Download menu

startovani

• ondra
  • Avatar uživatele ondra Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 9 měsíců zpět #4073 od ondra
startovani vytvořil uživatel ondra
cus mam takovej problem se startovanim zkusim to nejak pochopitelne vysvetlit.Kdyz se ji pokusim nastartovat tak chvilku starter bezi jako by naprazdno a po par vterinach se chytne a nastartuje.kdyz bezi naprazdno tak je hroznej rachot a to dela i kdyz je motor teply nebo studeny,proste furt.cim to muze bejt??volnobezkou??

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• SuzukiMaster
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 9 měsíců zpět #4075 od SuzukiMaster
Odpověděl SuzukiMaster pro téma startovani
kamo podla mna bude chybna cievka v startri ktora vysuva a vracia pastorok,a tiez samotny pastorok bude iste vymlateny ked ti to tam pekne srotuje ako vravis

Více
16 roků 9 měsíců zpět #4087 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma startovani
Muzes mit vylamane zuby na volnobezce a nebo na kolecku starteru ;)
Na tvem miste bych asi vzal do ruky naradi a otevrel stranu se starterem a zkouknul to ;)

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Více
16 roků 9 měsíců zpět #4088 od Martin
Odpověděl Martin pro téma startovani
Pro Sniper-Na tvém místě bych vzal do ruky náøadí:woohoo: :woohoo:

Více
16 roků 9 měsíců zpět #4091 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma startovani
Hele dedku ja mam startovani v poradku a aspon mi to startuje kdykoliv a nemusim vymejslet kraviny jako majitele \"SE\" :evil: :woohoo: :laugh:

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

• Dagga
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 9 měsíců zpět #4165 od Dagga
Odpověděl Dagga pro téma startovani
jojo, taky jsem zažil. buď pøevody u startéru nebo volnoběžka. musíš to otevøít a kouknout! nic jiného..

• Pen
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 2 měsíců zpět #6649 od Pen
Odpověděl Pen pro téma startovani
Zdravím všechny,mám taky problém se startérem,pøi studeném startu těžko roztáči motor,jako by byla slabá baterka,ale ta je 100% Někdy to udělá pøi zahøátém motoru.Další otázka,jde lehce ven?či je nutné demontovat i další části motoru.:)

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 2 měsíců zpět #6650 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma startovani
Pen napsal:

Zdravím všechny,mám taky problém se startérem,pøi studeném startu těžko roztáči motor,jako by byla slabá baterka,ale ta je 100% Někdy to udělá pøi zahøátém motoru.Další otázka,jde lehce ven?či je nutné demontovat i další části motoru.:)

No tak podobnej problém jsem už taky øešil, hodně pomohlo očištění všech kbelù spojených dùležitých pro start - tzn. relé,kabely na ukostøení - starter pak točil jak zběsilej.

Dnes se mi však náhle začal pøi startu ozývat hnusnej zvuk, jakoby se něco døelo v oblasti pøevodovky starteru nebo pøímo ve starteru-prostě jak se starter dotáčí, zavrže to. Startuje to parádně, ale ten zvuk tam fakt nepatøí a začalo to naprosto z ničeho nic. Copak byste poradili vy zkušenější - volnoběžka jde do kopru, nebo snad ložisko v karteru do kterýho je zasunutá høídel starteru, nic víc mě nenapadá(nic dalšího tam snad není a dělá to jen pøi startu). Jak zkontrolovat ještě tu volnoběžku?

• Petr650
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
  • endurista
Více
16 roků 2 měsíců zpět #6651 od Petr650
Odpověděl Petr650 pro téma startovani
No nazval bych to asi takhle starter je velice choulostiva vec. A je potreba aby bylo vse v poradku. Ja mel problem asi takovy ma dr 650 se z roku 1996 najeto udajne 25 000, kdyz jsem to koupil tak motorka za studena proste - starter vrzal jak das a za tepla to bylo dobry , ale me to nedalo a stvalo me to tak jsem to dal do servisu. A pricina byla takova vycisteni a promazani a je klid mam najeto 5000 km a nikdy me to uz nezavrzalo. A pred servisem jsem slysel takovy kecy ze je to normalni, ze to deerky delaj, takze jak jsou podezrely nejaky zvuky tak hned rozdelat...

• Venca
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 2 měsíců zpět #6661 od Venca
Odpověděl Venca pro téma startovani
Starter je opravdu velice choulostivá věc. A je potøeba ho demontovat, namontovat kick start a je po problému. Né sorry dělám si prdku. Starter nemám tak nemùžu radit. Hodně štěstí s tým pertinaxom.

Vygenerováno za 0.388 sekund