Download menu

vybrousene číslo rámu

• Heki
  • Avatar uživatele Heki Autor tématu
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
Více
9 roků 10 měsíců zpět #19846 od Heki
vybrousene číslo rámu vytvořil uživatel Heki
Tvl to je zas příspěvek jak noha. První rada zní nekupovat motorku bez papírů! Za ty prachy mohl mít DR na značkách a nemít problém. Když už v rámci euforie přehlídl, že to má vybroušené číslo, kdoví co dalšího tam ještě najde (nebo naopak nenajde). Na tudle radu je už každopádně pozdě. Mám však pár dalších:

1. Prodat to a koupit něco legálního na papírech.
2. Koupit papíry a číslo tam naklepnout (zdůrazňuji, že toto je už samozřejmě nelegální operace).
3. To jestli to je anebo není čorka už bez čísel těžko poznáš, ale v zájmu toho kámoše bych po tom ani nepátral.

A nejlepší rada nakonec kucí: První myslet a pak až konat B)

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
9 roků 10 měsíců zpět - 9 roků 10 měsíců zpět #19847 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma vybrousene číslo rámu

Vincenzo napsal: já jsem to taky nikdy neresil, takže se obracím na Vás co teď... co si o tom myslíte a co má dělat na postavení mota na jiné papíry. Díky :-)

Ahoj, pokud to co jsi napsal, myslíš opravdu vážně a ne jako vtip, tak budeš brzo asi i s bratránkem a pár cikánama bydlet v jedný cimře. Tu motku jsem viděl a smrdělo to i přez monitor. Takovýhle Vaše jakoby nechtěný zmrdáctví tady nebudu podporovat nějakou radou a stačí už jen kousíček, a dám podnět PČR. Nejsem bonzák, fízly máme rádi, stejně jako zloděje, ale tohle by pořešili, tomu věř.

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 9 roků 10 měsíců zpět uživatelem Piwča.

Více
9 roků 10 měsíců zpět #19849 od Bedža
Odpověděl Bedža pro téma vybrousene číslo rámu
Zdarec borci, nevím jaký moto tady řešíte, ale něco k tomu dodám.. Taky sem před deseti rokama udál takovou pí.ovinu a už bych to nikdy neudál!! Mý DRko sice mělo všechno v cajku jen ty papíry ne.. Po čtyřech rokách sem konečně papíry za desítku sehnal a šikovnej kamoš číslo přerazil, číslo motoru na úřadě vymazali ale..typ ne!! Takže na každou technickou se musím u kamoša co tam dělá "objednat"..a to nemluvím vo těch rokách ježdění bez..nahovno!! Co závěrem, nekupovat moto bez TP nebo když to něčím "smrdí"..

Více
9 roků 10 měsíců zpět - 9 roků 10 měsíců zpět #19852 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma vybrousene číslo rámu
tady k tomu se mi nechce vyjadřovat , prostě někomu chudák naletěl ,neví kudy kam, tak doufám , že se do ničeho nezaplete, já bychdal po hubě prodávajícímu

(kura jsem se zase přistih ,že sbírám příspěvky)
Poslední změna: 9 roků 10 měsíců zpět uživatelem pazhaut.

Více
9 roků 10 měsíců zpět #19862 od CIHELKA
Odpověděl CIHELKA pro téma vybrousene číslo rámu
Ahoj Zdendo, vždyť tě tam ten pan "buran" nazval sběratelem nebo honičem příspěvků. Tak se nediv.

Více
9 roků 10 měsíců zpět #19864 od Drack
Odpověděl Drack pro téma vybrousene číslo rámu
Tož sleduju, že mi nepřibylo příspevků, tak si jeden solidárně přidám :silly: : A co třeba koupit jiný rám? Myslím, že vím o jednom v Krásně nad Kysucou a další v Banovcich n. B. - danimoto...

Více
9 roků 10 měsíců zpět #19868 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma vybrousene číslo rámu

Drack napsal: Tož sleduju, že mi nepřibylo příspevků, tak si jeden solidárně přidám :silly: : A co třeba koupit jiný rám? Myslím, že vím o jednom v Krásně nad Kysucou a další v Banovcich n. B. - danimoto...

Krásné :) Až si budeš číst o svém rámu ... To se budeš rozkoší asi vrtět!

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Vygenerováno za 0.273 sekund