Download menu

Nádrž

Více
14 roků 5 měsíců zpět #13851 od KarlosCZ
Nádrž vytvořil uživatel KarlosCZ
nevíte jak je to u SE s nádrží kolik jekapacita hlavní a kolik rezervy? je možné že to je 9/4L?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• Petr650
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
  • endurista
Více
14 roků 5 měsíců zpět #13852 od Petr650
Odpověděl Petr650 pro téma Nádrž
Je to mozny, tak nejak jsem to mel, ale Seecko uz nemam.

Více
14 roků 5 měsíců zpět #13853 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Nádrž
9+4=13 celkem, tak to je v origu. Acerbis dělá nějakou plastovou na podstatně víc litrů, stojí strašněj ranec.

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
14 roků 5 měsíců zpět #13854 od KarlosCZ
Odpověděl KarlosCZ pro téma Nádrž
tak sem to odhad spůravne, diky za ujasneni :-)

Více
14 roků 2 týdnů zpět #14607 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Nádrž
Když jsem sundaval nádrž,abych prokontroloval svazek elektiky,tak jsem si všimnul,že po odpojení hadičky na karburátoru mně stále tekl benzin-což dříve nebývalo. Na SE jsou 3 polohy a ani jedna z nich na VYPNUTO. Tahne to benzin do karb podtlakem.
Budu muset vyndat kohout z nádrže a mrknout,kde je chyba.
Není to nějaká super mega závada,ale začíná se nějak DRak opotřebovávat. Sakra. :ohmy:

Více
14 roků 2 týdnů zpět - 14 roků 2 týdnů zpět #14612 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Nádrž
Martin napsal:

Když jsem sundaval nádrž,abych prokontroloval svazek elektiky,tak jsem si všimnul ...

Nic se nemá přehánět, já nekotroloval, ale taky mi to teklo, byl tam "chlup" z drátěnýho kartáče, jak se tam dostal netušim :huh:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 14 roků 2 týdnů zpět uživatelem Piwča. Důvod: démon alkohol

• madman650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
14 roků 2 týdnů zpět #14627 od madman650
Odpověděl madman650 pro téma Nádrž
Moje nádrž je taky trochu záhadná,když přepínám na rezervu(vetšinou po ujetí 180km),tak na ni najedu asi 40km a dojde mi benzin,při tom mi v nádrži zůstanou skoro dva litry benzinu.Stavba pal.kohoutku je ale taková,že by to teoreticky mělo vyjet benzin téměř do sucha :) měl jsem ten kohout rozdělaný,ale žádnou chybu jsem neobjevil :( Ale naštěstí hustota benzinek je u nás veliká,jen když jsme loni plánovali Rumunsko,tak jsem měl celkem obavy,jak budu vycházet s palivem :)

Více
14 roků 2 týdnů zpět #14629 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Nádrž
Tak to já najíždím po silnici 200+ a pak přepínám na rezervu,ale netroufnul jsem si dojet nádrž do"sucha". Po přepnutí jsem nervozní jako sáňky v létě a pokukuju po tankování. ;)

• madman650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
14 roků 2 týdnů zpět #14631 od madman650
Odpověděl madman650 pro téma Nádrž
Tak to mě došel dvakrát benzin na tvrdo :( jednou mě zachránil nějaký chatař a odlil mi ze sekačky :) a jednou musel dojet kámoš na kole i s kanystrem :laugh: Ale jinak taky do sucha nevyjíždím,to byly jen dvě politování hodné situace,které se stávají tak jednou za deset let :laugh:

Více
14 roků 2 týdnů zpět #14633 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma Nádrž
podotykam ze mam DR-R ,kdyz mam kohout ve stavu zavreno tak mi tece BA furt :ohmy: a jede mi moto normalne, pri prepnuti otevreno a reserva funguje jak ma, proste prepnu na reservu a jedu dale ,,, ale kdyz jesm sundaval nadrz tak mi benzin netekl jen v poloze otevreno a reserva tak se ztoho asi ku,va pose. nevim jak ma spravne fachat ,,,, mam ke kohoutu privedeny podtlak,,,
asi kdyz moto stoji tak ma byt karbec asi stale zality a visi to jen na jehlovem vent. :woohoo:
jinak nevim a neresim to,, proste to jede :P a basta

Více
13 roků 6 měsíců zpět #15800 od DRát
Odpověděl DRát pro téma Nádrž
Jak pročítám tohle téma tak si začínam myslet že je normální když dám kohout do vodorovný polohy a benzin teče pořád.
Chtěl sem totiž vyjet karbec do sucha tak jezdim kolem baraku jak debil a i po 10 min. to pořád jelo!
Tak sem to odpojil z karbecu a zkoušim kohout.
Rezerva a spodní poloha teče takňák vlažně a na tu vodorovnou polohu to teče jak z kropáče :ohmy:
Kohout šel ven sítka jak nový mrknu dovnitř čisto žádná známka poruchy.
Docela mě to sere protože když se hadička poškodí tak my všechen benzim vyteče na zem.
Je to dívný :huh:

Více
13 roků 6 měsíců zpět #15807 od Kubrt11
Odpověděl Kubrt11 pro téma Nádrž
No tak já to mám teda ouplně ináč!Dolu normens vodorovně skutečně zavřeno,nahoru rezerva! :P Pravdou ale zůstává,že sem onehdá v garage navrtěl agregát,ale po chvíli zdechnul na nedostatek potravy(navzdory čvachtání zbytku paliva v nadržce)tak sem do něj zvrhnul cca.litřík+kousek ze zásob pro sekačku...a nic!Jal sem se teda laborovat se svíčkama,esli jako neni ten zakopanej punťa někde tam,svíce suchý jak troud,jasná známka toho,že není fuelu!Divný,ale jasný!Po nalití búra z kanistru to blaflo jakoby nic!?Ressumé zní,soudruzi v Džaponsku to tak asi vykonstruovali proto,aby zoufalý biker,trápící se marnou snahou o oživení zdechlé motorky,měl stále v záloze možnost svůj neposlušný stroj podpálit,k čemuž zřejmě slouží ten "zanedbatelný" 2 litrový zbytek benálu v nadržce,který je jinak pro další provoz nepodstatný!?! :woohoo:

Čiao.K.

• street-dog
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
13 roků 6 měsíců zpět #15810 od street-dog
Odpověděl street-dog pro téma Nádrž
Kubrt11: tak to mám naprosto stejnou zkušenost :) jen mi to udělalo za jízdy :(

Suzuki DR 650 RSE (1993)

Více
13 roků 6 měsíců zpět - 13 roků 6 měsíců zpět #15811 od DRát
Odpověděl DRát pro téma Nádrž
Sem našel na Motorkaři.cz tohle téma to by vysvětlovalo moje zjištění

www.motorkari.cz/forum-detail/?ft=49337&fid=18
Poslední změna: 13 roků 6 měsíců zpět uživatelem DRát.

Více
13 roků 6 měsíců zpět #15812 od Zemi
Odpověděl Zemi pro téma Nádrž
Asi je vícero tipů kohoutů...
Mě tedy kohout pod nádrží funguje jak má = vodorovně zavřeno, nahoru rezerva, dolů puštěno normálně.
A kohout na dvoře taky řve jak pominutej :laugh:

Jediná věc, kterou máte doživotně je život.
J. Werich

Vygenerováno za 0.423 sekund