Download menu
Altik a zapalováni u DR600R
- jefoDR600
- Autor tématu
- Návštěvník
16 roků 5 měsíců zpět #5454
od jefoDR600
Altik a zapalováni u DR600R vytvořil uživatel jefoDR600
Zdarec tak co sem si na motorce seøizoval a opravoval co se dalo po pøedešlem majitely,tak sem se vrhl pod dekl zapalování kde je umístněn altik se snímačy a zap cívkou.Když sem to vytáhnul ven jako celek(cívky altíku se snímačy) tak to byla hrúza. . bužírka drátu prodøená na holej drát zkrat kudy to jen šlo.. tak sem to vše vyměnil a naletoval nove dráty na novo akorát jak sem to šel skladat sem si změøil pro jistotu vnitøný odpor jednotlivých součástek..snímače měly kolem 220-250 ohm což je ok..Cívky altíku mezi sebou kolem 1,4-1,7ohm..akorát ta zapalovací cívka co je pøipevnená k statoru má od 6,5k ohm vejš...ale proč? že by se nějak posrala? na vonek neni nic poznat..pokud jer v háji z čeho by se dala použít tahle cívečka.? myslím jako typ motorky kromě DRky..?
Dik
Dik
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Piwča
- Diskutér spamista :-)
Méně
Více
- Obdržená poděkování 21
16 roků 5 měsíců zpět #5455
od Piwča
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Odpověděl Piwča pro téma Altik a zapalováni u DR600R
jefo - netuším znám jen plynovat
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
- Passi
- Návštěvník
16 roků 5 měsíců zpět #5474
od Passi
Odpověděl Passi pro téma Altik a zapalováni u DR600R
muze mi nekdo napsat, k cemu presne slouzi ta velka civka na statoru??? vede z ni hnedej kabel do CDI.
diky
diky
- VasekDR
- Novota
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
16 roků 5 měsíců zpět #5485
od VasekDR
Odpověděl VasekDR pro téma Altik a zapalováni u DR600R
Jestli to je co myslím tak u 650 to napájí CDI a mělo by z toho lízt 90-100v pøi startování, není tak dlouho co se to tady øešilo a měøil jsem to, mám tušení že je to v rubrice motor.
- Passi
- Návštěvník
16 roků 5 měsíců zpět #5495
od Passi
Odpověděl Passi pro téma Altik a zapalováni u DR600R
aha, takze ciste teoreticky, kdyz ta civka bude spatna, tak nenastartuju ???
Vygenerováno za 0.214 sekund