Download menu
-
Fórum
-
Technika
-
Motor
-
Ozubene kolesa startera
Ozubene kolesa startera
-
drtomi
-
Autor tématu
-
-
Diskutér
-
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 4
-
-
12 roků 6 měsíců zpět #17122
od drtomi
ahojte, tak som dnes napinal retaz na mojej RSE a tie zasrate ozubene koleska mi robili problemy pri nasuvani deklu. Ked som to tam konecne nasunul, vsetko vyskladal, zistil som ze moto nestratuje. Na 99,99% je to tymi kolesami. Neviem ale co sa mohlo posarat a bojim sa ze ked to rozlozim a zlozim,zase to nepojde.. Co to moze byt?
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
-
street-dog
-
-
-
Velmi dobrý diskutér
-
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 7
-
-
-
12 roků 6 měsíců zpět - 12 roků 6 měsíců zpět #17123
od street-dog
Popiš trošku víc, že nestartuje
Startér se točí ? pokud se točí, točí jen tak naprázdno ? nebo má snahu s těma kolečkama točit ?
Myslím si, že jinak poskládat by neměli jít, já když jsem to dělal tak jsem měl problém s takovou tou ozubenou "minispojkou" (viz. ilustrační obrázek), která je nahoře hned u startéru. Z té spojky mi vyskočila ségrovka, tudíž to nemělo přítlak a startér sice točil, ale ta "minispojka" už to nepřenášela k volnoběžce. Snad jsem to napsal k pochopení
Suzuki DR 650 RSE (1993)
Poslední změna: 12 roků 6 měsíců zpět uživatelem street-dog. Důvod: ilustrační obrázek :)
-
drtomi
-
Autor tématu
-
-
Diskutér
-
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 4
-
-
12 roků 6 měsíců zpět #17124
od drtomi
servus,
no podla mna to tiez nejde poskladat bez toho aby jednotlive kolecka do seba zapadli. Co sa tyka toho koleska tak to bolo dobre zaistene nemalo by vypanut. Jedine co som nasiel vypadnute bola podlozka ale tu som dal pod to stredne ozub. koliesko smerom ku strednemu karteru. Ono starter toci ale len chvilku potom sam prestane, to je to cudne lebo za cias ked startovala dobre tak starter tocil aj po nastratovani. Daco tam musi byt zablokovane... Zajtra rozoberem. Asi to poskladam tak ze dam ozubene kolesa najprv a potom prilozim dekel..
-
street-dog
-
-
-
Velmi dobrý diskutér
-
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 7
-
-
-
12 roků 6 měsíců zpět #17125
od street-dog
Nebo je to zrovna náhoda a posralo se i něco dalšího. Já to skládal tak jak píšeš napřed naskládal kolečka na motor a pak přiklopil víkem. Jinak jsem to dělal taky 2x
poprvé kvůli volnoběžce pak jsem to složil zkusil nastartovat, kousek se otočil a pak jen vrrr na prázdno, protože se rozpadla ta "minispojka" takže tadá znovu rozdělat
držím palce ať se na podruhé zadaří
Suzuki DR 650 RSE (1993)
-
drtomi
-
Autor tématu
-
-
Diskutér
-
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 4
-
-
12 roků 6 měsíců zpět #17126
od drtomi
bola to podlozka medzi segerkou a kolieskom cislo 3 (nemal som ju tam)... prilozil som dekel na skusku a startol.pam pam pam. Idem doliat olej a zajazdit si.
Dikes za odpoved
-
drtomi
-
Autor tématu
-
-
Diskutér
-
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 4
-
-
12 roků 6 měsíců zpět #17127
od drtomi
Zase nejdeee, akonahle som to zasilikonoval a dotiahol skrutky uz nejde.. Asi to bude v tom ze som dal polozku na nespravne miesto. Obrazok dole.
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 1
-
-
12 roků 6 měsíců zpět #17130
od D.U.R.O.
Cau Tomi, bud si dal zle podlozku, alebo si vyhodil tesnenie. Uz sa to tu na fore riesilo, ze po vyhodeni tesnenia a nahradeni silikonom sa zmensila vola medzi krytom a motorom a tym padom to brzdi kolieska.
-
street-dog
-
-
-
Velmi dobrý diskutér
-
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 7
-
-
-
12 roků 6 měsíců zpět #17131
od street-dog
Já si to teďka už pořádně nevybavuju, ale myslím, že já jsem tam ani tolik podložek neměl. Jinak víko mám jen na silikon bez papírový těsnění a v pohodě, ale už jsem to tak koupil, takže nevím jestli s tím někdo předtím něco nedělal.
Suzuki DR 650 RSE (1993)
-
drtomi
-
Autor tématu
-
-
Diskutér
-
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 4
-
-
12 roků 6 měsíců zpět #17132
od drtomi
D.U.R.O presne toto som vcera hovoril manzelke, ze to povodne tesnenie bolo hrube asi 1mm no ked das silikon a pritiahnes mas tam mozno 0,05mm. Japonci dali take tolerancia ze ma hlava z nich boli hehe, idem to dnes este rozobrat a dat podlozky aby to nedrelo...
-
drtomi
-
Autor tématu
-
-
Diskutér
-
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 4
-
-
12 roků 6 měsíců zpět #17133
od drtomi
drazkovany hriadel zo startera musi mat v dekli volu, aj kolesko podnim, ostatne dve by mali byt trosku fixovane pretoze som tam nenasiel ziadne klzne loziska. Skusal som s podlzkami ale kadim na to, idem objednat origo papier. tesnenie nech to sedi tak ako to bolo..
-
PajaDR650
-
-
-
Velmi dobrý diskutér
-
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 1
-
-
12 roků 5 měsíců zpět #17358
od PajaDR650
Papírem to není, já ho na tomhle deklu taky nemám - podle mě si dal blbě podložky - jsou tam dvě a musí bejt na hřídelích jako na obrázku. Hřídel s jemně ozubeným kolečkem zadadá pak do futra v karteru a musí tam být malá vůle.
Méně
Více
-
-
-
Obdržená poděkování 0
-
-
11 roků 5 měsíců zpět #18439
od Foibos
Nemá náhodou doma někdo ozubené kolečko co do něj zapadá startér?Pasuje to i z TL 1000S a SV 650-1000 možná BIG
-
Fórum
-
Technika
-
Motor
-
Ozubene kolesa startera
Vygenerováno za 0.287 sekund