Download menu

Sedlo

• Dangermax
  • Avatar uživatele Dangermax Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
16 roků 10 měsíců zpět #3906 od Dangermax
Sedlo vytvořil uživatel Dangermax
Zdravim chlapy. Mam takovy dotaz. Mam DR 650 RS 1995.
Mam ho asi tak tyden a dnes jsem ho poprve chtel trosku rozebrat a podivat se co a jak. Jenze nemam zadny manual a motorku vidim takhle zblizka poprve. Do haje jak se oddelava to sedlo???? :P Ja rozdelal pul motorky a sedlo porad drzi :P . Ted jsem se nekde docetl, ze se na odklopeni sedla pouziva nejaky klic. Kde se prosim Vas na sedle nachazi ten sroub a jaky klic mam pouzit? Je mozne ten klic nejak udelat, nebo ho musim nekde koupit? Pripadam si jako blbec, ale ja na to vazne neprisel :( . Z internetu jsem si stahl manualy na rok vyroby 96 a 91, ale na mou 95ku RS jsem manual nenasel. Navic oba manualy jsou v anglictine a jsem spis Nemcinar. Muze mi nekdo pomoct? Diky :) . Max

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #3907 od admin
Odpověděl admin pro téma Sedlo
Ahoj pokud máš DR 650 RS tak ta má sedlo uzamykatelné, takže nad levou zadní stupačkou máč otvor pro klíček ten co strkáš do zapalování, po otočení doprava sedlo odemkneš a sejmeš. Nic se nešroubuje:ohmy: :woohoo:

• Dangermax
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
16 roků 10 měsíců zpět #3908 od Dangermax
Odpověděl Dangermax pro téma Sedlo
Toz ja su ale Kokot :laugh: . Diky moc za radu. Dnes jsem ve sluzbe, ale zitra se na to hned podivam. Potrebuju nabit baterku a chci se podivat jak co a kde vypada. Tak to mne vazne nenapadlo, ze to je na klic do zapalovani a ze je tak nizko. Ja hledal neco nahore u sedla. Kdyz ja mel naposledy jako motorku Fichtla a to pred 17ti lety. Tak je to malinko rozdil :woohoo: . Ale moc prijemnej rozdil. Jinak jsem chtel pochvalit tuhle Webovou stranku, je vazne super ;) . Diky.

• Dangermax
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
16 roků 10 měsíců zpět #3909 od Dangermax
Odpověděl Dangermax pro téma Sedlo
Jo, tak uz jsem to sedlo oddelal :) . Se nedivym, ze jsem to nemohl najit, on ten zamek byl totiz zadelany nejakou gumovou krytkou :woohoo: .

Vygenerováno za 0.238 sekund