Download menu

Zhodnoceni srazu

• Sniper
  • Avatar uživatele Sniper Autor tématu
  • Moderator
  • Moderator
Více
17 roků 4 měsíců zpět #3021 od Sniper
Zhodnoceni srazu vytvořil uživatel Sniper
Tak panove timto bych vam vsem chtel hrooooooooooooooooooooozne moc podekovat za hojnou ucast ;)
Predevsim chci podekovat Martinu (Dedovi) Veverkovi ktery vymyslel perfektni cestu, donesl pro nas hodnotne ceny a za jeho silovou soutez ktera nemela chybu ;) a za jeho ochotu a neskonale nadseni vsechny souteze predvest nemluve o tom ze si zas musel vyslechnout vsechny nase silene kecy :evil: Jemu patri velky dik a pred nim smekam ;)

Dale Adminovi, bez nehoz by nevznikly tyto super stranky diky nimz jsme se meli moznost se poznat. A dalsi spoustu veci bez kterych by byl nas sraz minimalne o poznani chudsi ;)

No a pak dale dvoum kamaradu ktery dovezli vyyyyyyytecnou slivovicku kera byla tak akorat silna a pritom jemnano vytecna. Pravda silna tak akorat byla jak pro koho :evil: Nebudu jmenovat je to zbytecny vsichni jste videli Dedu vcera vecer a dneska rano a to nemluvim o Ladovi jenz vypadal jak vcera vecer tak dneska rano taky hoooooooooooodne zajimave :lol: :evil:

A samozrejme dalsi podekovani patri i nasemu cestnemu navstevnikovi srazu Desmovi ktery prozirave dovezl Alkohol tester a kdo mel zajem tak si mohl otestovat jak moc spatne ze na tom po ranu je :D a Jeho trpelivost za nase rejpani ;)

Dale Pavlovi alias vodnikovi Kebule, kterej je sice desnej \"kolenovrt\" ze nema ani na zubni pastu :lol:
ale zas na druhou stranu jsme meli moznost se posadit a \"vyzkouset\" jeho KTM coz byla Megaparada ;)

A taky vsem vam ostatnim jako Honz a jeho krasnej motardek kterej sme si mohli vyzkouset a vsem dalsim a dalsim to by jsem tu byl moooooc dlouho ;)

Tak dekuji chlapci a devcata a nejpozdeji za rok se tesim s vami vsemi opet na videnou ;)

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 4 měsíců zpět #3022 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Zhodnoceni srazu
Asi tak ;)
Na sebe jsi \"takticky\" zapoměl, takže, a to si troufám øíct i za ostatní, Tobě patøí taky díkù dík, Tvému stanu též.

Asi tak ;)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• Sniper
  • Moderator
  • Moderator
Více
17 roků 4 měsíců zpět #3023 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Zhodnoceni srazu
Jeste malickostz muj velkej obdiv patri kamaradovi co prijel semnou na tom cervenem trosku omlacenem FZR 1000, to jak zvladal bez vetsich problemu celou nasi projizdku i kdyz na tom byl pekne vyklepanej ;) Precejenom s tvrdym podvozkem na rozbitou silnici sem cekal kdy me zastreli ale vse zvladl v pohode akorat rikal neco o tom ze priste snad radsi prijede na Krosce :D

Dokonce si tam dohodnul i kseft s Desmem o vyfuku takze by to mel Defmo mit hezci nez ja jenom s paskou a s krasnejsi koncovkou ale me slo o ten zvuk hlavne :woohoo:

Pivca: Na sebe sem nezapomel ;) ale sam sebe chvalit to smrdi :lol:

I cesta, je cíl

Více
17 roků 4 měsíců zpět #3025 od admin
Odpověděl admin pro téma Zhodnoceni srazu
Ahoj pøátelé.

Tak II. sraz je za námi. Byl to velmi pøíjemně prožitý víkend se super lidmi. Účast mě velmi mile pøekvapila a myslím že ne jen mě.
Teď děkovačky:

Hlavní dík patøí samozøejmě Dědovi. Bez něho bychom ani nevyjeli.:cheer:
Dále Sniperovi který to pěkně organizoval;)
Nesmíme zapomenout ani na naše holky které nám to pěkně změøili v soutěžích teda jako a účastnili se soutěží.
No a nesmím zapomenout na Vás všechny zúčastněné. Byly jste super. Už se těším na další setkání.

Jo a článek bude nebojte.I fotky budou. Jo a kdo máte fotky pošlete mi je prosím na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Díky<br /><br />Editováno: admin, at: 2007/07/16 08:13

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
17 roků 4 měsíců zpět #3026 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Zhodnoceni srazu
Taky se musím pøidat: Sraz byl dle mého názoru velmi vydaøený, moje škoda že jsem pøijel až v sobotu. Dobrá parta lidí který jsou podobně postiženi stejně jako já \&quot;motocyklistěním\&quot;. Zároveò musím poděkovat velkoubytovateli Sniperovi, že mně poskytl první loď svého obývacího chrámu a já nemusel popíjet ranní rosu. I občerstvovatele s moravskými nápoji je potøeba vyzdvihnout, i když jsme po jejich nadměrném požití tropili v kempu lehké pozdvižení(no co pøíště stejně asi pojedem jinam ne...:P ).
A teď bych se s vámi rád podělil o zážitky ze zpáteční cesty. Prošel jsem lehkým očistcem a sáhl si na dno svých sil. První polovina cesty byla krásná - okolí Lomnice,Týna n. Vltavou(rybníky atd..) pohoda, tu a tam zkratka lesíkem, abych zbytečně nedrtil špalíky po nudných táhlých rovinách.Až za Temelínem to pøišlo - na jedné takové spojovačce(šotolina, ale auta tam jezdí normálně) jsem chytil tak sedmedesátku høebík do zadního kola. Jedna hodina(celkem to høálo :-)) - vykøiky co zazněly do okolí pøi pohledu na prázdnou zadní gumu není asi potøeba publikovat. No nic sundavám gumu lepím díru jak vrata. Nafouknu a vidím, že o kousek vedle jsou ještě tøi malinký který jsem neviděl. Používám poslední záplatu, zběžná kontrolana(zdá se to OK), nasazuji zadní kolo - než jsem vše dodělal, zjišuji, že to poøád není ono a kolo lehce uchází - jsem špinavej jak prase, zpocenej a všechno marný. Nasedám a snažím se dojet aspoò do Vodòan(že testnu Antipích, když už fleky nejsou) - se dvěma dofouknutíma tam doražím a na první benzíně maj kulový - ve městě už jsem poøídil, nacpu to do kola - drží to asi 8 km a jsem zas na ráfku, opakovaně tam cpu tu sračku a na dvakrát ještě dojíždím do Drahonic - odtud potupně volám domù pro odvoz a nadávám si, že jsem to neudělal hned, debil. Teploměr v autě ukazuje \&quot;pěkných\&quot; 38 a já pøed očima vidím v garáži na regále odloženou novou duši.... tam je mi platná !!! Za posledních 14 dní už jsem mimo domov lepil podruhý - začíná mě to pěkně točit. Ten včerejší høeb byl narvanej pøímo do špuntu a než jsem zastavil, zpùsobil další dílo zkázy. Poprvé jsem se domù vracel s motkou na káøe a taková to byla prkotina...

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
17 roků 4 měsíců zpět #3027 od PajaDR650
Jo fotky jsem zatím nevysypával, a když tě je budu posílat jaký rozměry bys chtěl(je zbytečný posílat pùvodní, když maj kolem 1MB.<br /><br />Editováno: PajaDR650, at: 2007/07/16 08:43

Více
17 roků 4 měsíců zpět #3028 od admin
Odpověděl admin pro téma Zhodnoceni srazu
Fotky mi stačí 1024x768 tøeba já už si s tim nějak poradím. Děkuji všem:blink:

Více
17 roků 4 měsíců zpět #3029 od honz
Odpověděl honz pro téma Zhodnoceni srazu
Taky se musím pøipojit s poděkováním za VÝÝÝBORNÝ SRAZ jak organizátorùm, tak všem zùčastněným. Jsem rád, že jsem vás mohl všechny osobně poznat a těším se na další super rázek:)
Všechny vás zdravím:silly: ;)

Ráfky, dráty, niple, výplety... :ohmy:
http://www.hprwheels.cz/

• Sniper
  • Moderator
  • Moderator
Více
17 roků 4 měsíců zpět #3030 od Sniper
PajaDR650&gt; Taky prosim o fotky na mejl Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Dekuji ;)

I cesta, je cíl

Více
17 roků 4 měsíců zpět #3031 od pigi
Odpověděl pigi pro téma Zhodnoceni srazu
čau, ten sraz byl super, jen škoda, že jsem musel odfrčet v sobotu pøed soutěžema, doufám že pøíště doma zapomenu telefon. Dík za skvělou organizaci.

• pavel
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 4 měsíců zpět #3032 od pavel
Odpověděl pavel pro téma Zhodnoceni srazu
Sraz byl hezky, jen ten stan mohl byt vetsi a tišší:laugh: Projizdku bych ale priste volil trochu jinak. A jinak kolenovrt nejsem. pac bych nikdy nelamal mejdlo na pul a pak ho zase nevyzadoval nazpet:laugh: Že Zdendo?:laugh:

• Sniper
  • Moderator
  • Moderator
Více
17 roků 4 měsíců zpět #3033 od Sniper
Vodnik Kebule&gt; Ty ses kolenovrt pac jsi skemral jidlo, mejdlo, pastu, alkohol no proste vsechno co se dalo :evil: A priste spis venku kdyz se ti nelibila moje zahradni chatka ja nevim kdo si narval spunty do usi a pak chrapal tak ze se lidi rano ptali kdo nechal zapnutou cirguli :evil: :lol: :lol:

I cesta, je cíl

Více
17 roků 4 měsíců zpět #3034 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Zhodnoceni srazu
Pánové a dámy,pøekvapilo mě,že se nás sešlo poměrně dost. Poznali jsme se tak trochu jinak než pouze pøes web a mùžeme pár tváøí pøipojit k pøihl.jménu. Byl jsem spokojen nejen s počasím,ale i s prùběhem srazu. Akorát se omlouvám za menší nedorozumnění pøi vyjížďce a také,že ne se všema jsem stačil dát øeč,ale to by sraz musel být o trochu delší nebo já nemít takovou žížu.
Dost bylo děkování na mou osobu-dělali jsme to kolektivně a pro nás všechny.
Teď když to vidím trochu s odstupem,mohli jsme udělat něco jinak nebo vylepšit,ale nikdo není dokonalý a doufám,že každý z vás,co jste na Osice byli,tak si odnesl to pěkné a že pøíště se sejdeme opět.
B)

• Sniper
  • Moderator
  • Moderator
Více
17 roků 4 měsíců zpět #3035 od Sniper
jjj taky si myslim ze by jsme mohli udelat par veci jinak, lepe a radostneji ;) ale zas na druhou stranu na to ze to byl 2 sraz si myslim ze to bylo naprosto super ;)

I cesta, je cíl

• pavel
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 4 měsíců zpět #3036 od pavel
Odpověděl pavel pro téma Zhodnoceni srazu
ta ksraz byl hezky, pocasi vyslo, co vic si prat? Jediny k cemu bych mel vytku byla vyjizdka, ale kazkymu se libi holt neco jineho. Jo a na zaver, kolenovrt je ten, kdo ve sprse rozlomi mejdlo na pul a po osprchovani chce druhej malinkej kousek vratit:laugh: :laugh: A jeste: priste se sniperem ve stanu nespim, pac desne chrape a rusi celej sektor:P

• PeDR
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 4 měsíců zpět #3038 od PeDR
Odpověděl PeDR pro téma Zhodnoceni srazu
Sraz byl fajn, díky organizátorùm za to. Mám malý návrh-pøíště bychom měli začít slivovičkou už pøi pøíjezdu. Ušetøili bychom za benzín a hlavně bychom se více dověděli :P :lol: :P .Už se těším na další sraz, odpustky pøivezu. :) Zdravím všechny, P.

Edited by Sniper: Presunuto, upraveno, smazano;)<br /><br />Editováno: Sniper, at: 2007/07/17 10:22

Více
17 roků 4 měsíců zpět #3039 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Zhodnoceni srazu
Jediný co mě fakt sere, že až na pár vyjímek nevím, kdo je kdo :whistle: , ale to ta moje hlava :blush:

Tak co trochu vylepšit ikonky pánové a dámy? ;)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
17 roků 4 měsíců zpět #3040 od PajaDR650
Si každej šoupne do ikonky nějakou pøíhodnou fotku tøeba svojí motky a hned se poznáme - já v tom mám taky lehce guláš :)
Jo s tím chrápáním - je pravda, že když jsme se vraceli z toho kiosku, zaslechli jsme na dálku podezøelý zvuk - lehce to pøipomínalo kempaøe øezajícího kaprovkou špalek. Na místě bylo jasný, že se to line z megastanu, kdo to byl se dalo těžko určit. Je ale taky pravda, že po okamžitém požití několika posledních douškù lahodné lihoviny jsem celou noc neslyšel nic. Takže tady máte radu na pøíště: \&quot;Kdybyste radši seděli v hospodě a chlastali, spali byste pak jako nemluvòátka.\&quot;:laugh: :laugh: :laugh:

Více
17 roků 4 měsíců zpět #3041 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Zhodnoceni srazu
Taky se pøimlouvám,abychom pøedešli zbytečným nesrovnalostem a kókání jeden na druhého-hoďte si tam nějaké avatary,kdo nemá. Nemusí to být fotky jako do OP,ale stalo se mně,že jsem se spletl a naøknul jsem Romana z něčeho,co neudělal-omluva.
Až se bude poøádat další sraz,tak jistě se pro kolenovrta-Hukara -Pavla najde trochu jiná cesta na projížďku. To by bylo,abys motorku tøeba neutopil v bahně nebo rašelině,co?:woohoo: Né,kecám-nic takového ti nikdo-ani já,nepøejeme. Rád jsem tě zase viděl,ikdyž jsem to dával najevo jinak. Ale viděl jsi sám,jaká banda se tam sešla-Sniper a Admin v čele.:woohoo: Co naděláš.

Více
17 roků 4 měsíců zpět #3042 od pigi
Odpověděl pigi pro téma Zhodnoceni srazu
S těma fotkama souhlasim, taky se mi to motá. Už jí du hledat, jednu mám na webu elektriky, tak to snad najdu.

Vygenerováno za 0.474 sekund