Download menu

Fotogalerie

• Andrealin
  • Avatar uživatele Andrealin Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 4 týdnů zpět #7230 od Andrealin
Fotogalerie vytvořil uživatel Andrealin
Ahoj DRkari;) Jen jsem se s vami chtela podelit o svou radost - konecne se mi totiz podarilo nahrat na web nejake fotky.:laugh:

Ps: Neni vam smutno, ze sezona pomalu konci? Nebo taky patrite ke "sneznym" jezdcum? ;)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 4 týdnů zpět #7231 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Fotogalerie
Mno pekny, pekny fotky, pekna motorka, pekna baba :blush: :woohoo:
Uz vidim tu nusi kecu co zas za tudle poznamku uslysim :laugh:

no ani ne tak smutno jako ze me to spis pekne sere :lol: ale obuju drapaky a tesim se na snih jak hodim tlamu :lol:

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

• Petr650
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
  • endurista
Více
16 roků 4 týdnů zpět #7233 od Petr650
Odpověděl Petr650 pro téma Fotogalerie
V zime nejizdim neni to dobry pro motorku- si myslim pro perovani a motor, maximalne jednou tydne motorku nastartuju a necham ji ohrat. Napiste vase poznamky co si myslite o jezdeni v zime jestli to vadi motorce. diky

Více
16 roků 4 týdnů zpět #7235 od Sniper
Petr650 > mno hele ja bych to videl asi tak je to proste klasickej motor a klasicke odpruzeni, takze pokud venku nebude -20 tak bych v tom nevidel problem specielne pokud je kolem nuly ;)

I cesta, je cíl

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
16 roků 4 týdnů zpět #7241 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma Fotogalerie
Sniper-aby ses nerozplynul :lol: jinak si myslím,že to motorce neva a že sme tu nedávno øešily zbytečné zakládání témat:dry: .Jdu taky pøidat nějaké foto a budu doufat,že mi taky někdo zvedne karmu :woohoo:
Adrealin-nic proti tobě :silly:

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 4 týdnů zpět #7244 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Fotogalerie
No ježdění v zimě nevidím jako problém pokud není nasoleno tak, že je silnice bílá. Mimo silnice sùl není a tak je možno se věnovat motoradovánkám, zač je toho loket. Jen je tøeba to správné obutí, guma s høeby je pro mou peněženku a pro mé využití dost veliký luxus, takže budu bojovat s klasickým drapákem. Jako povinnost pak vidím nějakou tu očistu stroje a pøípadně potøebné promazání hybných částic... :-) A nezapomeòte, že na silnici je pøi - x stupních fakt kosa, ale v lesíku se člověk nějak ohøeje,že...

• Andrealin
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 4 týdnů zpět #7246 od Andrealin
Odpověděl Andrealin pro téma Fotogalerie
Sniper> Dekuju za milou a potesujici odpoved.:)

MotejlKuba> Zakladani zbytecnych temat? Tak to se omlouvam. Nevsimla jsem si, ze tema fotogalerie uz existuje... Jen jsem fakt mela radost, ze se mi podarilo preprat Explore - nahrat fotky - a chtela jsem vam to nejak sdelit. Priste se polepsim. ;)

Jinak si taky myslim, ze jezdeni v zime motorkam tolik nevadi...Predeslou moto (Yamahu) jsem protahla kdejakou breckou a slapala jako hodinky vic jak devet let. Jedina "oprava" byla vymena svicky :laugh: Navic jezdeni ve snehu je prece zajimava zmena a zpestreni...

Více
16 roků 4 týdnů zpět - 16 roků 4 týdnů zpět #7248 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Fotogalerie
Jezdit v zimě budu, kolem komína, no asi stejně jako loni , i když mě čeká nějaká rozdělávka ...

Andrealin - fotky dobrý ;) ... hoď sem taky něco bez helmy v plavkách, a nám není pøež zimu taková kosa :cheer:
:woohoo:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 16 roků 4 týdnů zpět uživatelem Piwča.

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
16 roků 4 týdnů zpět #7249 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma Fotogalerie
Andre-z toho si nic nedělej,ja se stim taky pral.Teď jsem tu skoro deně a mam taky někdy problemy klikni SEM tady se o galerce něco psalo a pøíště zkus použít prohledávač fóra (je v pravo téměø nahoøe) jinak jsem pøešel na mozillu a pohoda.
Piča-maš zase zajímavý nápad.jéé zapoměl jsem na v ve tvé pøezdívce Pivčo.Sorry :woohoo: :evil::P

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

• MotejliceMartina
  • Avatar uživatele MotejliceMartina
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
16 roků 4 týdnů zpět #7251 od MotejliceMartina
Odpověděl MotejliceMartina pro téma Fotogalerie
Andrealin-Nevěø mu-Motejl kecá ;) !Je tu DENNě (a né skoro denně) :laugh: :lol: ...Ta Yamaha byla tvoje první motorka?

Neuč se,život tě naučí...Život je pes a proto žít je psina...Pořádek je pro blbce,inteligent zvládne chaos...

• Andrealin
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 3 týdnů zpět #7252 od Andrealin
Pivča> :laugh: bez helmy v plavkach? :laugh: To snad ani radsi ne, abyste se pres tu zima moc neprehrali..:P Ba ne, delam si srandu:) Je pravda ze par fotek na motorce,bez helmy a plavkach mam... jenze je to prave na me stare Yamaze a tohle jsou prece Suzuki stranky;)

MotejlKuba> Diky za rady. Jak rikam - priste se polepsim. Jeste tenhle web nemam uplne v maliku, musim to tu poradne prozkoumat. :blush:

MotejliceMartina> Jéé, Ty jsi prvni zenska, kterou tady "osobne" potkavam! To je fajn:) Taky jezdis nebo jsi batuzek? Ta Yamaha nebyla moje prvni moto. Zacinala jsem -jako asi vetsina z nas- na "fichtlovi", respektive na parezu. Tata ho cely prestavil na krosku. Lehka, nizka a slaba motorka. Ale tenkrat (bylo mi 8let) mi to bohate stacilo:laugh: Yamahu jsem mela o dva roky pozdeji. Vim, ze jsem na Suzuki strankach, ale nedam na ni dopustit. Vazne bez jedine opravy slapala 9 let jak hodinky. A naucila jsem se na ni strasne moc;)

• Andrealin
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 3 týdnů zpět #7253 od Andrealin
MotejliceMartina> Prave jsem se koukla do fotogalerie na fotky od MotejlKuby... Ta slecna za nim budes asi Ty...Nebo se pletu..?

Více
16 roků 3 týdnů zpět #7254 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Fotogalerie
Pro Andreu-nemusíš se omlouvat za to,že něco napíšeš o jiných motorkách a v dobrým nebo dobrým. Vùbec neva,že to jsou stránky o Suzuki. Je to spíš o lidech,kteøí si chtějí pokecat,spolu se setkat a vyměnit si pár rad,názorù a postøehù a je jedno, na jaké motorce zrovna sedí. A těch bab na pokec by tu možná bylo i víc,ale asi se stydí nebo bojí nebo je jejich polovičky nepustí něco napsat(to je mùj a Dáši pøíklad:woohoo: ),ne kecám,ona je stydlivá.:woohoo: Takže směle do psaní a nemusí to být o Suzuki.
Kde byla focená ta fotka z lomu? Fotila jsi to samospouští nebo se někdo válel po písku?:blush:

• MotejliceMartina
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
16 roků 3 týdnů zpět #7255 od MotejliceMartina
Andrealin-No já jsem teda taky ráda,že se tu potkávám taky s někým jiným než s chlapem ;) ...Zatím jsem jenom baùžek,ale doufám,že až budu mít penízky,budu i øidič.Jak mi bylo øečeno,jsem holka motorkáøe,tak se musím snažit :laugh: .Já myslím,že fichtla pøeskočím a rovnou hupsnu na tu velkou,protože jinou doma nemáme :) .A jinak jsi mě teda poznala správně,ikdyž nikde jinde fotku vlastně nemám.Myslím teda bez helmy :lol:.Seš všímavá :) ...Kdo myslíš,že mi vymyslel pøezdívku... :woohoo: ;)

Neuč se,život tě naučí...Život je pes a proto žít je psina...Pořádek je pro blbce,inteligent zvládne chaos...

• Andrealin
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 3 týdnů zpět #7256 od Andrealin
Martin> Tu fotku jsem fotila minuly tyden v jednom malem lomu u Prahy (15min od Cerneho Mostu smerem na Nehvizdy, pokud se tu vyznas). Jeste se tam ale neco tezi, takze je tam zakaz vjezdu... Ale pss;) Jinak v pisku (tedy spis v takovem jilu) se valel muj mobil a ja, kdyz jsem nastavovala samospoust:laugh: Stejne tak u te druhe fotky ("zapad slunce"). Vetsinou se jezdim projet sama - vetsina kamaradu motorkaru je do vecera v praci - takze mi nezbyva nic jineho nez samospoust.

MotejliceMartina> Vnimava? Diky:) Jen jsem postrehla prakticky neprehlednutelnou podobu vasich prezdivek:laugh: Jojo, je mi jasne, kdo ti ji vymyslel:laugh:
Tak drzim palce, abys co nejdriv dala dohromady penizky a mohla se stat ridickou! Cim vic nas bude, tim lip:laugh: Ze jo, panove?:P :laugh: Navic drzet se riditek je mnohem zazivnejsi,ale to je jasne, ze jo:)

A to se nebojis jezdit hned na "velky" motorce? Ja bych si na DRko asi bez zkusenosti netroufla.. I takhle me z nej kolikrat bolej ruce, jak za to taham:laugh:

• MotejliceMartina
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
16 roků 3 týdnů zpět #7257 od MotejliceMartina
Andrealin-Možná se někde hluboko ve vnitø trošku bojím,ale zase na druhou stranu si øikám,že bych se bát neměla a nebo bych si to aspoò neměla pøipouštět,aby to ještě právě nedopadlo špatně :blush: .Občas mám tendenci riskovat a pøekonávat se (bojím se vejšek a pak se nechám zhoupnout na houpačce,která je vysoká 17metrù a podoně) :silly: ...Nejdøív jsem chtěla skútra,ale pak jsme jezdily po horách na teréních koloběžkách a pøekvapila jsem,takže mě Kuba rovnou posadí na DR øikal (ale ještě nevím na kolikátku) :lol:

Více
16 roků 3 týdnů zpět #7258 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Fotogalerie
Martino - tak to Ti pøeju hodně štěstí, jetli hupneš rovnou na tu vaší motku ;)

Já to s Evčou zkoušel taky, vùbec jí nechci hanit, ale nezvládla to nevytlačit ani z garáže, po pùl hodině teorie a ukázek jsem si sedl za ní a fofrem jsme se radši prohodili :woohoo: ... ale na Jawe 250 to šlo, i jí našlápla :)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• MotejliceMartina
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
16 roků 3 týdnů zpět #7259 od MotejliceMartina
Pivča napsal:

Martino - tak to Ti pøeju hodně štěstí, jetli hupneš rovnou na tu vaší motku ;)

Já to s Evčou zkoušel taky, vùbec jí nechci hanit, ale nezvládla to nevytlačit ani z garáže, po pùl hodině teorie a ukázek jsem si sedl za ní a fofrem jsme se radši prohodili :woohoo: ... ale na Jawe 250 to šlo, i jí našlápla :)

Zkusit se má všechno a øikám si,mám ji položit jako začátečník a nebo o rok dýl.Vynadáno bych dostala možná tak jako tak :laugh: ...To víš je to jeho láska (teda až po mně,samo) :lol:

Více
16 roků 3 týdnů zpět #7260 od Sniper
Mno to se nam to tu pekne rozjelo ;)

Motejl > ja karmu zvedam za zasluhy ne za fotky ... todle neni moje prace ;)

Andrealin > mnooo jak ti bylo naznaceno fotka v plavkach a na motorce je toooo ...... a je jedno jestli to neni na Suzuki to se strati beztak nikdo z tech slintalu tady nebude cucet na motorku :lol: :lol:

I cesta, je cíl

• MotejliceMartina
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
16 roků 3 týdnů zpět #7262 od MotejliceMartina
Andrealin > mnooo jak ti bylo naznaceno fotka v plavkach a na motorce je toooo ...... a je jedno jestli to neni na Suzuki to se strati beztak nikdo z tech slintalu tady nebude cucet na motorku :lol: :lol:[/quote]
A tobě potečou sliny na klávesnici mezi prvníma co?! :lol: ;) :lol:

Vygenerováno za 0.435 sekund