Download menu

Problémy se startérem a dekompresorem

Více
15 roků 11 měsíců zpět #7813 od Buri
Problémy se startérem a dekompresorem vytvořil uživatel Buri
Ahoj mam DRko 650 rse rok 93. Mam takovej problém že mi startér točí na opačnou stranu než by měl. Pøesvědšil sem se jak logicky podle toho že sem si to pøehlídnul očima a taky sem nasadil kolečka bez deklu a ujistil sem se.. Dával sem novou volnoběžku tak si øikam že se to mohlo stát někdy když se zadøela stará - nějakej spálenej uhlík, relé nebo tak něco?? Jinak pojistky sou v pohodě.... Nevíte někdo čim to mohlo bejt??
Další problém je že se mi zdá že se málo vytahuje dekompresor. Cívka co ho tahá jde dobøe ale ta høídelka co vede do motoru se mi zdá nějaká pøidøená.Když ho pøitáhnu tak se nechce vracet.. je to divný. Podívam se na to ale nejdøív se chci poradit jakej deklík sundat atd..Mùže se na tom automatickym dekompu něco podělat vevnitø v hlavě?? Díky za každou radu.. Buri

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
15 roků 11 měsíců zpět #7826 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma Problémy se startérem a dekompresorem
Za všechno mùžou mimozemšani,kdybych věděl,tak ti rád poradím,ale na tvěm místě kontaktuju admina četl jsi jeho seøízení? toho dekompresoru.Jinak ty jsi něco dělal se startérem :unsure:

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

Více
15 roků 11 měsíců zpět #7836 od Buri
Odpověděl Buri pro téma Problémy se startérem a dekompresorem
No právě že sem nic nevypojoval.. Si øikam že se možná zadøela volnoběžka a jak točila tøeba se starterem tak něco se vypálilo ale nevim ...

Více
15 roků 11 měsíců zpět #7841 od Buri
Ještě mě napadla jedna věc což je asi nejspíš blbost ale.. nemohla by ta volnoběžka bejt na tom ozubenym kole nasazená obráceně že by starter točil dobøe ale bylo to jen pøehozený?? Nevíte někdo na jakou stranu se vám točí rotor když startujete??

Více
15 roků 11 měsíců zpět #7843 od Buri
Tak sem na to zase dneska koukal a nasadil startovací mechanismus bez výka. Startérem sem zatočil jentak rukou tim směrem jakym jede pøi startování a volnoběžkový ozubený kolo se točí ve směru kol takže si myslim že by na tu stranu měla zabírat a ne se protáčet naprázdno.. Asi tam byla na tom ozubenym kole fakt obráceně.. Myslíte že když to zubatý kolo z volnoběžky sundam abych o otočil že ho mezi ty kameny dam zpět?? Pøedpokládam teda že se má rotor zápalka točit ve směru jízdy... Jakej je váš názor na to??

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
15 roků 11 měsíců zpět #7845 od MotejlKuba
Myslím,že na něm je šipka,tak to zkus a uvidíš

Forever Suzuki

Více
15 roků 11 měsíců zpět #7849 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Problémy se startérem a dekompresorem
Já na volnoběžku ještě nešahal, ale jestli se ti točí naprázdno po směru jízdy, jak píšeš, tak máš nějakou chybu v ní.

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
15 roků 11 měsíců zpět #7865 od Buri
Takže jestli se protáčí na druhou stranu tak by to znamenalo že je ten machanismus obráceně nasazenej na tom ozubenym kole.. Je tam problém pøehodit to aniž by se něco rozkočilo??Vim že u tý starý sem to vyndal a nemoch sem to dostat zpět ale ty byla taky vymletá.. Jinak k dekompresoru se dostanu jedině tak že sundam víko asi co?? je nějakej zadøenej nebo tak něco protože ho to lanko nedotáhne do tý polohy aby uvolnil kompresi a když to udělam ručně tak se nevrací (vracecí pružinka je ok ale jde to těžce)..

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
15 roků 11 měsíců zpět #7867 od MotejlKuba
Tak u toho dekompresoru ti nezbyde než ho sundat a rozebrat

Forever Suzuki

Více
15 roků 11 měsíců zpět #7893 od Buri
No tak na ten dekompresor mrknu. Stačí asi sundat jen vrchní výko ventilù a jsem u něj že?? Jinak tu volnoběžku zkusim otočit.. Doufam že se ty tělíska nemùžou nějak vysypat nebo se nevystrčej tak že už tam nenasadim to ozubený kolo..:D

Vygenerováno za 0.314 sekund