Download menu

Koncovka vyfuku GSX-R 1000 a 600/750 na DR650SE

Více
14 roků 2 měsíců zpět #14326 od Fox
Čau chlapy, tak jsem pročítal několik anglicky psaných článků o koncovce výfuku z GSX-R 1000 nebo 600/750 a protože Amíci jsou občas dost paka tady na to, tak sem se chtěl zeptat jaký názor bude tady na fóru. Výfuk tam vypadá celkem dobře, nechá se to sehnat za dobrou cenu a hlasitost by měla být přijatelná. Otázka je jak vhodná tahle koncovka je, která je vhodnější, jestli 1000 nebo 600/750 a co je případně třeba ještě k tomu poladit.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 2 měsíců zpět #14327 od Piwča
Ahoj, jak tě tak čtu, tam mi amíci jako paka zas tak nepřipadaj. Jaký bude na to názor tady na fóru nevím. Zkušenost s tím nemám, nevymýšlím vymyšlený, dej tam třeba kanón z tanku, půjde to líp na zadní :)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
14 roků 2 měsíců zpět #14329 od Popy
Čau Piwčo, já sundal origo a nazul 1ks ze 2 výfucků z Hondy 1000 VTR.
myslím, že je to v pohodě. Má to lepší spodek, a je to docela rámus.
Nic jiného už upravovat nebudu. Vím, jak jsem dopadl minule, když to sice jelo jako prasce, ale pak ... to už víš z minule. Takže už nemám ani kovaný píst a podobně. :laugh:

Více
14 roků 2 měsíců zpět #14330 od Fox

Více
14 roků 2 měsíců zpět #14331 od Piwča
Popy čus, ty jsi normálně udělal z DR půlitra, navíc vod hondy :laugh:
A ten píst už nehledej, stejně ti ho půlka vylítla v Písku vejfukem a poslepovanej půlpíst i jako těžítko nic moc :)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
14 roků 2 měsíců zpět #14332 od Piwča
Píšeš tady o koncovce, ale problém je spíš udělat ten mezi svod. Teda podlém to není, uměj i nočníky s uchama dovnitř, ale je to + investice. Když už to je pak všechno fyzicky na motorce, tak to třeba ani nenatočíš, ale to je individualní kus od kusu. Pak je s tím další sraní s karbcem a tak. Tím tě vůbec nechci strašit, já bych do toho šel a uvidí se. Za mě tu šestku.

Více
14 roků 2 měsíců zpět #14333 od Fox
Co se mi na ty koncovce libi, že to není úplně otevřený, jsou v tom nějaký přepážky, takže by to neměl bejt rachot, chvi DRku dát trochu důstojnější zvuk než s origo vejfukem.

Více
14 roků 2 měsíců zpět #14334 od Fox
A co byste doporučili na DR650SE za vejfuc? Nechci teda žádnej rachot :-)

Více
14 roků 2 měsíců zpět #14335 od Piwča
Nějakou inspiraci najdeš třeba na Big , fašouni , koprový polífky .

Jinak o výfukách je toho tady fórum celkem dost, kterej kde kdo za kolik co z toho a tak :)

Více
14 roků 2 měsíců zpět #14338 od Fox
Tak jsem po dlouhem patrani nasel tohle:
mxrob.com/photogallery/DR650%20Dyno/Slide6.JPG
takze by to melo bejt celkem dobry....

Více
14 roků 2 měsíců zpět #14341 od Piwča
Já grafy myluju :) Tohle ti utrhne v pěti tisících otáček ruce :laugh:

Více
14 roků 2 měsíců zpět - 14 roků 2 měsíců zpět #14344 od Fox
Nevím co se podle tebe v 5tis děje :-) (asi jsi ten graf malinko nepochopil), ale spíš tam jde vidět, že to je lepší než horší jak orig. vejfuk
Poslední změna: 14 roků 2 měsíců zpět uživatelem Fox.

Více
14 roků 2 měsíců zpět #14345 od Fox
Tady je asi všechno celkem dobře napsany, takže já už to asi řešit nepotřebuju ;-) www.thumpertalk.com

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
14 roků 2 měsíců zpět #14351 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Koncovka vyfuku GSX-R 1000 a 600/750 na DR650SE
Nevím jestli je jednodušší investovat do orig. výfuku ze silnice a trápit se s úpravama, nebo koupit otevřenější koncovku i s mezisvodem od některého z prodejců(výběr je veliký). Když bude mít DB-killer řvát jako kráva to nebude ani v jednom případě. Jedinou výhodu přepážkový výfuku vidím v jeho snad delší životnosti a bezúdržbovosti. U výfuku s vatou ti ať chceš nebo ne jednoho dne ta vata vylítá(vyhoří) a musí se to přecpat znova - za tuto úpravu jsem kdysi u Tenaxu dával 500,- a poslali mi ho zpět v podobě, že jsem ho ani nepoznal(jak novej, vyleštěnej). Vejfuk z GSXR(obzvlášť nějakého novějšího) budeš muset stejně upravovat, jinak to nebude mít přínos žádnej - i u silnic to v dané době musí splňovat nějaké limity tj. přepážek tam možná bude až příliš, katalyzátor atp.

Více
14 roků 2 měsíců zpět #14352 od Fox
Tak jasny, souhlasim ;-), ja jsem o tom premyslel tak, ze udelam mezisvod na prirubovou koncovku, kterej bych tak nebo tak platil i u koncovky normalni a tohle na to vyzkousim. Maximalne vyhodim nejakej 1500.- coz se necha prezit. Pak kdyz se to nezdari :-)(aspon se nebudu pres zimu nudit) tak treba koupim koncovku od Tenaxu jak ty. B)

Vygenerováno za 0.305 sekund