Download menu

Karburátor

Více
10 roků 9 měsíců zpět #19009 od Standa
Karburátor vytvořil uživatel Standa
Zdarec, uvažoval někdo někdy o tuningovém karburátoru ? Mikuni TM 40 s akcelerační pumpičkou ??

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
10 roků 9 měsíců zpět #19011 od Heki
Odpověděl Heki pro téma Karburátor
Já jsem ho zvažoval, vlastně zvažuju furt, ale zatím to nechávám spát. Přece jenom nový stojí kolem desítky a navíc si jsem téměř jistý, že s tím vyleze nahoru i spotřeba. Nějakou dobu to taky budeš ladit, aby to jelo dle představ. Na zahraničních fórech jsem k tomu hledal nějaké know how a docela si to borci chválili ve smyslu, že nárust koníků je znatelný.

Ještě je alternativa dát tam Keihin FCR 41. Ten je nový sice ještě dražší, ale zas se častěji objevuje v inzerátech jako ojetý kus.

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

Více
10 roků 8 měsíců zpět #19176 od lambo
Odpověděl lambo pro téma Karburátor
Ahoj. Nasel jsem stranky kde prodavaji karbec TM40 udelany primo na DRko. viz. www.dr-big-shop.de/650_Vergaser_712.html .

Více
10 roků 8 měsíců zpět #19177 od Heki
Odpověděl Heki pro téma Karburátor
Dá se koupit taky tady: procycle.us/bikepages/dr650.html spolu s dalšíma zajímavýma věcma. Na ebay ho ale asi sženeš za nejméň - kolem pěti litrů.

Na tom procycle webu je k tomu i zajímavý FAQ. Pro anglickymluvící ladiče doporučuju pročíst.

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

Více
10 roků 8 měsíců zpět #19210 od marek2.4
Odpověděl marek2.4 pro téma Karburátor
Heki moc pěknej odkaz.Když by to člověk vše sladil a namontoval tak by DR byla úplně jiná motorka :)

Více
8 roků 11 měsíců zpět - 8 roků 11 měsíců zpět #20434 od Elmagicosk
Odpověděl Elmagicosk pro téma Karburátor
No ja mam mikuni tmr 41 :) bez airboxu to islo super s airboxom to dusilo tak ide siska no a este jeden maly problem ten stary karbik ma z vrchu vyvod do nadrze asi tlak no a tmr 41 ho nema tak nefunguje benzim ani na rezerve ani normalne ak to mam v strede len tecie tak toto este doriesime a bude to ok
Poslední změna: 8 roků 11 měsíců zpět uživatelem Elmagicosk.

Více
8 roků 9 měsíců zpět - 8 roků 9 měsíců zpět #20459 od Danos
Odpověděl Danos pro téma Karburátor
Zdravim chlapy, shanim karburator na DR 600S. Mam tam mikuni vm38ss, ale je dosti vydřene šoupě a nejsem schopny to nastavit, aby mašina normalně jela.Nemate někdo tip jaky karbec by tam šel misto toho za rozumny peniz? Nebo jestli se někomu nevali doma slušnějši šoupě bo cely karbec ? Koukam po netu a je to celkem nedostatkove zboži už.. Diky za odpovědi..
Poslední změna: 8 roků 9 měsíců zpět uživatelem Danos.

Vygenerováno za 0.330 sekund