Download menu

GO motoru

• dayw
  • Avatar uživatele dayw Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 6 měsíců zpět #279 od dayw
GO motoru vytvořil uživatel dayw
Zdarec, tak je to v haji po tom jak to klepe a po tom co to zere vsechen olej na 500 km tak prej musim udelat GO motoru, odhad je 15-20 tis. Kč, odpovídá ta cena? co vy na to?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 6 měsíců zpět #281 od admin
Odpověděl admin pro téma GO motoru
Ano cena odpovídá a typuju to asi na ojnici v háji. Já dělal taky GO a stálo mě to 24 000Kč

• dayw
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 6 měsíců zpět #282 od dayw
Odpověděl dayw pro téma GO motoru
Ty vole to si delas prdel,ted jsem tu motorku koupil za 45 tis. prece do toho nevrazim dalsich 24 tis. !! to ani omylem,vybrus pist krouzky nejaky to lozisko gufero nemuze preci stat tolik penez, nebo se pletu? Nemate nekdo kontakt na nekoho kdo je na tyhle motorky odbornit, treba to nepotrebuje uplnou generalku ... ??

Více
18 roků 6 měsíců zpět #283 od admin
Tak jen takový malý výčet. Píst (nekupoval jsem originál ale Wiseco) 5000Kč, vačka 6000Kč, nová vložka válce + výbrus cenu už nevim. Repase vahadel 500Kč, oprava olejového čerpadla 500Kč, ložiska na klikovku 1200Kč a další drobnosti a největší pálka je práce 5000Kč.

Více
18 roků 6 měsíců zpět #284 od Foibos
Odpověděl Foibos pro téma GO motoru
No ja jsem dělal výbrus,nový píst,rozvodový øetěz,øetěz na vyvažováky,nové gufera do hlavy+go hlavy,ložiska na vyvažovákách,go vačky+vahadel,nějaké to těsnění avyšlo mě to na 11000kč.Ale pozor,motor jsem si rozdělal a složil sám.

• dayw
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 6 měsíců zpět #289 od dayw
No to uz je lepsi protoze jsem slysel od jinyho borce ze ho to vyslo kolem 12 tis. coz mi prinde solidni plus tak 3 tis. za praci beru jako rozumny,no ted jsem vymenil volej dal jsem tam malinko hustsi 15W-50 a jede to ted velice dobre a dokonce je to i mene hlucny budu to sledovat kdyztak budu proste dolejvat a bude dokud se neobjevi nejaka zavada, predtim jsem to dolejval 10W-40 a zjistil jsem ze mi obcas proklouzne spojka kdyz akceleruju to vyssich otacek, ted s timhle olejem mi to neudelalo horsi je ze se mi protocil sroub na vypousteni oleje ale nejak se chytl a netece to takze neresim asi udelam jen to nejnutnejsi a budu proste jezdit,dneska jsem se byl projet ve VVP (vojensky vycvikovy prostor) a je to teda parada jak to proste bubla na par otacek a vyjede to vse, kurna kdyz to jede je to pohoda.

• DRTOMI
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 6 měsíců zpět #294 od DRTOMI
Odpověděl DRTOMI pro téma GO motoru
Ak ti to zralo setok olej na 500km, neodkladaj GO, valec je na sracky. A ak si utrhol zavit na vypustacom dekli ... tak jednoducho vysrubuj skrutku a namotaj na nu silikonovu pasku, zaskrutkuj a uz nepovoluj cez tu skrutku ale cez 3 srutecky kt. drzia dekel ku olej vani.B)

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
18 roků 6 měsíců zpět #295 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma GO motoru
Ceny za GO jsou docela zajímavý !!!:ohmy: Když vezmu v úvahu, že mě v budoucnosti taky něco podobnýho čeká.:S Zatim ale jen jezdim a jezdim, olej dolívám poměrně málo, cca pár deci na výměnu(trochu záleží na podmínkách v kterejch se jezdí).Olej 10W40

• dayw
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 6 měsíců zpět #299 od dayw
Ja si rikal co je to ten spodek s tema sroubkama, to je mini vana :-) kdyz se to da oddelat tak to vymontuju a necham tam udelat vetsi zavit a bude.. az nekdy, no ono to presne zere kolem 1L na 1000km.

Více
18 roků 6 měsíců zpět #303 od Foibos
Ono když má ten motor něco za sebou tak je to lepší tam dát ten hutší olej.Vymezí to trochu vùle.Ale není to na poøád.Jestli si ji chceš nechat tak tě stejně go nemine.

• dayw
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 5 měsíců zpět #357 od dayw
Tak je to dobry v servise prej jen sestelovali ventily a vymeni ten retez na vyvazovani protoze uz je prej moc vytahanej jinak komprese je prej OK tak to ani nepulili.

Více
18 roků 5 měsíců zpět #358 od Wosa
Odpověděl Wosa pro téma GO motoru
Huja tak to jsou pálky! Já dal za vahadlo 500Kč, olej mi to nepapa(alespoò né tolik abych jej doléval). Ale ta GO mě děsí:sick:

• dayw
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 5 měsíců zpět #393 od dayw
Tak uz mam masinu zpet, cena 10 tis. Kč :( v tom mam vymenu retizku na vyvazovani, opravu nejaky napinaku rozvodaku, ktery pry mel vliv na klepani motoru, vymenu spojky, vyvlozkovani zavytu na vane, serizeni ventilu a zavareni predniho rafku... no hrozna palka ale motorka ted jede jako prastena, takze se to vyplatilo, mam ale dotaz - jde mi ted strasne tuho startovani, da se to nejak nastelovat je tam neco co by na to melo vliv, kdyz drzim dekompresor de to pomerne snadno ale jak ho pustim naslapnu tak to pomalu ani neotocim kdyz na to nejdu celou vahou, fakt to de silene tezko ..

• Roman
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 5 měsíců zpět #440 od Roman
Odpověděl Roman pro téma GO motoru
tady na webu je navod jak stelovat dekompresor, tak to zkus trochu poladit...;)

• dayw
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 5 měsíců zpět #448 od dayw
Uz je to na pohodu, seridil jsem si ho sam podle toho jak byl puvodne on je totiz nejak prevarovanej takze vypada trosku jinak slape jak ma a motorka se da zas normalne startovat.

• dayw
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 3 měsíců zpět #671 od dayw
Tak novinka, dneska jsem prisel k motorce a chci se jet projet, konecne bylo hezky (relativne - neprselo) ale nestacil jsem se divit kdyz jsem zacal starovat tak jsem klasicky stiskl dekom. a protocil motor, pak jsem si naslapl a znova (obvykle 4x a vyjizdim), ale ejhle zjistil jsem ze motorku v pohode proslapnu i s nezmacklim dekom., proc to nechapu, dekom. funguje normalne vraci se,ale motor nema kompresi - kdyz ho i bez dekompu proslapnu tak jsem dle Pajovi rady a s nim po telefonu zkontroloval ventily jestli je vse ok a ventily jedou jak maji takze je asi neco v haji protoze nemam kompresi .. mate nekdo jeste nejakej typ nez to necham odvezt na opravu, coz nejspis bude GO motoru :( :( jsem fakt znechucen, ke vsi smule jsem dneska pri vymene HDD v PC nechtic odstranil vsechny pripraveny domaci videa z kamery (to sem sice nepatri ale .) takze super den. Dik za kazdou radu.

Více
18 roků 3 měsíců zpět #679 od admin
Tak to tě lituju jo mimochodem včera jsem ti to už do telefonu nežek jmenuju se Zdeněk:woohoo: :laugh: ne Pája:blink:

• DRTOMI
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 3 měsíců zpět #686 od DRTOMI
Odpověděl DRTOMI pro téma GO motoru
Neni problem ked ide lahucko aj mna to raz prekvapilo, ale robi mi to vtedy ked bars dlho stoji asi velke vole...nic neboj;)

Více
18 roků 3 měsíců zpět #692 od Foibos
Kamošovi se to stalo taky,protože mu motorka stála měsíc ale pak to se to dalo do kupy samo.Tak si y toho nedělej hlavu a nech to osudu.Tøeba se to spraví taky.Jestli to bude dělat poøád tak bych to øešil.

• dayw
  • Návštěvník
  • Návštěvník
18 roků 3 měsíců zpět #695 od dayw
No tak jsem to možná uspěchal, už si to odtáhli na opravu, v pondeli to rozpuli a reknou mi v jakym je to stavu, sakrys asi jsem mohl pockat .-) no stejne mi to zralo 0,5 litru voleje na 14 dni, takze bych to stejne musel resit. Potrebuju se na to spolehnout ne furt neco resit. Re: Paja ..tak to sorry Zdendo ja te mam na ICQ jako Paja,ani nevim kde jsem to vzal .)

Vygenerováno za 0.401 sekund