Download menu

Snímaèe a náhrada CDI

• jefoDR600
  • Avatar uživatele jefoDR600 Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 4 měsíců zpět #5705 od jefoDR600
Snímaèe a náhrada CDI vytvořil uživatel jefoDR600
Zdar tak sem mněl štěstí a odešla mi jak zapalovací cívka tak i CDi.. tu zapalovací sem si vyøešil po svém dáva cca 160V na páku(omezeno varistorem na 300V)..akorát to CDI sem nemoh sehnat tak sem si vyrobil samo domo něco na zpusob jak je tøeba v babette 210...uspěch je že jiskra je pěkná akorát tam mám 2 snímače polohy høídele,a nevím kterej je ten co určuje optimální pøedstih.Na jednom to má náznaky že se tam něco zapaluje ale na ten druhej vubec ani neškitne..
pls help je léto už mi bez moto hrabe:( :unsure:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• Passi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 4 měsíců zpět #5722 od Passi
Odpověděl Passi pro téma Snímaèe a náhrada CDI
jelikoz me odesla taky zapalovaci civka, muzes mi napsat jak jsi ji vyresil? uz mi z toho taky hrabe, venku parak jak svina a ja sedim na prdeli.

• vanis007
  • Návštěvník
  • Návštěvník
15 roků 10 měsíců zpět #8123 od vanis007
Odpověděl vanis007 pro téma Snímaèe a náhrada CDI
tusim ze civka, ktera je u pruchodky kabelu je ke snimani polohy pro paleni a druhou zacali daval kvuli lepsim startum

Více
15 roků 10 měsíců zpět #8365 od StanleyP
Odpověděl StanleyP pro téma Snímaèe a náhrada CDI
no nie je to take jednoduche ako sa zda. 4T tohto typu (aj DR) maju premenlivy predzapal. Tzn. ze pri startovani aby motorka nekopala (alebo aby starter pretocil motor) je predzapal mensi (cca 5-15st pred hornou uvratou - zavisi od typu motorky). A cca pro 3000 ot./min sa prepina na druhu polohu (neviem ci sa to deje plynule alebo skokovito - ale domnievam sa ze plynule lebo by to bolo asi trosku citit) ktora je v rozmedzi cca 20-30st. Mali sme s bratom KLR600 s pokazenou CDI. dalo sa to nahradit riadiacou jednotkou z favorita, ale masina strasne kopala (bola nastavena len jedna poloha predzapalu). Jednemu znamemu potom zlomila aj nohu.

Více
6 roků 1 měsíc zpět #21267 od michal9
Odpověděl michal9 pro téma Snímaèe a náhrada CDI
Kdo shání snímače polohy klikovky tak Ignitech snímač IP6 , jen lehce zvětšit jednu dírku na šroub.
Poděkovali: Piwča

Vygenerováno za 0.295 sekund