Download menu

E8

• Crossbiker
  • Avatar uživatele Crossbiker Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 2 měsíců zpět #2311 od Crossbiker
E8 vytvořil uživatel Crossbiker
Mám na moto(zad.kolo)ttúto gumu crosbiker.szm.com//Mitas%20E8%20a%20E7.JPG , no nie som nejako spokojný. Pri brzdení stráca kontakt s cetou, klopenie nehrozí, pri rozbehu ušmykáva, taktiež na prachu a tráve strach niečo urobi, budem musie pohlada nejakú inú gumu do zadu. V predu je E07 tam je celkom spokojnos.<br><br>Pøíspěvek editován: Crossbiker, v: 28/04/2007 12:00

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• capriman
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 2 měsíců zpět #2316 od capriman
Odpověděl capriman pro téma E8
NO JA JU MAM NA RSE 650 A KAMOS NA HONDA 600 TRANSALP A KED PRIDES NA PEZINSKU BABU TAK TI UKAZEME ZE TO IDE :lol: MYSLIM TO KLOPENIE<br><br>Pøíspěvek editován: capriman, v: 28/04/2007 22:34

Více
18 roků 2 měsíců zpět #2322 od honz
Odpověděl honz pro téma E8
Já jsem jezdil docela dlouho E08 a neměl jsem s ní problémy. Náklony v pohodě, jen na mokru to bylo o hubu. Víc se dočteš tady http://www.dr-650.com/index.php?option=com_joomlaboard&amp;Itemid=101&amp;func=view&amp;id=744&amp;catid=3

Ráfky, dráty, niple, výplety... :ohmy:
http://www.hprwheels.cz/

• pedros
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 1 měsíc zpět #2437 od pedros
Odpověděl pedros pro téma E8
Já jsem koupil stroj s touto pneu a popravdě jsem s ní taky nebyl spokojenej.Po pozitivních pøíspěvcích zde jsem myslel, že si jenom něco vymýšlím a že su měkkej to klopit. Pročetl jsem německý stránky a jednoznačně vybral Michelin Sirac. Stojí o 1000 Kč víc, ale je to úplně o něčem jiným. Nejistota a nestabilita jsou pryč. Na druhou stranu musím øíct, že v té Mitasce byly praskliny. Né, tak jak to bývá běžně (dírky ve špuntech), ale opravdu solidní \&quot;krátery\&quot; mezi špuntama, takže je docela možný, že to byl kus-šmejd. Už jsem zde psal - měl ksem Mitasku na Jawě a naprostá spokojenost.

Více
18 roků 1 měsíc zpět #2447 od marek.2000
Odpověděl marek.2000 pro téma E8
ja jazdim cesty 90% a ine cesty zvysok a som z gumou spokojny. Cena je kvalite gumy prijatelna. Nieje to ziadny supersport aby som brusil stupacky ale v 120-ke ma drzi pekne. mozno aj preto lebo vazim cez 100 kilo. ;)

Více
18 roků 1 měsíc zpět #2442 od Martin
Odpověděl Martin pro téma E8
Pokud ti jde o náklony,tak si myslím,že to klopit do zatáček jde naklánět i na 09. Jde to lepčí když jedeme ve dvou-ne na špuntech,ale naklánět se dá pouze na suchu. Mokro Mitaskám nesvědčí. Musíš taky vycházet z toho,že máme o trochu výše těžiště než silnice a tak se ti bude náklon v zatáčce těžko porovnávat tøeba se silniční motorkou,ale je to o srdci a hlavně o směsi pneu.B)<br /><br />Editováno: Martin, at: 2007/05/09 11:31

Vygenerováno za 3.232 sekund