Download menu
DR650RSE K&N filtr
- Hadiprd
- Autor tématu
- Uživatel
- Obdržená poděkování 0
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Heki
- Výborný diskutér
Nestřílí moc do výfuku? Co spotřeba?
Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového
- Hadiprd
- Autor tématu
- Uživatel
- Obdržená poděkování 0
- Heki
- Výborný diskutér
Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového
- Hadiprd
- Autor tématu
- Uživatel
- Obdržená poděkování 0
- Zvěřáki
- Novota
- Obdržená poděkování 2
Tohle je alespoň taková základní kontrola.
- Giovany1971
- Novota
- Motorka osvobozuje!!!
- Obdržená poděkování 0
Zvěřáki napsal: Není na škodu kontrola svíček. Měla by být lehce do oranžova...cihlová. Pokud je černá, jde o bohatou směs. To by se poznalo na spotřebě. V zásadě ale není tento stav škodlivý tolik, jako pokud by byla barva hodně světlá až bílá. Příliš chudá směs může poškodit motor...propálit píst a pod...kvůli zvýšeným teplotám motoru.
Tohle je alespoň taková základní kontrola.
Ahoj ..když to tak pročítám o tom střílení do výfuku...tak tuším že mám nějaký probl..Mám SE rv 2005 vše origo....ted už naj asi 8900km..motorku mám asi 5-6 roků a najel jsem jen asi 7 tiskm.. ..ale o co de..už druhou sezonu pozoruji že mi při deceleraci celkem dost střílí do vyfuku..a někdy při dojezdu na križovatce zdechne..ale to málo kdy.. nerad bych podpálil ventily.
Na co se mám hlavně zaměrit ?...pro jistotu tu dám i foto svíček..teda cihlovou barvu určitě nemají Dík za každou radu
giovanny1971.rajce.idnes.cz/Svicky_DR_650_SE
Sono sempre moderato critico
- Zvěřáki
- Novota
- Obdržená poděkování 2
DRSE do výfuku vždy trochu střílí. S originálním výfukem to ale není moc slyšet a je to znát jen z kopce při brzdění motorem při vyšších otáčkách motoru.
barva tvých svíček je světlejší.Tedy asi chudší směs. Zkontroloval bych nastavení šroubu bohatosti směsi. Na netu si stáhni manuál k DRSE pokud ho již nemáš. Plnohodnotný angl.manuál. Na motorkářích je taky ke stažení. Já ho tahal od někud z google. Podle kódu motorky vzadu v nanuálu nalezneš různé verze SE-ček pro různé země. Zjistíš pro jakou zemi byl tvůj model vyrobený a najdeš hodnoty pro nastavení bohatosti směsi. Obecně je to tak, že šroub bohatosti směsi zašroubuješ na doraz a pak povolíš o příslušný počet otáček. U SE je to podle modelu od 1 a čtvrt odáčky až po 1 a třičtvrtě otáčky.
Nějaké info k zabarvení svíček je zde:
www.google.cz/search?hl=cs&site=imghp&tb...D126120%3B1000%3B911
- Martin
- Diskutér spamista :-)
- Obdržená poděkování 92
Musíš mrknout dostarších příspěvků ohl motoru-tam bylo napsáno dost o této problematice.
- Piwča
- Diskutér spamista :-)
- Obdržená poděkování 21
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
- Zvěřáki
- Novota
- Obdržená poděkování 2
Když něco zapadne pod startér, demontuje se napínák rozvoďáku a startér. Pak když otvorem pro startér to něco zapadne do motoru, demontuje se víko altíku a pokud nám to propadne propustí mezi kártry, vyjmeme motor z rámu a rozpůlíme ho...a tak dál
- Giovany1971
- Novota
- Motorka osvobozuje!!!
- Obdržená poděkování 0
Začnu tedy kontrolou ventilů,,kontrolou hladiny na plovaku...tady mne neni jasné jak se muže hladina sama od sebe zmenit...
Mám pocit že problemy začaly jak jsem začal štelovat tu bohatost..nekdy to drželo víc otaček,,,jak sem malinko ubral zase někdy chcípala...
Jinak jsem se tehdy díval na jehlu a chtěl ji zvednout o jeden zářez..ale na ní je jen jeden zařez nic víc..takze s jehlou nemohu dělat nic.Jinak je to US verze.
Zatim dik za rady.. PS..jaký mate názor na ůpravu podtlakoveho šoupatka ..vyvrtáním dírky 3mm nebo ubráním závitu na pružině...jezdil jsem na DReru z roku 93 a zdá se mi že jelo lepší jak to mé...
Sono sempre moderato critico