Download menu

SUPERMOTO

• Hebl
  • Avatar uživatele Hebl Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 7 měsíců zpět #4146 od Hebl
SUPERMOTO vytvořil uživatel Hebl
Zdravím DRraky!
Dlouho jsem sháněl motardová kola na své SE a když jsem viděl inzerát jistého pána že jsou k mámí komplet kola s kotoučemi, leštěné ráfky a pøední blatník prostě sakum prdum, neváhal jsem a do hodiny je měl doma.:cheer: Bohužel,až potom jsem zapojil mozek a začal pátrat na jakém DRakovy pùvodně byly. Byli na 93 a já mám 03 :woohoo: (já vím jsem hovado). V pøedním kole nepasuje vnitøní prùměr ložiska takže neprovléknu čep,nevíte jestli stačí jen vyměnit ložiska? Vnější prùměr se zdá být stejný. Na zadním kole mám ten stejný problém ale tam už vypadá støed kola hodně odlišně musel bych dát i jinou rozetu a nevím jestli se mi potom vleze do kyvky. Nerad bych to zase øešil metodou \"pokus omyl\".Jinak jsou k mání pøední kompet kolo+zánovní kotouč se 120kou gumou a zadní komplet kolo se 160kou bačkorou + již zmiòovaný blatník jen je pøehodit a jezdit....(pokud nemáte SE):unsure: a to za pakatel 16000Kč (to mě totiž stála moje hloupost:huh: )
Dík za každý postøeh Hebl.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #4147 od honz
Odpověděl honz pro téma SUPERMOTO
Tak to je teda mazec, koupit za takovej ranec kola, který navíc nepasujou:sick: Nebyly náhodou od borce ze severních čech který je pøedtím prodával za 20tk?
Je pravda jak píšeš, pøední náboj sice vypadá skoro stejně jako u SE, ale je menšího prùměru a u zadního je zase náboj i rozeta úplně jiná.
Jinak na SE napasuješ dozadu gumu 160,to není problém, vleze se. Taky se chystám opět na pøestavbusvýho SE na SM, už o tom něco vím, pøedělával jsem totiž R na SM.
Asi ti nezbývá nic jinýho, než ty kola zase prodat, zhánět ložiska nebo rozetu a nějak to dopasovávat, asi nemá moc smysl:unsure:
Taky bych si chtěl nechat enduro kola, ale sehnat støedy nebo dokonce celý kola na SE je nadlidskej úkol, tak jsem rozhodnutej koupit ráfky a dráty a pøeplést na origo støedy:dry:

Ráfky, dráty, niple, výplety... :ohmy:
http://www.hprwheels.cz/

• Hebl
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 7 měsíců zpět #4149 od Hebl
Odpověděl Hebl pro téma SUPERMOTO
Jo jsou to ony, bohužel už je nechce zpátky a to vypadal docela solidně :-( Koukal jsem na fotky ze srazu a myslim že to jsou ty na modré DR650SM (nespíš tvoje bývalá mašina!?)také se nechci vzdát enduro kol ale když v tom mám takovej ranec tak uvažuju že je pøepletu, ale poøád doufám že nová ložiska a rozpěrné trubky by to daly do poøátku(nebo nový kupec). Pøi nejhorším nový pøední støed od suzuki 6500.- a na zadní jsem se raději ani neptal...........<br /><br />Editováno: Hebl, at: 2008/02/11 21:37

Více
16 roků 7 měsíců zpět #4150 od honz
Jo, to jsou kola z mojí bývalé motorky:( Borec už má jenom motorku s enduro kolama. Být tebou, prodal bych je dál. Potøebuješ nový dráty, pak upravit støedy...:woohoo:
No a ty origo støedy na SE:woohoo: Taky ranec:sick:
Je to hodně o penězích, postavit to na SM kola. U starších modelù R, RS...se díly dají sehnat vcelku dobøe, ale jak jsem psal, na SE to bohužel není tak jednoduchý. Každopádně pokud se ti to podaøí upravit, je to pak hodně dobrý svezení na motardu;)

• Hebl
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 7 měsíců zpět #4182 od Hebl
Nevíte někdo jestli ložisko v rozetě je válečkové?Popøípadě jeho rozměry?A poslední prosba,jaká je rozteč kyvé vidlice na srojích od 93-96?Mám 03 a tam je asi 210mm. Dík Hebl<br /><br />Editováno: Hebl, at: 2008/02/17 21:28

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 6 měsíců zpět #4188 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma SUPERMOTO
Ložisko rozety je myslím 6503, kolo vzadu 6303, kolo vpøedu 6202 - na DR 650R/RS(E) 90-96. Doufám, že jsem ty čísla nepomotal - taky vždy dávám až na to co z toho vyndám, to kupuji...;) Rozteč kyvky takhle nevím, to se musí pøeměøit. Kola za 16000 to je celkem ranec, za 10 000 bych o nich uvažoval, abych nemusel zbytečně pøehazovat gumy.

... tak se omlouvám samozøejmě, že jsem to trošku zmrskal - tedy ložisko rozety je 6305 - koukal jsem se pøímo na vyndaný starý ložisko. Tak sorry za dezinformaci.
Jinak jak píše Pivča, mám teď taky vlastně všechny ložiska ZKL - kvalita, dobrá cena<br /><br />Editováno: PajaDR650, at: 2008/02/22 07:02

• Hebl
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 6 měsíců zpět #4190 od Hebl
Dík chlape, jinak kdyby jšete někdo hledal ložiska tak velmi dobré jsou tyto stránky : www.vkloziska.cz a hlavně tam mají i ceny. Za 10000Kč bych je dával velmi nerad páč tím bych tratil 6000Kč a to se mi moc nechce :blush:

Více
16 roků 6 měsíců zpět #4192 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma SUPERMOTO
Kupoval jsem ložisko zadní rozety a do zadního kola od ZKL, označení si už nepamatuji, ale stálo to celkem (3 ložiska) max 500,- Kč. Najel jsem na nich už 11 000 km a jsou naprosto v poho ;)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
16 roků 6 měsíců zpět #4335 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma SUPERMOTO
To jsi celkem blázen,že si dal takovej ranec za kola :woohoo: www.giorgiomoto.cz/onas.html tady po domluvě jsou schopný sehnat v zahraničí rùzné náhradní díly.A pøeztavba mùže začít :whistle:

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

• juradr
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 6 měsíců zpět #4353 od juradr
Odpověděl juradr pro téma SUPERMOTO
zapojim se do debaty o sm premyslim ale napadlo menezkousel nekdo z vas nasadit kola z gs???ja vim ze to je litak ale na cestu je to asi dost jedno

Více
16 roků 6 měsíců zpět #4358 od honz
juradr napsáno:

zapojim se do debaty o sm premyslim ale napadlo menezkousel nekdo z vas nasadit kola z gs???ja vim ze to je litak ale na cestu je to asi dost jedno

Nezkoušel jsem to, protože se mi liáky nelíbí:sick: Nejhezčí je výplet z nerez drátù a klasických SM ráfkù:)

• Rebel
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 6 měsíců zpět #4398 od Rebel
Odpověděl Rebel pro téma SUPERMOTO
Hebl napsáno:

Zdravím DRraky!
Dlouho jsem sháněl motardová kola na své SE a když jsem viděl inzerát jistého pána že jsou k mámí komplet kola s kotoučemi, leštěné ráfky a pøední blatník prostě sakum prdum, neváhal jsem a do hodiny je měl doma.:cheer: Bohužel,až potom jsem zapojil mozek a začal pátrat na jakém DRakovy pùvodně byly. Byli na 93 a já mám 03 :woohoo: (já vím jsem hovado). V pøedním kole nepasuje vnitøní prùměr ložiska takže neprovléknu čep,nevíte jestli stačí jen vyměnit ložiska? Vnější prùměr se zdá být stejný. Na zadním kole mám ten stejný problém ale tam už vypadá støed kola hodně odlišně musel bych dát i jinou rozetu a nevím jestli se mi potom vleze do kyvky. Nerad bych to zase øešil metodou \&quot;pokus omyl\&quot;.Jinak jsou k mání pøední kompet kolo+zánovní kotouč se 120kou gumou a zadní komplet kolo se 160kou bačkorou + již zmiòovaný blatník jen je pøehodit a jezdit....(pokud nemáte SE):unsure: a to za pakatel 16000Kč (to mě totiž stála moje hloupost:huh: )
Dík za každý postøeh Hebl.

Maš ještě ty kola,mam zajem.Pokud jsou komplet jen nazout....Dej kontakt nebo zavolej na 728 932 834

Více
9 roků 3 týdnů zpět - 9 roků 3 týdnů zpět #20292 od Pepr
Odpověděl Pepr pro téma SUPERMOTO
zdravim , mam na mojem dr motard kola a chtel sem sehnat klasicky rafky 21,17 ale problem je ze v tp mam zapsane jen ty motardove predek i zadek 17. Resil uz nekdo z vas obuti terenich pneu na motardova kola ? Vychazi mi to jako nejlevnejsi varianta,kdyz chci s motorkou i do terenu. Dik za odpovedi.
Poslední změna: 9 roků 3 týdnů zpět uživatelem Pepr.

Vygenerováno za 0.374 sekund