Download menu

Zhodnoceni srazu

Více
17 roků 4 měsíců zpět #3043 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma Zhodnoceni srazu
:kiss: diky diky ze jsem mohl byti s vami. jeste jednou diky vsem nejen ŠÉfÚM proste vsem jsem rad ze jsem vas poznal a uz se tesim na dalsi akci (jo a nejake rozlisovaky bzy to chtelo asi nejlepe podle motky a uz budu svou nejakou vhodnou hledat) proste kazda byla originalni (treba cidlo mazani na SE to se mi libilo) je ste to musim nejak vymysle na eRko. a jeste jednou diky a obdivuji SK je dobry (asi slusnej oddil) B)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• Sniper
  • Avatar uživatele Sniper Autor tématu
  • Moderator
  • Moderator
Více
17 roků 4 měsíců zpět #3044 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Zhodnoceni srazu
Kebule> ja te utopim jedinej kdo tam chrapal jsi byl ty a jeste ke vsemu jsi desne prdel :lol: :evil:

PajaDR650> Kdyby jsme chlastali tak dopadnem jako deda a ten byl pomalu na srac ze jeste druhej den nemohl poradne mluvit :lol: :evil:

Martin> Ty jeden Vevercaku :lol: tim jsi jako chtel rict co? :lol: :evil:

Pazhaut&gt; jjj naprostej souhlas SK ma velkej obdiv najet 1200 KM kvuli srazu to ho obdivuju ;)<br /><br />Editováno: Sniper, at: 2007/07/17 10:24

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
17 roků 4 měsíců zpět #3052 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Zhodnoceni srazu
Drazí administrátoøi asi jsem úplnej jantar, ale nemùžu se za boha dostat na FTP abych zkouknul i fotky od ostatních. Běžně se pøipojuji na jiná FTP a bez problémù, Total mi v pøípadě DRFTP hlásí nelze nalézt hostitelský počítač.Je v tom popisu správně zadáno hostitelské jméno, nechybí tam nějakej znak tøeba? A jak jste na tom vy ostatní, normálně se pøihlásíte?

• PeDR
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 4 měsíců zpět #3060 od PeDR
Odpověděl PeDR pro téma Zhodnoceni srazu
PajaDR650 napsáno:

Si každej šoupne do ikonky nějakou pøíhodnou fotku tøeba svojí motky a hned se poznáme - já v tom mám taky lehce guláš :)
Jo s tím chrápáním - je pravda, že když jsme se vraceli z toho kiosku, zaslechli jsme na dálku podezøelý zvuk - lehce to pøipomínalo kempaøe øezajícího kaprovkou špalek. Na místě bylo jasný, že se to line z megastanu, kdo to byl se dalo těžko určit. Je ale taky pravda, že po okamžitém požití několika posledních douškù lahodné lihoviny jsem celou noc neslyšel nic. Takže tady máte radu na pøíště: \&quot;Kdybyste radši seděli v hospodě a chlastali, spali byste pak jako
nemluvòátka.\&quot;:laugh: :laugh: :laugh:

..., jak by øekl naš štajger:\&quot;Kdo chce spat, ten spí.\&quot; A to je pravda:P .

Více
17 roků 3 měsíců zpět #3064 od pazhaut
je mi divne ze se jeste neozval DRtomi doufam ze nebyl nejaky problemek . tak dej osobe sakra alespon vedet:evil:

• Sniper
  • Avatar uživatele Sniper Autor tématu
  • Moderator
  • Moderator
Více
17 roků 3 měsíců zpět #3065 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Zhodnoceni srazu
Pazhaut &gt; S DRtomi jsem mluvil jeste v nedeli kolem pul sedme. a vypadal v pohode ;) ze dojel s poslednim litrem v nadrzi pac mu dosli prasule tak to mel chlapec jen tak tak :evil:

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

• DRTOMI
  • Návštěvník
  • Návštěvník
17 roků 3 měsíců zpět #3067 od DRTOMI
Odpověděl DRTOMI pro téma Zhodnoceni srazu
jojo neboj PAZOUT som ok, len som nejak na vas zabudol, neze by bolo zle ale mal som potom nejake veci a taklsom sa sem dostal az teraz.

DIKY VSETKYM BOLO UZASNE;)

Více
17 roků 3 měsíců zpět #3068 od pazhaut
jo jo jsem rad že jsme vsichni OK! :P no proste jen mi to bylo divne:dry:

Vygenerováno za 0.249 sekund