Download menu
Suzuki dr 650
- Martin
- Autor tématu
- Diskutér spamista :-)
Méně
Více
- Obdržená poděkování 92
12 roků 1 měsíc zpět #17776
od Martin
Suzuki dr 650 vytvořil uživatel Martin
Nazdár.
Nechápu,proč zakládáš téma v motoru,když toto patří do inzerce.
Sakra.
Nechápu,proč zakládáš téma v motoru,když toto patří do inzerce.
Sakra.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- peshata
- Uživatel
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
11 roků 6 měsíců zpět - 11 roků 6 měsíců zpět #18222
od peshata
Odpověděl peshata pro téma Suzuki dr 650
Nebudu zakládat nové téma a použiju tohle
začítám,takže moc prosím přítomné zkušenější o následují rady
1) zjistit rok výroby a typ...resp. něco podle čeho pak můžu kupovat náhr. díly
enduro sem koupil loni na podzim, je bez TP, inzerátu bylo DR650 a jedinné co jsem vyčet na štítku je tohle...fotky na konci
TYP SP44A, GENRE MTTE,+ VÁHA A OBJEM...365KG, CILINDER 640CM3
2) JAK(KDE) SEHNAT LOŽISKO...ZADNÍ CO JE V ROZETĚ...když sem za ní vzal tak v kole cosi praskalo...tak sem to dneska rozdělal a dělá to ložisko...je úplně KO...klec na šrot, kuliček polovina...na guferu je napsáno BJN-C3( 33 62 7)
...koupim ložisko někde v ložiskách, nebo je atypický a musim někde objednat na netu
PŘEDEM DÍKY ZA RADU, pokud se mě někdo ujme
www.rajce.net/a8048491
začítám,takže moc prosím přítomné zkušenější o následují rady
1) zjistit rok výroby a typ...resp. něco podle čeho pak můžu kupovat náhr. díly
enduro sem koupil loni na podzim, je bez TP, inzerátu bylo DR650 a jedinné co jsem vyčet na štítku je tohle...fotky na konci
TYP SP44A, GENRE MTTE,+ VÁHA A OBJEM...365KG, CILINDER 640CM3
2) JAK(KDE) SEHNAT LOŽISKO...ZADNÍ CO JE V ROZETĚ...když sem za ní vzal tak v kole cosi praskalo...tak sem to dneska rozdělal a dělá to ložisko...je úplně KO...klec na šrot, kuliček polovina...na guferu je napsáno BJN-C3( 33 62 7)
...koupim ložisko někde v ložiskách, nebo je atypický a musim někde objednat na netu
PŘEDEM DÍKY ZA RADU, pokud se mě někdo ujme
www.rajce.net/a8048491
Poslední změna: 11 roků 6 měsíců zpět uživatelem peshata.
- Martin
- Autor tématu
Méně
Více
- Obdržená poděkování 92
11 roků 6 měsíců zpět - 11 roků 6 měsíců zpět #18223
od Martin
Odpověděl Martin pro téma Suzuki dr 650
Normálně v ložiskárně. Podle rozměru,co jsi napsal.
Pokud je na kaši v rozetě-tak se mrkni i na kola. Jsou tam taky ložiska a budou taky asi potřeba vyměnit.
Kup si zapouzdřené-mají označení 2Z nebo 2RS. RS se dají doma přimazat(jsou na nich gumové krytky.
Pokud je na kaši v rozetě-tak se mrkni i na kola. Jsou tam taky ložiska a budou taky asi potřeba vyměnit.
Kup si zapouzdřené-mají označení 2Z nebo 2RS. RS se dají doma přimazat(jsou na nich gumové krytky.
Poslední změna: 11 roků 6 měsíců zpět uživatelem Martin.
- CIHELKA
- Dobrý diskutér
Méně
Více
- Obdržená poděkování 4
11 roků 6 měsíců zpět #18226
od CIHELKA
Odpověděl CIHELKA pro téma Suzuki dr 650
Ahoj a ještě jedna rada, jak jsem koukal na ty fotky(jsou bídné) tak si myslim, že budeš potřebovat taky řetěz a rozetu.
- peshata
- Uživatel
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
11 roků 6 měsíců zpět #18227
od peshata
Cihelna: ne ne, rozeta i řetěz je v pohodě, to dělá jak sem měl přes zimu řetěž celej v oleji, tak obarvil ty špičky a ve stodole ve tmě to teď vypadá že sou vychozený, ale to je naštěstí v pohodě
mám ale pořád problém s tim ložiskem,číslo gufera mám, ale eště potřebuju číslo ložisek,ne?
nemůžu někde najít ty rozměry,našel sem tu akorát rozměry ložisek do těch kol, ale do rozety ne :/
na ložisku sem nic nenašel, akorát na těch kdycích plechách který sou dost vymačkaný je KG 5305RS...nevíte jesli to ložisko je tam krytý, nebo otevřený a má tam právě tyhle plíšky? hodil sem foto pro představu, v týdnu du ložisek, snad mě něco daji
peshata.rajce.idnes.cz/enduro/#Fotografie0304.jpg
mám ale pořád problém s tim ložiskem,číslo gufera mám, ale eště potřebuju číslo ložisek,ne?
nemůžu někde najít ty rozměry,našel sem tu akorát rozměry ložisek do těch kol, ale do rozety ne :/
na ložisku sem nic nenašel, akorát na těch kdycích plechách který sou dost vymačkaný je KG 5305RS...nevíte jesli to ložisko je tam krytý, nebo otevřený a má tam právě tyhle plíšky? hodil sem foto pro představu, v týdnu du ložisek, snad mě něco daji
peshata.rajce.idnes.cz/enduro/#Fotografie0304.jpg
- Martin
- Autor tématu
Méně
Více
- Obdržená poděkování 92
11 roků 6 měsíců zpět #18231
od Martin
Odpověděl Martin pro téma Suzuki dr 650
Pokud máš otázku-tak čti pozorněji když ti někdo chce poradit.
Ložisko je to číslo,které jsi sem napsal a je kryté gumovou krztkou(RS).
Vem kryté z obou stran.
Pokud si ani teď nejdi jist-tak změř vnitřní průměr a vnější a šířku vnějšího kroužku a s těma rozměrama zajdi do ložiskárny.
Před montáží opatrně sundej jednu gumovou krytku a ložisko promaž vazelinou na ložiska-NE grafitovou vazelinou(je šedočerná).
Ložisko je to číslo,které jsi sem napsal a je kryté gumovou krztkou(RS).
Vem kryté z obou stran.
Pokud si ani teď nejdi jist-tak změř vnitřní průměr a vnější a šířku vnějšího kroužku a s těma rozměrama zajdi do ložiskárny.
Před montáží opatrně sundej jednu gumovou krytku a ložisko promaž vazelinou na ložiska-NE grafitovou vazelinou(je šedočerná).
- peshata
- Uživatel
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
11 roků 6 měsíců zpět - 11 roků 6 měsíců zpět #18258
od peshata
tak opraveno a projeto, 80 korun gufero, 70 ložisko, hodinka práce celkem...ty v kolech sem jenom máznul, byly suchý...ty bych bez stahováku ven asi nedostal a nepřišly mi špatný...tolik toho nenalítám, každopádně díky za rady Martine
eště chci teď dát novou svíčku a to by bylo všechno...jenže nevim ten rok výroby právě...olejovej filtr sem kupoval v krámku na stodůlkách, koukal sem že tam má i svíčky...
je to ona? a je tam nějakej utahovací moment? abych to nestrhnul nebo neutah málo...to by mě švihlo...momenťák mám
www.nova-moto.cz/zapalovaci-svicka-dpr9ea9-p-265.html
takže to shrnu, olej(Motul 5100)+filtr sem vyměnil, vzduchovej filtr sem vypral ve vodě s jarem a nechal celou zimu vyschnout a na jaře lehce štetcem nakonzervoval stejnym olejem jako je v motoru, dolil sem brzdovku...eště sem včera sem volal tomu chlápkovi od ktereho to mám, jestli napínal někdy vyvažovací řetěz a řikal že jo, že se spojkou, která je nová, čemuž by se dalo věřit...bere krásně a plynule
měl bych na tom eště něco udělat v rámci údržby?
eště chci teď dát novou svíčku a to by bylo všechno...jenže nevim ten rok výroby právě...olejovej filtr sem kupoval v krámku na stodůlkách, koukal sem že tam má i svíčky...
je to ona? a je tam nějakej utahovací moment? abych to nestrhnul nebo neutah málo...to by mě švihlo...momenťák mám
takže to shrnu, olej(Motul 5100)+filtr sem vyměnil, vzduchovej filtr sem vypral ve vodě s jarem a nechal celou zimu vyschnout a na jaře lehce štetcem nakonzervoval stejnym olejem jako je v motoru, dolil sem brzdovku...eště sem včera sem volal tomu chlápkovi od ktereho to mám, jestli napínal někdy vyvažovací řetěz a řikal že jo, že se spojkou, která je nová, čemuž by se dalo věřit...bere krásně a plynule
měl bych na tom eště něco udělat v rámci údržby?
Poslední změna: 11 roků 6 měsíců zpět uživatelem peshata.
- street-dog
- Velmi dobrý diskutér
Méně
Více
- Obdržená poděkování 7
11 roků 6 měsíců zpět #18259
od street-dog
- CIHELKA
- Dobrý diskutér
Méně
Více
- Obdržená poděkování 4
11 roků 6 měsíců zpět #18261
od CIHELKA
Určitě ventily a toho oleje tam dej trochu víc. Tam co je to kontrolní okénko co jsou rysky min a max, tak je lepší ho nalít plné. Tahle mrcha je na nedostatek oleje náchylná. Tak zdar
- peshata
- Uživatel
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
11 roků 6 měsíců zpět #18262
od peshata
ok, kouknu na ně s tou výměnou svíčky...mimochodem je to správná?
tu vůli na nich ten zlatej střed 0,1 jako je tady v tom návodu pěknym, nebo se osvědčilo míň/víc?
tu vůli na nich ten zlatej střed 0,1 jako je tady v tom návodu pěknym, nebo se osvědčilo míň/víc?
- CIHELKA
- Dobrý diskutér
Méně
Více
- Obdržená poděkování 4
11 roků 6 měsíců zpět #18263
od CIHELKA
Ta svíčka sedí a stačí tahle obyč...
Vygenerováno za 0.305 sekund