Download menu

Výměna gufer

• pavel104
  • Avatar uživatele pavel104 Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
8 roků 7 měsíců zpět #20539 od pavel104
Výměna gufer vytvořil uživatel pavel104
Ahoj všichni. Neměl by někdo podrobný návod na výměnu gufer sacího a výfukového ventilu ??? Motorka hoooodně papá olej a přitom nikde není nic potečené. Vzhledem k tomu že motor šlape bez nejmenších problémů (až na občasné proklouznutí spojky za studena) si myslím že kroužky budou snad OK a mohla by tomu pomoct výměna gufer. Ještě jsem tento motor nerozdělávál a tak bych tímto požádal někoho kdo ví jak na to o radu. Gufera by tam měli být VS 3001. Zároveň Vás poprosím, jestli někdo poradí jak se pozná original gufero od náhražky a kde ten original koupit. Předem díky Pavel.
Moto : SUZUKI DR 650 RS r.v. 92

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
8 roků 7 měsíců zpět #20542 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Výměna gufer
Pane,netroufám si hodnotit tvou zručnost a to,co jsi nebo nejsi schopen udělat,ale pokud jsi toto nedělal-svěř to někomu,komu důvěřuješ a ten dotyčný to dělal.
Jinak podrobný návod ti asi tady od stolu asi nikdo nenapíše-spíš bych mrknul na Jútúbko a tam ty šikovný amíci občas něco natočí.
Jinak origo díly seženeš v zastoupení Suzuki. :)

• pavel104
  • Avatar uživatele pavel104 Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
8 roků 7 měsíců zpět #20560 od pavel104
Odpověděl pavel104 pro téma Výměna gufer
Zdarec, co se týká zručnosti tak to já se spíš orientuju na opravy aut. Jak jsem psal tuto motorku jsem ještě "nespravoval" Co se týká spotřeby oleje tak dnes jsem doléval. Na 321 km motor "sežral" 0,7 litru oleje (CASTROL POWER1 4T 10W40) Což si myslím že je hóóóóóóóódně při ceně tohoto oleje. Čím to může být ????? Nikde nic neteče a ani jsem si nevšimnul že by motor nějak kouřil...........

Martin napsal: Pane,netroufám si hodnotit tvou zručnost a to,co jsi nebo nejsi schopen udělat,ale pokud jsi toto nedělal-svěř to někomu,komu důvěřuješ a ten dotyčný to dělal.
Jinak podrobný návod ti asi tady od stolu asi nikdo nenapíše-spíš bych mrknul na Jútúbko a tam ty šikovný amíci občas něco natočí.
Jinak origo díly seženeš v zastoupení Suzuki. :)

• madman650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
8 roků 7 měsíců zpět #20562 od madman650
Odpověděl madman650 pro téma Výměna gufer
Těch důvodů proč mizí moc nebude.Pokud vyloučils netěsnosti a nikde nic vizuálně neteče,tak zbývá unik přes spalovací prostor.Na těch 321km,když budu počítat spotřebu kolem 6litrů(max),tak to máš skoro dvacku benzínu.Pokud bys do toho množství benzinu nalil těch sedm deci oleje,tak žádnou zvýšenou kouřivost nebudeš pozorovat.Změř si kompresní tlak.Tou výměnou gufer bych asi začal,to nebude na škodu.Pak to buď bude v pořádku,nebo dojde na píst,kroužky popř. válec(nikasil) :)

Více
8 roků 7 měsíců zpět #20563 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Výměna gufer
No 20:0,7 je zhruba 1:28 a to je čmoudík slušnej ...

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• madman650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
8 roků 7 měsíců zpět #20564 od madman650
Odpověděl madman650 pro téma Výměna gufer

Piwča napsal: No 20:0,7 je zhruba 1:28 a to je čmoudík slušnej ...

Ani bych neřekl,kdysi dávno,když ještě nebyly dnešní supr oleje jsme do benzinu do motorových pil používali olej M6A nebo M2T v poměru 1:25 a žádný čmoud nebyl B)
Snad jen za studena,než se motor zahřál,ale to je běžná věc u studeného motoru :)

• street-dog
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
8 roků 7 měsíců zpět #20571 od street-dog
Odpověděl street-dog pro téma Výměna gufer
Já mazal Jawu 350/640 v poměru 1:25 nějakým lepším olejem a kouřivost byla poznat, akorát se to tolik nezasíralo :)

Suzuki DR 650 RSE (1993)

Vygenerováno za 0.288 sekund