Download menu
Zhodnoceni srazu
- Sniper
- Autor tématu
- Moderator
- Obdržená poděkování 16
Predevsim chci podekovat Martinu (Dedovi) Veverkovi ktery vymyslel perfektni cestu, donesl pro nas hodnotne ceny a za jeho silovou soutez ktera nemela chybu a za jeho ochotu a neskonale nadseni vsechny souteze predvest nemluve o tom ze si zas musel vyslechnout vsechny nase silene kecy Jemu patri velky dik a pred nim smekam
Dale Adminovi, bez nehoz by nevznikly tyto super stranky diky nimz jsme se meli moznost se poznat. A dalsi spoustu veci bez kterych by byl nas sraz minimalne o poznani chudsi
No a pak dale dvoum kamaradu ktery dovezli vyyyyyyytecnou slivovicku kera byla tak akorat silna a pritom jemnano vytecna. Pravda silna tak akorat byla jak pro koho Nebudu jmenovat je to zbytecny vsichni jste videli Dedu vcera vecer a dneska rano a to nemluvim o Ladovi jenz vypadal jak vcera vecer tak dneska rano taky hoooooooooooodne zajimave
A samozrejme dalsi podekovani patri i nasemu cestnemu navstevnikovi srazu Desmovi ktery prozirave dovezl Alkohol tester a kdo mel zajem tak si mohl otestovat jak moc spatne ze na tom po ranu je a Jeho trpelivost za nase rejpani
Dale Pavlovi alias vodnikovi Kebule, kterej je sice desnej \"kolenovrt\" ze nema ani na zubni pastu
ale zas na druhou stranu jsme meli moznost se posadit a \"vyzkouset\" jeho KTM coz byla Megaparada
A taky vsem vam ostatnim jako Honz a jeho krasnej motardek kterej sme si mohli vyzkouset a vsem dalsim a dalsim to by jsem tu byl moooooc dlouho
Tak dekuji chlapci a devcata a nejpozdeji za rok se tesim s vami vsemi opet na videnou
Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl
sniper(zavinac)dr-650.com
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- Piwča
- Diskutér spamista :-)
- Obdržená poděkování 21
Na sebe jsi \"takticky\" zapoměl, takže, a to si troufám øíct i za ostatní, Tobě patøí taky díkù dík, Tvému stanu též.
Asi tak
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
- Sniper
- Autor tématu
- Moderator
- Obdržená poděkování 16
Dokonce si tam dohodnul i kseft s Desmem o vyfuku takze by to mel Defmo mit hezci nez ja jenom s paskou a s krasnejsi koncovkou ale me slo o ten zvuk hlavne
Pivca: Na sebe sem nezapomel ale sam sebe chvalit to smrdi
I cesta, je cíl
- admin
- Moderator
- Obdržená poděkování 11
Tak II. sraz je za námi. Byl to velmi pøíjemně prožitý víkend se super lidmi. Účast mě velmi mile pøekvapila a myslím že ne jen mě.
Teď děkovačky:
Hlavní dík patøí samozøejmě Dědovi. Bez něho bychom ani nevyjeli.
Dále Sniperovi který to pěkně organizoval;)
Nesmíme zapomenout ani na naše holky které nám to pěkně změøili v soutěžích teda jako a účastnili se soutěží.
No a nesmím zapomenout na Vás všechny zúčastněné. Byly jste super. Už se těším na další setkání.
Jo a článek bude nebojte.I fotky budou. Jo a kdo máte fotky pošlete mi je prosím na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Díky<br /><br />Editováno: admin, at: 2007/07/16 08:13
- PajaDR650
- Velmi dobrý diskutér
- Obdržená poděkování 1
A teď bych se s vámi rád podělil o zážitky ze zpáteční cesty. Prošel jsem lehkým očistcem a sáhl si na dno svých sil. První polovina cesty byla krásná - okolí Lomnice,Týna n. Vltavou(rybníky atd..) pohoda, tu a tam zkratka lesíkem, abych zbytečně nedrtil špalíky po nudných táhlých rovinách.Až za Temelínem to pøišlo - na jedné takové spojovačce(šotolina, ale auta tam jezdí normálně) jsem chytil tak sedmedesátku høebík do zadního kola. Jedna hodina(celkem to høálo ) - vykøiky co zazněly do okolí pøi pohledu na prázdnou zadní gumu není asi potøeba publikovat. No nic sundavám gumu lepím díru jak vrata. Nafouknu a vidím, že o kousek vedle jsou ještě tøi malinký který jsem neviděl. Používám poslední záplatu, zběžná kontrolana(zdá se to OK), nasazuji zadní kolo - než jsem vše dodělal, zjišuji, že to poøád není ono a kolo lehce uchází - jsem špinavej jak prase, zpocenej a všechno marný. Nasedám a snažím se dojet aspoò do Vodòan(že testnu Antipích, když už fleky nejsou) - se dvěma dofouknutíma tam doražím a na první benzíně maj kulový - ve městě už jsem poøídil, nacpu to do kola - drží to asi 8 km a jsem zas na ráfku, opakovaně tam cpu tu sračku a na dvakrát ještě dojíždím do Drahonic - odtud potupně volám domù pro odvoz a nadávám si, že jsem to neudělal hned, debil. Teploměr v autě ukazuje \"pěkných\" 38 a já pøed očima vidím v garáži na regále odloženou novou duši.... tam je mi platná !!! Za posledních 14 dní už jsem mimo domov lepil podruhý - začíná mě to pěkně točit. Ten včerejší høeb byl narvanej pøímo do špuntu a než jsem zastavil, zpùsobil další dílo zkázy. Poprvé jsem se domù vracel s motkou na káøe a taková to byla prkotina...
- PajaDR650
- Velmi dobrý diskutér
- Obdržená poděkování 1
- admin
- Moderator
- Obdržená poděkování 11
- honz
- Velmi dobrý diskutér
Všechny vás zdravím:silly:
Ráfky, dráty, niple, výplety...
http://www.hprwheels.cz/
- Sniper
- Autor tématu
- Moderator
- Obdržená poděkování 16
Dekuji
I cesta, je cíl
- pigi
- Velmi dobrý diskutér
- Obdržená poděkování 24
- pavel
- Návštěvník
- Sniper
- Autor tématu
- Moderator
- Obdržená poděkování 16
I cesta, je cíl
- Martin
- Obdržená poděkování 92
Dost bylo děkování na mou osobu-dělali jsme to kolektivně a pro nás všechny.
Teď když to vidím trochu s odstupem,mohli jsme udělat něco jinak nebo vylepšit,ale nikdo není dokonalý a doufám,že každý z vás,co jste na Osice byli,tak si odnesl to pěkné a že pøíště se sejdeme opět.
- Sniper
- Autor tématu
- Moderator
- Obdržená poděkování 16
I cesta, je cíl
- pavel
- Návštěvník
- PeDR
- Návštěvník
Edited by Sniper: Presunuto, upraveno, smazano;)<br /><br />Editováno: Sniper, at: 2007/07/17 10:22
- Piwča
- Obdržená poděkování 21
Tak co trochu vylepšit ikonky pánové a dámy?
Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
- PajaDR650
- Velmi dobrý diskutér
- Obdržená poděkování 1
Jo s tím chrápáním - je pravda, že když jsme se vraceli z toho kiosku, zaslechli jsme na dálku podezøelý zvuk - lehce to pøipomínalo kempaøe øezajícího kaprovkou špalek. Na místě bylo jasný, že se to line z megastanu, kdo to byl se dalo těžko určit. Je ale taky pravda, že po okamžitém požití několika posledních douškù lahodné lihoviny jsem celou noc neslyšel nic. Takže tady máte radu na pøíště: \"Kdybyste radši seděli v hospodě a chlastali, spali byste pak jako nemluvòátka.\"
- Martin
- Obdržená poděkování 92
Až se bude poøádat další sraz,tak jistě se pro kolenovrta-Hukara -Pavla najde trochu jiná cesta na projížďku. To by bylo,abys motorku tøeba neutopil v bahně nebo rašelině,co? Né,kecám-nic takového ti nikdo-ani já,nepøejeme. Rád jsem tě zase viděl,ikdyž jsem to dával najevo jinak. Ale viděl jsi sám,jaká banda se tam sešla-Sniper a Admin v čele. Co naděláš.
- pigi
- Velmi dobrý diskutér
- Obdržená poděkování 24