Download menu

studený start DR 650 SE

• valdal
  • Avatar uživatele valdal Autor tématu
  • Uživatel
  • Uživatel
Více
12 roků 1 měsíc zpět #17790 od valdal
studený start DR 650 SE vytvořil uživatel valdal
zdravím a potřeboval bych poradit. U uvedené motorky mám problém jí studenou nastartovat, Startuji starterem bez plynu pouze se sytičem.Trvá to strašně dlouho než se jí podaří nahodit, pomalu čekám, že dojde baterka. Dobu nic pak má snahu střelit několikrát do výfuku a pak teprve chytne. Nevím jestli mám laborovat se směsí. Přitom, když je teplá chytne na první otočení. Zkoušel jsem i z karburátoru odpustit benzín přes šroubek co na to je na dně plovákové komory ale nějak se nedaří. Jestli jste někdo řešil takový problém, nebo máte nápad co s tím poraďte. Díky Valdal.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
12 roků 1 měsíc zpět #17791 od backmen
Odpověděl backmen pro téma studený start DR 650 SE
Klik,klik,klik....odpověď

Více
12 roků 1 týden zpět #17833 od Jozef
Odpověděl Jozef pro téma studený start DR 650 SE
Ja mám tento istý problém. V lete štartovanie trvá štyri až šesť sekúnd teraz, keď je chladnejšie točím aj desať sekúnd aj tri štyri krát za sebou, až sa mi skoro vymláti baterka. Štartujem bez plynu, len so sytičom a skrutku, ktorou sa nastavuje volnobeh musím pred štartovaním, hlavne teraz keď je chladno, úplne pritiahnuť, teda, ako keby ste trochu pridávali plyn. Inak to naštartuje až na 20 krát a hneď zdochne. Mám najazdené 22.000 km, ventily sú nastavené, sviečky nové, irídiové, vzduchový filter je nový k&n. Ak niekto vie, nech poradí, vopred dík.

Více
12 roků 1 týden zpět #17834 od norv
Odpověděl norv pro téma studený start DR 650 SE
Cau já když to koupil tak jsem mel podobný problem, že se nahodila až po jakem čase a vetsinou jsem musel vypustit z karburatoru benzin a až potom chytla,,a kamoš u me přišel na to že jak máš to tesnení za karburatorem tak to tam přisavalo falesnej vzduch, tak jsme to jen vymenili a pohoda,, ale nevim jestli ti to dela to same co me ( ovšem mam rse ale myslimže by to melo byt podobný)

Více
11 roků 11 měsíců zpět #17852 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma studený start DR 650 SE
Někde se tady už o špatnejch startech u SE psalo, ale taky to nemůžu najít :huh:
Motorku nemám v origo stavu, myslím že mám všechno v cajku a taky jsem s tím měl problém, motku po nějaký delší odstávce nastartovat. Vyřešil jsem to tak, že jsem se na to vyprdnul a přijal to prostě, jako další přednost tohoto motocyklu. Zrovna dneska jsem po skoro dvou měsících neježdění v pohodě na třetí zmáčknutí startéru nastartoval, bez nějakýho týrání, vypouštění benzínu z karbce, rozdělávání ohníčku pod motorem a tak. S předstihem, než začnu startovat, přepnu kohout na přímo (poloha dolu), krátce zastartuju bez systiče, pak se sytičem, když nic tak chvilku počkam a napotřetí většinou chytne a někdy chcípne. To už je ale v poho. Určitě pomáhá přidat si dorazem plyn na klapce, ale teplý to zas má velký točky a kdo s tím má furt kroutit, navíc je to nohama vzhůru. Takže vlastně žádnej problém není.

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
11 roků 11 měsíců zpět #17874 od Jozef
Odpověděl Jozef pro téma studený start DR 650 SE
Chlapi, takže problém som myslím vyriešil, dotiahol som riadne sk-pásky na tesnení medzi motorom a karburátorom a medzi karburátorom a airboxom a teraz to štartuje na druhý pokus s točením cca. 2 sekundy a to dnes v noci bolo u nás -6 stupňov. Takže už motorečke nemôžem nič vyčítať. Som s ňou veľmi spokojný. Myslím, že to prisávalo falošný vzduch, ako bolo vyššie spomenuté. Ďakujem za rady.

Více
8 roků 7 měsíců zpět #20588 od Piwča
Zdáár, zase jsem to téma o startování po zimě nenašel, takže píšu sem. Asi loni v září mi to vrčelo naposled, baterku jsem nevyndaval, dneska dofouknul kolečka, vytlačil, a v pohodě natočil, jako bych jezdil včera :P Žádnej ohýnek pod motorkou jsem nedělal :lol: Takže zbývá montáž mimoúdržbové investice, nové zrcátka (kvůli mě), blinkry (kvůli Sniper), jejich relé (kvůli bliknam), a taky jsem demontoval heliport a schoval (kvůli Děda). Tak pa někdy, hoši :)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
8 roků 7 měsíců zpět #20589 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma studený start DR 650 SE
covece asi uz mam vypadky pameti .... proc blinkry kvuli me? :-)

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Více
8 roků 7 měsíců zpět #20591 od Piwča

Sniper napsal: covece asi uz mam vypadky pameti .... proc blinkry kvuli me? :-)

... páč jsi viděl že smrkám, ale neviděl že blikám.

Více
8 roků 7 měsíců zpět #20592 od Martin
Odpověděl Martin pro téma studený start DR 650 SE
Nazdar chlapíku. :)
Taky jsem DRaka po zimním spánku natočil-akorát dal čistý benzin a chytla, jak jsem ani nečekal. Myslel jsem,že bude točit a točit,ale překvapil a chytnul po chvilince. :silly:
Jen malou otázku. Proč jsi kvůli mně sundaval heliport? To jdeš na STK?
Protože to.co po Novém roce vyvádějí,tak to je síla. Sakra.
Dřív se STK na auto dělala jedna báseň :evil: ,ale teď...... :sick:

Více
8 roků 7 měsíců zpět #20594 od pigi
Odpověděl pigi pro téma studený start DR 650 SE
Také jsem dal čerstvý benzín a blafla hned a to jsem ji naposled točil před rokem. Následovala výměna laďáku za origo a technická. Už je tam laďáček zase z5.

Více
8 roků 7 měsíců zpět #20596 od Piwča
STK mě letos taky čeká ... Nó sundal, pač bez ničeho je hroznej, a když jdu hóódně do záklonu, tak mě mlátí do vnitřku stehen, jinak jako nosič slouží super. A taky páč jsi TO tak nazval, a schoval proto, aby mi ho nikdo nešloh!! Blinkry jsou s homologací, s výměnou jsem se dneska miloval celý odpoledne. Chtěl jsem k nim i náhradní žárovky, čirý, nevěděl jsem jaký .... volali že jů, ale 1 ks á 93 Kč! Divná patice nebo jsou pozlacený, nevim. Tak říkám, no co se dá dělat, beru, přišli oranžový ... Asi tak :laugh:

Více
8 roků 6 měsíců zpět - 8 roků 6 měsíců zpět #20597 od Piwča

pigi napsal: Také jsem dal čerstvý benzín a blafla hned a to jsem ji naposled točil před rokem. Následovala výměna laďáku za origo a technická. Už je tam laďáček zase z5.

Homologace výfuku :woohoo:

Poslední změna: 8 roků 6 měsíců zpět uživatelem Piwča.

Více
8 roků 6 měsíců zpět #20599 od pigi
Odpověděl pigi pro téma studený start DR 650 SE
Všechno si fotí, že je origo vysypanej jim nevadí, ale laďák jo. Jinak to byla jen evidenčka, žádný startování, žádná kontrola brzd, jen čísla a světla

Více
8 roků 4 měsíců zpět - 8 roků 4 měsíců zpět #20710 od Piwča

Piwča napsal: STK mě letos taky čeká ...

Tak jsem se dočkal, vykopli mě za zadní gumu od dědy, s kterou už jsem tam už jednou v poho prošel (130 místo 120). Že bych byl na ně nasranej? Ále nejsem, maj pravdu, není to podle inštrukcí a fertig. Nekoukali ani na čílo/typ motoru ... No jasně že jsem nasranej jak tasmánskej čert!!! Tak jsem si pěkně po úchylsku vztekem lustroval toho hulibrka co mi vlastně dluží cca 2 litry + čas a tak vůbec. Vyhozen z Eberspaecher, protože tam krad, §53 a byl rád, že to neřešila kriminálka, následně vyškolen a přijat jako technik na STK.
Cupital tam tak nějak i s kapsou otevřenou ...

Poslední změna: 8 roků 4 měsíců zpět uživatelem Piwča.

• madman650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
8 roků 4 měsíců zpět #20714 od madman650
Odpověděl madman650 pro téma studený start DR 650 SE
Piwčo já jezdil asi sedm sezon se stotřicítkou vzadu a nikdy to nekonrolovali.Letos jsem přezouval a už jsem dal stodvacítku,protože je vysoce pravděpodobné,že to budou na STK kontrolovat,ikdyž jdu až za rok.
A tak je lepší alespoň na tu technickou dát na motorku co tam patří.Když tě vyhodí,tak musíš znova na opakovačku.A nejde o tu stovku navíc,ale o prodrbaný půlden,kdy tam musíš čekat než dojdeš na řadu :angry:

Více
8 roků 3 měsíců zpět #20725 od KOVOTEP
Odpověděl KOVOTEP pro téma studený start DR 650 SE
ahoj,prosím neznáš někoho ze skušenostma ohledně tlumiče řízení na ty naše krasavice,jsem už starší ročník a po cestě do rumunska mě eště ted brní ruka-dík , sory že otravuju ,ale si poslední kdo se na stránkách ukázal

Vygenerováno za 0.405 sekund