Download menu

Držák znaèky!! Pomozte

• Venca
  • Avatar uživatele Venca Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 2 měsíců zpět #6448 od Venca
Držák znaèky!! Pomozte vytvořil uživatel Venca
Ahoj. Zoufale potøebuju držák SPZ s jejím osvětlením a musí bejt homologovanej. Potøebuju to kvùli STK. Jestli někdo máte doma sundanej originál, nebo něco dejte mi prosím vědět na 606917224 (Praha a okolí). Koupim nebo jestli bude někdo tak ochotnej jen si to pučim a zase vrátim. Sem v časové tísni, musí to bejt do pátku 29.8. Díky moc.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
16 roků 2 měsíců zpět #6460 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma Držák znaèky!! Pomozte
Jen pro tvé info,mám origo držák spz a nevšiml jsem si,že by tam byla někde homologační značka.Osvětlení spz se dá koupit T5EBA TADY a držák se dá vyrobit z leda čeho ;) :P

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

• Venca
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 2 měsíců zpět #6462 od Venca
Odpověděl Venca pro téma Držák znaèky!! Pomozte
Jo jo, držák je v pohodě, de mi hlavně o to světlo. A aby to tam nějak páslo. Ale myslim že už sem to vyøešil, teda zatim jen teoreticky:-)

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 2 měsíců zpět #6475 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Držák znaèky!! Pomozte
Asi jsem to moc nepochopil - ty tam nemáš vzadu vùbec žádný světlo nebo jak to tam máš? Jestli tam zadní lampu máš, tak nechápu co ti to tam u vás na STK kontrolujou za blbosti. Já tam byl minulej tejden a o tom jestli mám světla a blinkry homologovaný nepadla ani øeč. Chtěl kontrolovat jen číslo rámu, ale když zjistil že jsem tam už byl pøed 2 roky, jen mávnul rukou. Na crosový gumy(který teda maj označení E8) øíkal, že se asi policajtùm nebudou líbit ty ostrý hrany na krajích, ale že jim na STK je to jedno, tam si mùžu pøijet s čím chci. Ptal se mi jestli mi to svítí, ukázal jsem že jo a to je celá STk. Dostal jsem štempl, vysolil prachy a jel ...

• Venca
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 2 měsíců zpět - 16 roků 2 měsíců zpět #6524 od Venca
Hele a kde že to bylo? Jak tak poslouchám podobný pøíběhy tak sem si asi vybral tu nejhorší STK. Je to STK Dekra v Praze na Chodovci, nedoporučuju. Světlo mám klasický na blatníku, jenže to neosvětluje spz a spz sem měl pøidělanou taky na tom blatníku, to znamená v nevyhovujícím sklonu. Takže sem udělal pod blatník držák z plechu a na něj sem pøišrouboval od bráchy pujčený světlo z XT, který je samozøejmě homologovaný a osvětluje i značku. Origo světlo sem sundal a zapojil to bráchovo. Moc sem se s tim nemazlil takže to bylo takový celý zbastlený ale prošel sem, ani to nechtěl vidět svítit. Hned potom sem to samozøejmě uvedl do pùvodního stavu:-)
Přílohy:
Poslední změna: 16 roků 2 měsíců zpět uživatelem Venca. Důvod: fotka

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 2 měsíců zpět #6528 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Držák znaèky!! Pomozte
Já byl na STK v Horažďovicích, to je od tebe trošku z ruky.... no ale to maj teda tam u vás starosti, hnidopichové... hlavně žes to prošel bez problémù a jede se dál ne...

Více
16 roků 2 měsíců zpět #6536 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Držák znaèky!! Pomozte
STK na Chodovci byla vyhlášená buzerací už za komančù:angry: a jak tak koukám,tak se nic nezměnilo.:angry:

• Venca
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 2 měsíců zpět #6557 od Venca
No, já si teď pøipadám jak největší hlupák, každej mi to øiká jen já nic netušil. No zkušenost pro pøíště.

• Venca
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 2 měsíců zpět #6558 od Venca
Jo jasan, jede se dál. Akorát nevim jestli pøi zapojování blinkrù (který sem tam taky musel dát) nebo pøi opětovném zapojování světla nenastal nějakej problém. Dneska mi totiž pøestal fungovat otáčkoměr, kontrolky na palubce a ty blinkry. Tak asi shoøela nějaká pojistka, nevim ještě sem na to nekoukal.

Vygenerováno za 0.372 sekund