, ale když sem na podzim jezdil každej den do práce 25km, tak jsem měl co dělat abych vůbec zmáčkl spojku, takže pro mě k nezaplacení...
co Tě vede k takovým kaskadérským kouskům nevim,ale musí to bejt něco strašnýho!?!? :S

Čiao.K.

Více
13 roků 8 měsíců zpět #15365 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Vyhřívané gripy OXFORD
Možná ho vede k tomu to,že třeba je ještě mladý kluk a nemá zázemí jako my staří kornouti-dvě auta,dvě motorky,zahradu dům,psa,atd... ;)
a do busu se mu nechce a má zdraví na 110%. Ne jako my ošoupaní a uběhaní kuci staří.... :woohoo:

Více
13 roků 8 měsíců zpět - 13 roků 8 měsíců zpět #15366 od Kubrt11
Martin napsal:

Možná ho vede k tomu to,že třeba je ještě mladý kluk a nemá zázemí jako my staří kornouti-dvě auta,dvě motorky,zahradu dům,psa,atd... ;)
a do busu se mu nechce a má zdraví na 110%. Ne jako my ošoupaní a uběhaní kuci staří.... :woohoo:

...no na tom možná něco bude,páč já když si vzpomenu(hlavně po ránu)na svý mladý motorkářský leta kdy sem jezdil snad i na záchod,a bylo mi celkem putna kolik je stupňů Celsiových,v létě v zimě na učňák,snih nesnih,lidi si taky tenkrát ťukali na čelo,ale já byl KING,a bylo nás víc!Pravdou ale zůstává,že čím dál častějc mi to teď moje tělesná schránka připomíná,a není to dycky příjemný!?!? :huh: P.S.auta mám 3,motorky taky 3,psi 2,kočky 2,barák,garáž,zahradu jako kráva...nevim proč sem takovej megalomann...ale co naděláš...život je boj!!! :woohoo:

Čiao.K.
Poslední změna: 13 roků 8 měsíců zpět uživatelem Kubrt11.

Více
13 roků 8 měsíců zpět - 13 roků 8 měsíců zpět #15370 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Vyhřívané gripy OXFORD
Na mě skočí malej bacil a jsem hned na chcípnutí, takže celoročně nejezdím, ale dřív nebyl problém, myslím teda na několika fichtlech, dvěpade, i na krosce, teď už ne, kolena mám jak Švejk :(

Kubrt11 napsal:

P.S.auta mám 3,motorky taky 3,psi 2,kočky 2,barák,garáž,zahradu jako kráva...nevim proč sem takovej megalomann...ale co naděláš...život je boj!!! :woohoo:

Megalomann?? Socka jseš, a brzo Ti asi i to málo socani znárodněj, radši bych to všechno fofrem prodal a prochlastal po bordelech :)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 13 roků 8 měsíců zpět uživatelem Piwča.

Více
13 roků 8 měsíců zpět #15371 od Kubrt11
Megalomann?? Socka jseš, a brzo Ti asi i to málo socani znárodněj, radši bych to všechno fofrem prodal a prochlastal po bordelech ............................to bych jim přál,socanům,to by si moc nepomohli,prodal bych,ale není komu,taky už moc nechlastám,a bordel mám kolem kam se podívám!!! :laugh:

Čiao.K.

Vygenerováno za 0.525 sekund