Download menu

Fotogalerie

Více
16 roků 3 týdnů zpět #7378 od Paja
Odpověděl Paja pro téma Fotogalerie
Hele,když už se tady bavíte o polepech, nevíte kde sehnat levné a pøesto dobré padací rámy na 650 RSE? To jako pro ty co ještě nemají odøené polepy.;) ,nebo popraskané plasty:laugh:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
16 roků 3 týdnů zpět - 16 roků 3 týdnů zpět #7380 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma Fotogalerie
Paja- Mrkni sem Myslím,že je to supr cena,já od něj mám taky padáky.Mimochodem,na tom prvním obrázku je moje moto :silly:

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)
Poslední změna: 16 roků 3 týdnů zpět uživatelem MotejlKuba.

Více
16 roků 2 týdnů zpět #7446 od Paja
MotejlKuba- díky už jsem to objednal,tam jak jsi mi doporučil. Snad budu spokojenej:silly:

• Karlik
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 2 týdnů zpět #7461 od Karlik
Odpověděl Karlik pro téma Fotogalerie
Ahojky,no trochu je to na nic,jezdit se jeste da,ale uz vim,ze bez rukavic je to tezky. malem jsem ani nedokazal otocit klicem. V zime jsem jeste nejezdil,typuju to,ze budu muset koupit poradnej drapak,jak jsi tam ty foto dostala??? ahoj Karlik

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 2 týdnů zpět #7463 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Fotogalerie
Padáky je nejlepší si nechat vyrobit podle svých pøedstav - okopírovat od někoho(tøeba z fotek) a napasovat. Zapomeò ale, že jakejkoliv padák ti 100% ochrání plasty od rozbití - dost často nepadáš na rovnou plochu, takže pak stačí, aby něco trčelo výš a je vymalováno i s trubkama. Ty plasty na DR jsou prostě dost lámavý,škoda že to není "kýblovina" jako u lehčích endur, ty se většinou jen ohnou a vrátí zpět.

Více
16 roků 2 týdnů zpět #7465 od Paja
Ptal jsem se všude možně,kdo mi vyrobí padáky,ale nikoho jsem nesehnal kdo by byl schopnej to za tu cenu vyrobit. A to ještě kdo ví jak by to dopadlo? Vím,že padák ti motorku 100% a vždy nezachrání, ale pokud pomùže alespoò trochu, tak dík za to.

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
16 roků 2 týdnů zpět #7469 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma Fotogalerie
Koukám,že téma začlo pøidáním fota Andrei pøez plavky a teď se tu už øeší padáky:unsure:

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

• Andrealin
  • Avatar uživatele Andrealin Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 2 týdnů zpět #7474 od Andrealin
Odpověděl Andrealin pro téma Fotogalerie
Karlik> Ahoj Karliku, tebe jeste neznam...? Ale to vubec neva:) Foto jsem tam dostala podle nazorneho navodu, ktery najdes v "casto kladenych otazkach (FAQ)". Staci si ho jednou precist a pak to jde samo. Jedine, co ti muze delat problemy, je Explorer - trochu tady totiz hapruje. Ale Firefox nebo Opera to zmaknou:) A jezdeni v zime? No bez rukavic to kolikrat neni ono ani v lete. Kdyz jedes lesem a do rukou te sleha klesti a podobny dreveny nastrahy, neni to uplne ono:laugh: Ale chapu, ze na to staci mit na riditkach ty ochranny plasty...:blush:

Ja mam jezdeni v zime rada. Nezpotim se tolik a ta zima me nuti se zahrat, tzn jezdit neco tezsiho nez je silnice a louka. Uz se moc tesim.:) Zrovna zitra se jdu podivat na novou moto (Suzuki RM 125),abych se mela na cem vyblbnout... Preci jen je na me DRko do tezkyho terenu moc velky a tezky...:( Ale ne, abyste si nekdo myslel, ze DRko prodavam! Chran buh...:ohmy: Na dlouhy cesty je k nezaplaceni... Po tech dvou a pul tisich km v sedle ( cesta po Evrope, jak uz jsem psala) jsem si narozdil od kluku, co jeli na Banditovi libovala, ze me neboli zadek..:laugh:

Mimochodem nemate nekdo z drivejsich let zkusenosti s RM 125? ( (r.v. 94, 31 kw)

MotejlKuba> Ahoj Kubo. To je preci dobre, ze se tu resi vsechno mozne, ne..? ;) Aspon se neco deje a ti, co nemuzou prispivat do temat jako je "motor" apod. maji kam psat... Viz ja:blush:

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 2 týdnů zpět #7477 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Fotogalerie
Tak osobní zkušenosti s RM125 nemám, ale rád bych upozornil, že u tak starého ročníku krosové motky je potøeba brát v potaz, že bude už zøejmě hooodně "vyžilá"... pokud s ní tedy celou dobu nejezdil děda na høíbky. :-) Na 2T dvacce se jezdí jiným stylem než na DR650, takže tam se to stáøí nesmazatelně podepíše prakticky na všem. Záleží na pøedchozích majitelích samozøejmě, ale pozor aby to nebyla "hrobka".

Více
16 roků 2 týdnů zpět #7481 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Fotogalerie
Taky nemám osobní seznámení se 125 ccm,ale co jsem měl možnost vidět a slyšet,tak si pøiprav ukazováček a prostøedníček levéruky,aby stále byly na spojce a mohla jsi se skoro mohla rozjet a projet zatáčku a to nemluvím o nějakých kopečcích. 125 nejde skoro od spodu,ale má ráda vyšší otáčky a tím je také dána menší životnost dílù,ale zase na druhou stranu je lehčí a pro tebe bude snazší jí kočírovat v terénu.:woohoo: Pokud jí budeš kupovat,tak dobrý výběr a dobrou cenu.:cheer:

Více
16 roků 1 týden zpět #7485 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Fotogalerie
Panove a damo -> tady by se fakt meli resit akorat ty "fotky" ;) Me to je vcelku jedno ale aby jste pak zase nebreceli ze je to tu zasekany ;)

AndreaLin> kdyz uz sme tak u toho co to foto v plavkach?? :lol: jo a jinak doufam ze dorazis na sraz ;)

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

• MotejliceMartina
  • Avatar uživatele MotejliceMartina
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
16 roků 1 týden zpět #7492 od MotejliceMartina
Odpověděl MotejliceMartina pro téma Fotogalerie
Sniper-Tak ty si nedáš pokoj?! :lol: :woohoo:

Neuč se,život tě naučí...Život je pes a proto žít je psina...Pořádek je pro blbce,inteligent zvládne chaos...

• Andrealin
  • Avatar uživatele Andrealin Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 1 týden zpět #7495 od Andrealin
Odpověděl Andrealin pro téma Fotogalerie
Ahoj, doufam ze jste vsichni nekde venku v sedlech! Je tam totiz nadherne!;) :laugh:

Paja a Martin> Diky za vase nazory. :) Stari te motky jsem samozrejme brala v potaz, tak jsme si ji s tatou peclive prohledli. Deda na hribky na ni opravdu nejezdil :laugh: , ale stejne ta motka nebyla moc "trapena". Predchozi majitel na ni odjel sotva sezonu (pry asi 4 zavody), zranil se a jelikoz do ted nemuze chodit, tak Suza stala v garazi. Na svuj vek je tak ve vazne dobrym stavu. Zatim sem se na ni svezla jen chvilku, ale mas pravdu Martine - od spoda netahne, je lina, ale kdyz jsem trochu vzala za plyn, zabrala a letela se mnou jak das:laugh: Rekla bych teda, ze tvoje prani (dobry vyber a dobra cena) se vyplnilo. Uz nam stoji v garazi a ja se nemuzu dockat, az pojedem na trat;)
Jinak to, ze pro me bude lehci kocirovat v terenu ji nez DRko je jasne:) DRko je preci jen cestovnejsi enduro a tohle je vylozene kroska.

Sniper> Nemam to tema nejak prejmenovat...?:laugh: Asi uz ani ne, vid..? K fotu v plavkach: venku jeste neni takova zima, aby ses potreboval zahrat...:P A navic, co by mi na to rekla Martina...? ;)

Více
16 roků 1 týden zpět #7496 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Fotogalerie
Borečkové, držte na trati tu prej nudnou dvácu 3 minuty v otáčkách jak má bejt,a jste K.O :cheer: :woohoo:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
16 roků 1 týden zpět #7498 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Fotogalerie
Pro Pivču-jsem si nevšimnul,že bych já nebo Pája nějak podceòovali 125 ccm:cheer: . Každá motorka má cosi do sebe a máš pravdu,že i takovou "malou" motorku je docela záhul na ruce a tělo,pokud s ní tak "trochu" letíš po trati(MX):S

• MotejliceMartina
  • Avatar uživatele MotejliceMartina
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
16 roků 1 týden zpět #7503 od MotejliceMartina
Odpověděl MotejliceMartina pro téma Fotogalerie
Andrea-Co myslíš,že bych ti na to øekla?! :woohoo: :lol: :P

Neuč se,život tě naučí...Život je pes a proto žít je psina...Pořádek je pro blbce,inteligent zvládne chaos...

Více
16 roků 1 týden zpět #7513 od Sniper
Motejlice > Nedam nemuzu si pomoct :lol: Jako bys me neznala :lol: :lol:

AndreaLin > To by me taky zajimalo, Martina je Motejlovo vysostne uzemi :lol: :lol: :lol:

Pivca > klid ;) nikdo netvrdi ze 125 je sracka nebo nudna v terenu. ;)

I cesta, je cíl

Více
16 roků 1 týden zpět - 16 roků 1 týden zpět #7514 od Piwča
Martine, nech mě rýpat kuròááá :woohoo:

Andreo - bacha na to, jede to nečekaně, a vrní to tam hodně :kiss:

Sniper - šoupej nožkama, na dváce bys byl jak vosa na bombóně :woohoo: ;)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 16 roků 1 týden zpět uživatelem Piwča.

Více
16 roků 1 týden zpět #7517 od Sniper
Pivca > spis by to vypadalo jako kdybych vzal diteti hracku :lol:

I cesta, je cíl

Více
16 roků 1 týden zpět #7519 od Piwča
jj, to je ten správnej výraz :woohoo: :cheer: :woohoo:

Vygenerováno za 0.476 sekund