Download menu

Alarm

• Sniper
  • Avatar uživatele Sniper Autor tématu
  • Moderator
  • Moderator
Více
17 roků 7 měsíců zpět #2055 od Sniper
Alarm vytvořil uživatel Sniper
Tak panove, jakym zpusobem mate ochranenou motorku??
Ja uvazuju o malem levnem alarmu k tomu retezu co mam.
tak se vas chci zeptat jestli nekdo neco podobneho mate namontovaneho. Ci pokud se v tom nekdo vyzna tak jestli se to vyplati ja jsem uplne mimo tendle obor ;)

gsm-caraudio.vltava2000.cz/store/goodsdetail.asp?strGoodsID=603

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
17 roků 7 měsíců zpět #2060 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Alarm
Øvoucích alarmù je dneska všude moøe, øek bych, že už si toho skoro nikdo nevšímá - spíš to jen otravuje a když ti bude chtít motku fakt někdo šlohnout, tak ho podobná blbina nezastaví !!!:( :( :( Chytøejší zaøízení jsou takový, co dokážou poslat napø. hlášku na mobil, že se něco děje buď v garáži nebo pøímo s motorkou - někde jsem čet návod, že to jde udělat z nějakýho nepoužívanýho mobilu+nějaký senzory pohybu atd... Je to pak bez upozornění pøípadného zloděje a víš o tom jen ty a mùžeš ho tam jít \"zmasakrovat\" ;)
Jo kamarád měl kotoučák s alarmem(Xena) a musel to po prvním větším dešti odpojit, páč to pak øvalo, kdy se tomu zachtělo.<br><br>Pøíspěvek editován: PajaDR650, v: 29/03/2007 16:38

• Sniper
  • Avatar uživatele Sniper Autor tématu
  • Moderator
  • Moderator
Více
17 roků 7 měsíců zpět #2062 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Alarm
Prave Xena nebo Max se daji pomerne jednoduse ucpat ale todle na to aby jsi vybehl z hospody kdyz to zacne houkat si myslim ze to v kombinaci s retezem staci a profiky nezastavi nic. kdyz ti to budou chtit ukrast tak to ukradnou ale proti nenechavcum to mysli staci ;-)

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Více
17 roků 7 měsíců zpět #2063 od admin
Odpověděl admin pro téma Alarm
Tak co já vím tak problém levných alarmù je to, že mají docela velkou spotøebu a navíc nemají záložní zdroj, což v praxi znamená že pokud dojde ke zkratu nebo nějakému odpojení baterky alarm je k ničemu.:blink: Ten telefon je sice taky pěkná věc ale stále ho dobíjet a kontrolovat to taky není nijak pøíjemné.:blink:
Já používám zámek na kotouč a uvažuji o koupi øetezu. O alarmu jsem taky uvažoval ale nakonec jsem ho zamítl.<br><br>Pøíspěvek editován: admin, v: 29/03/2007 19:50

Více
17 roků 1 měsíc zpět #3422 od pedrogonzales
Odpověděl pedrogonzales pro téma Alarm
Ja jsem si o vikendu namontoval Sentinel 1100 moto alarm. Nejproblematictejsi asi bylo kam umistit jednotku a sirenu, ale nakonec se misto naslo a celkova montaz zabrala asi 4 hodiny s demontazi a montazi vseho co bylo treba. Jedna se vicemene o zapojeni par dratku. Spotreba alarmu je minimálni, hezky to houka a ma to siroke moznosti nastaveni citlivosti a ostatnich funkci. Nema teda zalozni zdroj, ale proste za tu cenu (4700) je to slusna vec.

V pomeru k cene je to vychytana vec, u ktere bych vyzdvyhnul pritomnost dipleje na klice s dosahem cca 400m na kterem vidite co se s motorkou deje. Pro me je to vhodne protoze zasto jezdim na zapasy a treninky, kde motorku zaparkuju kousek od hriste ale nevidim na ni. A dosahne i z garaze do meho panelakoveho bytu (pres betonovou zed garaze, panelove steny az do bytu ve ctvrtem patre). V pripade nouze zacne privesek pipat a vibrovat a na dispeji je videt co se deje. V pomeru k cene motorky je to drobnej vydaj a prispeje k memu vetsimu klidu (samozrejme pokud ji proste nekdo bude chtit ukrast, tak ji ukradne, ale aspon mu to zneprijemnim). Alarm samozrejme obsahuje imobilizer, takze bez odblokovani alarm se motorka neda nastartovat. Navic malokdo ceka u motorky alarm a treba ho sirena aspon vyleka.

Ja jsem zatim spokojen.

Vygenerováno za 0.316 sekund