Download menu
Nefunkční otáčkoměr
- Plavel
- Autor tématu
- Uživatel
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
9 roků 5 měsíců zpět #20221
od Plavel
Nefunkční otáčkoměr vytvořil uživatel Plavel
Ahoj, měl bych na Vás, zkušenější DRkaře otázečku. Nefunguje mi otáčkoměr, respektive funguje ale špatně. Ukazuje malé hodnoty přes 2 tis. ot. se nedostanu ani když motor vytočím skoro k plnému plynu. Když jsem sundal jednu "fajku" tu delší, začal ukazovat normálně. Zkontroloval jsem obě svíčky, fajky normálně. Ještě když při chodu motoru sundám jednu fajku, případně jej nastartuju pouze s jednou a dotknu se venkovního povrchu té vytáhle fajky začne to probíjet jako když jsme zkoušeli na pionýra funkčnost fajky tím, že jsme do ni strčili prst a startovali, avšak tady mi to děla na povrchu, který se zdá byt plastový. Nemáte někdo prosím nějaký tip co s tím ? Mnohokrát děkuji.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- vluky
- Novota
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
9 roků 5 měsíců zpět #20226
od vluky
Odpověděl vluky pro téma Nefunkční otáčkoměr
Ahoj, kup nový fajfky a bude po problému. Mě probíjely a při dešti to chcípalo. Koupil jsem tyhle od NGK VD10F a XD10F. Pokud máš i dost jetý svíce tak je rovnou vem taky NGK DPR9EIX-9. Objednával jsme to tady svickyngk.cz, maj tam výborný ceny.
- Drack
- Dobrý diskutér
Méně
Více
- Obdržená poděkování 7
9 roků 5 měsíců zpět #20235
od Drack
Odpověděl Drack pro téma Nefunkční otáčkoměr
Občas stačí očistit kabely a fajfky od mastnoty, kdo nevěří, ať se schová do tmy za dveři, nastartuje a
Vygenerováno za 0.229 sekund