Download menu

Divně poskládaná spojka

Více
10 roků 11 měsíců zpět #20117 od trban
Divně poskládaná spojka vytvořil uživatel trban
Zdravím,mám dr 650 rse SP43A,prokluzovala mě spojka tak jsem ji rozdělal a proměřil díly,pružiny i lamely v normě,pod pružinami byly podložky takže už s tím někdo něco dělal.
1.problém - poslední lamela je stejně velká jako první což je asi špatně,má tam být stejná velikost jako ostatních 5?
2.problém - ocelové podložky lamel,myslím si že jsou obě stejné a to rovné,chybí mi ta prohnutá.Jak moc je prohnutá oproti té rovné? Na Part Depot ale tenhle model vůbec nemají,bude tam pasovat podložka z modelu DR650SE 1992-1995?
3.problém - podle návodu tady na fóru na výměnu spojky je zmínka o pružinové spojce která zajišťuje poslední lamelu,tu jsem tam vůbec neměl,na Part Depot je jen u modelu DR650SE 1992-1995 R/S pod číslem 5.Je tam důležitá?
4.problém - ale spíš jen k pousmání podle VIN je to model 1993 model P ale podle velkýho techničáku je první registrace 1991
Děkuji za jakoukoli radu.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
10 roků 11 měsíců zpět #20130 od Drack
Odpověděl Drack pro téma Divně poskládaná spojka
No tak, chlapi, vždyť Vy ty znalosti máte, tak se nestyďte a hoďte stéblo tonoucímu, nebo už si nepomáháme?!? :( :huh: :dry: :S :pinch:

Více
10 roků 11 měsíců zpět #20133 od trban
Odpověděl trban pro téma Divně poskládaná spojka
Všechny problémy už jsou vyřešeny.

Více
10 roků 11 měsíců zpět #20134 od Heki
Odpověděl Heki pro téma Divně poskládaná spojka
Sice pozdě, ale aspoň ve stručnosti:

- poslední lamela je jiná a do ní se jakoby vkládají ty dvě plechové podložky. Jedna je rovná a druhá je jakoby do trychtýře. Když tam ty dvě plechové podložky nejsou jede to taky.

Pokud Ti tam cokoliv chybí, doporučuju to objednat z partsdepot. Jestli tam nemáš mikrofische přímo na Tvůj model, písni tam mail a oni ty fische pošlou.

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

Více
10 roků 11 měsíců zpět #20138 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Divně poskládaná spojka
Trbane přeji ti,že jsou všechny problémy vyřešeny,ale stačilo napsat-jak jsou vyřešeny. B)
Chápu,když jsme ti tady neporadili,že třeba nemáš chuť se svěřit,ale ne každý z nás je mechanik přes net. :)

Více
10 roků 11 měsíců zpět - 10 roků 11 měsíců zpět #20150 od trban
Odpověděl trban pro téma Divně poskládaná spojka
Omlouvám se za své chování.
1.problém - objednány lamely,plechy,pružiny NHC a vše bylo v pořádku,krom toho že mě prodejce poslal plechy na model SE a pružiny byly kratší měly 34,50 mm ty jsem vymenil za LUCAS a ty mely 35,50 mm servisní interval je 34 mm.
2.problém - jak uz psal Heki bude to fungovat aji s rovnyma plechama,ale radši jsem objednal z partsdepot WAVE WASHER CL.
3.problém - www.dr-650.com/index.php/suzuki-dr-650-r...va-spojky-dr-650-rse podle návodu na výměnu spojky je zmíňka o pružinové spojce ale ta je jenom u typu SPOJKy (MODEL R/S),ale jsou dva typy spojek buď SPOJKA (MODEL N/P) a SPOJKA (MODEL R/S).Já měl typ N/P.
4.problém - dr650.zenseeker.net/DR650History.htm na této stránce jsem zjistil že vin a typ motoru sedí na rok 1993 ale velký techničák,rám a plasty na rok 1991,motorka je dovežená z itálie a tam nebo v ČR mohl někdo vyměnit motor a přepsat ho v tp toje moje mínění.
Poslední změna: 10 roků 11 měsíců zpět uživatelem trban.

Vygenerováno za 0.202 sekund