Download menu
vynechá v nízkých otáčkách
- Mirdaa7
- Autor tématu
- Uživatel
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
11 roků 7 měsíců zpět #18171
od Mirdaa7
vynechá v nízkých otáčkách vytvořil uživatel Mirdaa7
Čuzz DRaci, mám DR 650 RSE r.v. 92 a vyskytl se opět problém, tak žádám o menší radu , motorka v nízkých otáčkách běží pravidelně, ale po přidání plynu ten první takt jaksi vynechá, karburátor jsem měl 2x venku, je vyčištěnej, seřízenej podle 40stránkovýho návodu, svíčky má taky nový, tak nevim, zkoušel jsem snižovat hladinu na plováku a nic. Když jedu, je to v pohodě, ve vyšších otáčkách funguje jak má, ale na rozjezdy je tohle vynechávání docela na pytel. Díky a DéeRkům zdar
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- kubajs99
- Novota
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
11 roků 7 měsíců zpět #18173
od kubajs99
Odpověděl kubajs99 pro téma vynechá v nízkých otáčkách
no zkus přidat na směsi.Ohřej motor třeba se projeď a pak za chodu trošičku přidej,jen tak třeba čtvrt otáčky a uvidíš.já používám klasickej plochej bit bez nástavce tím se tam dostaneš.Přeci jen jsou to starší motorky a naštelování podle knížky nemusí fungovat.Měl jsem taky díru v plynu při malejch otáčkách,přidal jsem na směsi a ok.zkus a uvidíš
- Piwča
- Diskutér spamista :-)
Méně
Více
- Obdržená poděkování 21
11 roků 7 měsíců zpět #18176
od Piwča
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Odpověděl Piwča pro téma vynechá v nízkých otáčkách
Hladinu si nastav zase podle toho návodu, i ten šroubek zespodu. Vono jako utažení toho šroubku na doraz, je takový dost kreativní, když je tam gumovej kroužek ... Když ho povoluješ (vyšroubováváš) = přidáváš benzin, na motorce je to nohama vzhuru, tak si to uvědom kam točíš, a dej si taky nějakej hadr pod to, pokud to šmudláš nějakym bitem, páč z pod startéru se loví blbě. Hlavně si odstraň tu díru v plynu, volnoběžné otáčky si pak doladíš dorazem na plynu, někdy je to celkem boj
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Vygenerováno za 0.194 sekund