Download menu
Tuning baterky
- Heki
- Autor tématu
- Výborný diskutér
4 roků 9 měsíců zpět - 4 roků 9 měsíců zpět #21522
od Heki
Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového
Tuning baterky vytvořil uživatel Heki
Mám jedno menší vylepšení, tak se chci s Váma o to podělit.
Je to řešení jak nahradit baterku v DR pro verzi bez startéru. Startér by to neutáhlo, má to malý startovací proud. Vyrobil mi to kámoš ze starých baterek z notebooku. Respektive použil jen tři válečky, které pospojoval a dodal k tomu elektroniku, aby to zvládalo dobíjení klasickým způsobem a nebyla na to třeba speciální nabíječka.
Je to takový váleček o průměru cca 4cm a výšce cca 7 cm a je to mnohem lehčí, než klasická kyselinová pětiampérovka.
Výhody jsou jasné - úspora místa v kaslíku pro baterku a hlavně nemáš pod zadkem 3 deci kyseliny, která může v extrémním případě vytéct.
Zatím jsem to tam nahodil jen zkusmo nastartoval a projel po ulici. Vše funguje jak má. Během sezony to více otestuju, zda to nemá nějaké konstrukční nedostatky.
PS: Na fotce jsou ty baterky vyfoceny rovnou dvě
Je to řešení jak nahradit baterku v DR pro verzi bez startéru. Startér by to neutáhlo, má to malý startovací proud. Vyrobil mi to kámoš ze starých baterek z notebooku. Respektive použil jen tři válečky, které pospojoval a dodal k tomu elektroniku, aby to zvládalo dobíjení klasickým způsobem a nebyla na to třeba speciální nabíječka.
Je to takový váleček o průměru cca 4cm a výšce cca 7 cm a je to mnohem lehčí, než klasická kyselinová pětiampérovka.
Výhody jsou jasné - úspora místa v kaslíku pro baterku a hlavně nemáš pod zadkem 3 deci kyseliny, která může v extrémním případě vytéct.
Zatím jsem to tam nahodil jen zkusmo nastartoval a projel po ulici. Vše funguje jak má. Během sezony to více otestuju, zda to nemá nějaké konstrukční nedostatky.
PS: Na fotce jsou ty baterky vyfoceny rovnou dvě
Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového
Poslední změna: 4 roků 9 měsíců zpět uživatelem Heki.
Poděkovali: Piwča, Drack
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Piwča
- Diskutér spamista :-)
Méně
Více
- Obdržená poděkování 21
4 roků 9 měsíců zpět #21523
od Piwča
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Odpověděl Piwča pro téma Tuning baterky
Zajímavé Z toho by měla Greta orgáč jako bejk.
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
- Drack
- Dobrý diskutér
Méně
Více
- Obdržená poděkování 7
4 roků 9 měsíců zpět #21526
od Drack
Odpověděl Drack pro téma Tuning baterky
Já jsem jezdil s total ko baterkou celou sezónu..Akorát jak jsem to našláp, tak mi blikalo světlo asi deset minut a pak už to šlo.
Ale toto mne zajímá - sleduj a referuj, kumpán posílá PCka do křemíkového nebe...
Ale toto mne zajímá - sleduj a referuj, kumpán posílá PCka do křemíkového nebe...
Vygenerováno za 0.189 sekund