Download menu

Studené starty

• robCZa
  • Avatar uživatele robCZa Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
8 roků 7 měsíců zpět #20555 od robCZa
Studené starty vytvořil uživatel robCZa
Ahoj chlapi, koupil jsem si stařenku DR650 RSE rv. 1994 a hned pro začátek mám problém se studenými starty.
Motorka točí ale nechytne, baterka nová a nabitá. Jediný způsob zážehu je pomocí kabelů z auta. Potom co se zahřeje už chytá. Když je připojená k autu tak chytne až třeba na počtvrté.. Nevíte co s tím?
Co projít?
Případně dobrý servis s rozumnými cenami v Olomouckém kraji? :))

Dík :woohoo:

Motorka 2 roky stála a nejezdila. Osobně si myslím, že problém může být ve svíčkách (proč by ale zas zahřátá chytala?), v karburátoru? Nevím. Dík za rady

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
8 roků 7 měsíců zpět #20556 od backmen
Odpověděl backmen pro téma Studené starty

robCZa napsal: Ahoj chlapi, koupil jsem si stařenku DR650 RSE rv. 1994 a hned pro začátek mám problém se studenými starty.
Motorka točí ale nechytne, baterka nová a nabitá. Jediný způsob zážehu je pomocí kabelů z auta. Potom co se zahřeje už chytá. Když je připojená k autu tak chytne až třeba na počtvrté.. Nevíte co s tím?
Co projít?
Případně dobrý servis s rozumnými cenami v Olomouckém kraji? :))

Dík :woohoo:

Motorka 2 roky stála a nejezdila. Osobně si myslím, že problém může být ve svíčkách (proč by ale zas zahřátá chytala?), v karburátoru? Nevím. Dík za rady

Určitě bych vyměnil svíčky,seřídil karburátor dle návodu zde a ta baterka taky asi nemá KAPACITU!!!!

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 0.273 sekund