Download menu

Zadná rozeta-poèet zubov

• Crossbiker
  • Avatar uživatele Crossbiker Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 5 měsíců zpět #2682 od Crossbiker
Zadná rozeta-poèet zubov vytvořil uživatel Crossbiker
Idem meni reazovú sadu a chcem da do zadu rozetu s väčším počtom zubov aby bola viac do sili. Tam kde zháòam vedia doda originálnu alebo so 4 zubmi navyše. Nie je to príliš ve¾a? Má niekto skúsenosti ko¾ko je optimum aby to bolo akurát? Je to na DR 650 RSE dikes

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 5 měsíců zpět #2683 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Zadná rozeta-poèet zubov
Diskuse-motor,str.3, rozeta.
Tady se to probíralo,pokud jsi to nečetl.
Je to v blbý sekci-teď to taky už vím,že by to mělo patøit do podvozku.;)

• Crossbiker
  • Avatar uživatele Crossbiker Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 5 měsíců zpět #2750 od Crossbiker
Odpověděl Crossbiker pro téma Zadná rozeta-poèet zubov
díky za link už som objednal reaz.kit 16/46 dúfam že to bude to pravé orechové lebo to 16/42 sa mi javilo ako dos slabé do záberu a stále som musel kvaltova

Více
14 roků 7 měsíců zpět #13057 od Bici
Odpověděl Bici pro téma Zadná rozeta-poèet zubov
Ahoj dr-áci, taky se mi to zdálo v základu slabší do síly, tak jsem koupil větší rozetu dozadu. Ale teď mám krátký řetěz, že :). Řetěz je , ale ještě dobrý a než ho rozříznu (neboť nemá spojku), chtěl jsem nedřív vyzkoušet jestli mi to bude vyhovovat. Proto prosím jestli někdo nemáte v garáži ležet nějaký starý 520 (který už nebudete nikdy potřebovat :) a jste někde kolem Chomutova. Dík Jirka kontakt email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo tel. 777626992 ještě jednou díky

Více
14 roků 7 měsíců zpět #13058 od backmen
Odpověděl backmen pro téma Zadná rozeta-poèet zubov
A nebylo lepší dát menší kolečo o jeden zub

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
14 roků 7 měsíců zpět #13086 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Zadná rozeta-poèet zubov
Tak o jeden zub malé kolečko by jistě pomohlo při nahnání nějakého cm, ale zároveň to o dost změní převod(1 zoubek vpředu je skoro 3 vzadu). Řetěz jsem měnil teď v sobotu, takže bych ti ten starý klidně dal. Jenže nejsem za 1. od Chomutova a za 2. je to stejně 114 článků, takže ti to moc nepomůže, i když vytahanej je jak kšanda, tak možná jo. CO se ti bude dít s převodama nejlépe zjistíš třeba v téhle chytré tabulce GEARING Zvol typ stroje co požaduješ, nastav převody jak chceš a uvodíš ty změny... ;)

Více
14 roků 7 měsíců zpět #13119 od Bici
Odpověděl Bici pro téma Zadná rozeta-poèet zubov
zdar chlapi, jasně že jsem poměr tvořil v Gearing commanderu. Do předu jsem nechtěl dávat menší kolečko, protože jsem někde četl, že je pak daleko více namáhána hřídel a uložení. Ten řetěz bych si vzal, třeba seženu ještě kus od někoho jiného :). Odkud teda jsi, třeba si uděláme moto výlet :) Dík Jirka

Více
14 roků 7 měsíců zpět #13127 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma Zadná rozeta-poèet zubov
asi teda namaham vic hřidel a uložení ,ja blb, mam v předu o zub min a jevi se mi to o dost lepší (podotýkam na mé ježdění)
akorat tomu-- (jsem někde četl, že je pak daleko více namáhána hřídel a uložení. ) -- nerozumím, asi mám i kolečko mín

Více
14 roků 7 měsíců zpět #13128 od Stoupa
Odpověděl Stoupa pro téma Zadná rozeta-poèet zubov
To s tím namáháním hřídele je samozřejmě nesmysl. Já jezdím 16/48 a v 70 cm hluboké koleji od LKT při stoupání že jsem zakouslej do chrániče na řidítkách abych nespadl, je vytočená jednička pořád rychlá až dost :)

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
14 roků 7 měsíců zpět #13138 od PajaDR650
Bici napsal:

zdar chlapi, jasně že jsem poměr tvořil v Gearing commanderu. Do předu jsem nechtěl dávat menší kolečko, protože jsem někde četl, že je pak daleko více namáhána hřídel a uložení. Ten řetěz bych si vzal, třeba seženu ještě kus od někoho jiného :). Odkud teda jsi, třeba si uděláme moto výlet :) Dík Jirka

Jsem ze Sušice, když si pro něj přijedeš je tvůj. Upozorňuju ale že byl dost vytahanej - hlavně dost nesouměrně. Docela mě zklamal (ČZ 520 ORH) - nějakých 8 tis. a je KO.

Více
14 roků 7 měsíců zpět #13142 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Zadná rozeta-poèet zubov
PajaDR650 napsal:

Docela mě zklamal (ČZ 520 ORH) - nějakých 8 tis. a je KO.

To je dobrá informace, to je asi pěkná sračka :huh:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
14 roků 7 měsíců zpět #13145 od Heki
Odpověděl Heki pro téma Zadná rozeta-poèet zubov
Tak to je peklo. Já mám na DID přes 24 000 a teprv teď jsem poprvé dopínal...

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

Více
14 roků 7 měsíců zpět #13149 od Popy
Odpověděl Popy pro téma Zadná rozeta-poèet zubov
Ahoj Pájo, já souhlasím s tebou, pokud "jezdíš", řetěz prostě vytaháš..., já v loni v listopadu dostal k narozeninám od mé drahé polovičy řetěz (zlatá Regina), mám najeto cca 10.000 km a je hotovo.., teď bud emuset přijít celá sada. Jinak tě Pájo zdravím do Sušice..., pošli mi prosím tel číslo, chystám se mrknout do školy a za spolužáky, třeba by jsme mohli dát kávu a pokec s tebou a třeba s tvou drahou..., domluvit sraz atd. díky Popy (miroslav.popovic"zavináč"seznam.cz) , @ Popy- Horšovský Týn :cheer:

Více
14 roků 7 měsíců zpět #13150 od Popy
Odpověděl Popy pro téma Zadná rozeta-poèet zubov
Pro Heki: 24.000 km a první dopínání??? D.I.D, jezdil jsem jich moc, na Husabergu, "motocross" 63PS, brzda plyn, bláto, super řetězy, ale na DR 650 najet do prvního dopínání cca (kolik jsi psal?) 24.000 km..

Více
14 roků 7 měsíců zpět #13151 od backmen
Odpověděl backmen pro téma Zadná rozeta-poèet zubov
Hele Popy nediv se !!!!
Když tady někdo jezdí bez vyvažováku,nebo naměří na diskotéce hluk 230db tak já už tady věřím skoro všemu ;) :P
A to už se těším na sraz na Geka!!!!To je panečku lidový(lihový) vypravěč!!! :ohmy: :laugh:

Více
14 roků 7 měsíců zpět #13153 od Heki
Odpověděl Heki pro téma Zadná rozeta-poèet zubov
No myslím si, že se s plynem taky dvakrát nepárám, ale jezdím převážně asfalt a tímpádem se nestává tak často, že je řetěz zavalený bahnem. Taky to chce správně mazat a čistit. Ta čistota asi dělá nejvíc. Jinak jak říkám - DID X-kroužek a první napínání při 24 000 km. Kdo nevěří, ať se mrkne na sraze.

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
14 roků 7 měsíců zpět #13187 od PajaDR650
NO myslel jsem že mi ten X-kroužkovej řetěz vydrží víc. Předtím jsem měl vždy D.I.D o-kroužek a vydržel cca o polovinu víc. Hlavně se nemusel tak často napínat - napnul jsem ho po zajetí a pak až skoro v 10000 tis. Hekiho případu se asi nikdy nevyrovnám :unsure: . Já se tedy přiznám, že mi velmi častá starost o řetěz nic neříká, spíš naopak, ale zas jo prase nejsem. Je pravda, že po nasazení toho ČZ 520 ORH jsem s motorkou jezdil spíš mimo silnice, až pak víc cestoval po silnici. V prachu, vodě a blátě to prostě dostává větší čočku, ale všude ČZ chválili hlavně na enduro. Teď jsem na obě motorky dal RK - stejnej řetěz jako dává Suzuki ve fabrice, tak jsem zvědavej jakej bude.
Popy číslo mám 606172779 a mail tichous*zavináč*seznam*cz - můžem se určitě sejít a aspoň pokecat, tak dej jen vědět až se sem budeš chystat.

Vygenerováno za 0.359 sekund