Download menu
Puzdro voľnobežky
- street-dog
- Velmi dobrý diskutér
Méně
Více
- Obdržená poděkování 7
10 roků 5 měsíců zpět #19502
od street-dog
Suzuki DR 650 RSE (1993)
Odpověděl street-dog pro téma Puzdro voľnobežky
Tak to ti nevím já momenťák měl ale ještě by to šlo přeš závaží na gole třeba třeba 12 Nm máš cca 1,2 kg na metrový páce a nezapomeň na to lepidlo na závity.
Suzuki DR 650 RSE (1993)
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- D.U.R.O.
- Diskutér
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
10 roků 5 měsíců zpět #19503
od D.U.R.O.
Odpověděl D.U.R.O. pro téma Puzdro voľnobežky
Kúp si momentový kľúč, na tieto účely ti postačí úplne obyčajný, bez certifikátu, pri údržbe DR-ka ho určite využiješ
- kuks2
- Autor tématu
- Uživatel
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
10 roků 5 měsíců zpět #19504
od kuks2
Odpověděl kuks2 pro téma Puzdro voľnobežky
Tak ja som si nakoniec pozháňal momentový kľúč od kamoša, ale ja som na začiatku myslel že bude drahší, o dosť drahší ale našiel som na Heureke niektoré za 25 aj za 30 € a vyzerali v pohode, asi si jeden kúpim nieje zlé mať také niečo v zálohe
- kuks2
- Autor tématu
- Uživatel
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
10 roků 5 měsíců zpět #19507
od kuks2
Odpověděl kuks2 pro téma Puzdro voľnobežky
Zdravím chalani,
tak motorka je už poskladaná, podarilo sa mi to zložiť a funguje celkom, dobre tie puzdra som zalepil tekutým kovom a zvuk pri štartovaní sa už oveľa zlepšil, avšak stále je tam ten istý problém, motorka nechce chytať za studena (točím asi 1 min a nakoniec chytí a keď sa zohreje chytá ako hodinky)bol som u jedného chlapka a on mi zmeral dobíjanie a povedal že to dobíja na nejakých 13,45-13,60 V a to aj pri výšších otáčkach a aj pri zapnutých a vypnutých svetlách, a povedal že by tam malo byť trocha väčšie napätie tak ja neviem čítal som aj tu na Fóre že to bude asi najskôr v budiacej cievke, tak neviem či to mám vopred kúpiť a vymeniť alebo on mi ešte poradil vymeniť sviečky tak ja neviem teraz.
Vďaka
tak motorka je už poskladaná, podarilo sa mi to zložiť a funguje celkom, dobre tie puzdra som zalepil tekutým kovom a zvuk pri štartovaní sa už oveľa zlepšil, avšak stále je tam ten istý problém, motorka nechce chytať za studena (točím asi 1 min a nakoniec chytí a keď sa zohreje chytá ako hodinky)bol som u jedného chlapka a on mi zmeral dobíjanie a povedal že to dobíja na nejakých 13,45-13,60 V a to aj pri výšších otáčkach a aj pri zapnutých a vypnutých svetlách, a povedal že by tam malo byť trocha väčšie napätie tak ja neviem čítal som aj tu na Fóre že to bude asi najskôr v budiacej cievke, tak neviem či to mám vopred kúpiť a vymeniť alebo on mi ešte poradil vymeniť sviečky tak ja neviem teraz.
Vďaka
Vygenerováno za 0.301 sekund