Download menu
Výměna spojky
- street-dog
- Autor tématu
- Velmi dobrý diskutér
Méně
Více
- Obdržená poděkování 7
11 roků 4 měsíců zpět #18500
od street-dog
Suzuki DR 650 RSE (1993)
Výměna spojky vytvořil uživatel street-dog
Zdravíčko tak už došlo i na spojku, nedá se s tím ani pořádně akcelerovat. A dotaz zní: máte nějakou osvědčenou značku ? Nerad bych koupil novej komplet spojky a za čas kupoval další znovu. Popřípadě odkud objednáváte ? kde by měli komplet spojku a ideálně i těsnění ať to dojde vše pohromadě. A další dotaz co vše je potřeba vyměnit kromě lamel, plechů a pružinek ? Je tam i nějaký ložisko, které je potřeba vyměnit ? Díky
Suzuki DR 650 RSE (1993)
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Martin
- Diskutér spamista :-)
Méně
Více
- Obdržená poděkování 92
11 roků 4 měsíců zpět #18502
od Martin
Odpověděl Martin pro téma Výměna spojky
Na to,že jsi tady takovou dobu,tak je dotaz jako od začátečníka.
Mrkni do starší diskuze-tam to určo najdeš. Jinak partsdepot,Elit, nebo mrknout na jiné I obchody.
Mrkni do starší diskuze-tam to určo najdeš. Jinak partsdepot,Elit, nebo mrknout na jiné I obchody.
- street-dog
- Autor tématu
- Velmi dobrý diskutér
Méně
Více
- Obdržená poděkování 7
11 roků 4 měsíců zpět - 11 roků 4 měsíců zpět #18503
od street-dog
Suzuki DR 650 RSE (1993)
Odpověděl street-dog pro téma Výměna spojky
Spíš jsem to blbě pojal výrobce vím, lucas, atd... myslel, jsem osobní zkušenost. Třeba někdo koupil lucas a dlouho nevydržel atd partsdepotu bych se chtěl vyhnout ty ceny jsou strašný. A co to ložisko ? musí se obvykle měnit nebo ne ? rád bych měl vše nachystaný dopředu
PS: tak už jsem návod na výměnu spojky u RSE našel i s doporučením na Lucas ( tady se k němu nemůžu dostat, ale přes google jo )
PS: tak už jsem návod na výměnu spojky u RSE našel i s doporučením na Lucas ( tady se k němu nemůžu dostat, ale přes google jo )
Suzuki DR 650 RSE (1993)
Poslední změna: 11 roků 4 měsíců zpět uživatelem street-dog.
- Heki
- Výborný diskutér
11 roků 4 měsíců zpět #18506
od Heki
Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového
Odpověděl Heki pro téma Výměna spojky
Mi spojka od tourmaxu vydržela asi 20 000 km což mi přijde sakra málo (ikdyž jsem se s ní učil po zadním). Teď tam mám origo od partsdepotu, tak uvidíme kolik dá. Mezi lamelama nebyl od pohledu rozdíl, ale plechy (předtím lucas a teď origo) vypadají uplně jinak (ty origo mají takové vylisované dolíčky, lucasy byly hladké). Pružiny jsem taky pro sichr měnil. To malé ložisko má údajně vliv na ovládání spojky - no už jsem ho taky měnil. Není moc drahé, tak je lepší mít pokoj.
Ještě se mrkni zda máš ve spojce ty dvě velké ocelové podložky lamel (jedna rovná, jedna do talířové pružiny prohnutá. Dost často to nějaký koumák ze spojky vytáhnul). Jede to i bez toho, ale Japka dobře věděli proč to tam dát, takže doporučuju to tam nechat (případně to tam vrátit).
Ještě se mrkni zda máš ve spojce ty dvě velké ocelové podložky lamel (jedna rovná, jedna do talířové pružiny prohnutá. Dost často to nějaký koumák ze spojky vytáhnul). Jede to i bez toho, ale Japka dobře věděli proč to tam dát, takže doporučuju to tam nechat (případně to tam vrátit).
Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového
- street-dog
- Autor tématu
- Velmi dobrý diskutér
Méně
Více
- Obdržená poděkování 7
11 roků 4 měsíců zpět #18507
od street-dog
Suzuki DR 650 RSE (1993)
Odpověděl street-dog pro téma Výměna spojky
Podařilo se mi sehnat pružiny a lamely za lepší cenu než co jsem se díval a plechy bych teda vzal asi s partsdepotu origo než ty lucas, když jsou jiný od origo. To ložisko taky koupím, když už to bude rozdělaný ať je pokoj měl jsem spíš strach, aby za něj zase nechtěli nějakou speciální cenu
Ty dvě ocelový podložky budu muset asi koupit, co mám info tak už tam nejsou, ale uvidím jak to rozdělám, snad se podaří dneska
Ty dvě ocelový podložky budu muset asi koupit, co mám info tak už tam nejsou, ale uvidím jak to rozdělám, snad se podaří dneska
Suzuki DR 650 RSE (1993)
Vygenerováno za 0.291 sekund