Download menu

Podzimní setkání 2009

Více
15 roků 2 měsíců zpět #11119 od pigi
Odpověděl pigi pro téma Podzimní setkání 2009
backmen napsal:

Tak pánové jak sem říkal s ubytováním není žádný problém.Chatek je dost a pokud mám zprávy tak krom našeho srazu je tam pouze svadba.Uzávěrka obědnávek na ubytování bude 20.9.K tomuto datu spočítám obědnávky a přiobědnám jednu chatku navíc.Ale i tak se dá s paní správcovou domluvit na místě.Důlezité upozornění:SPACÁKY SEBOU

Termín se blíží, tak já objednávám 1 postel na 2 noci(na manželku je zima) od pátku do neděle. V pondělí musím bohužel pracovat, můj zaměstnavatel svátky neuznává - je to svině. :angry:

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 2 měsíců zpět #11120 od Paja
Odpověděl Paja pro téma Podzimní setkání 2009
Tak já teda objednávám 3 postele na dvě noci. Noci už jsou studené, na stan už to není. Doufám, že nám vyjde aspoň počasí. :angry:

Více
15 roků 2 měsíců zpět #11123 od backmen
Odpověděl backmen pro téma Podzimní setkání 2009
Tak pánové kdo budete mít chuť,čas a nemáte to daleko takv sobotu vyjížďka kolem Kamínek(podzimní sraz).Kdo bude chtít tak se sejdeme na benzínce OMW v Kroměříži mezi 11-11.30Je to výpadovka na Hulín.

Více
15 roků 2 měsíců zpět #11124 od Petronel
Odpověděl Petronel pro téma Podzimní setkání 2009
Ahoj.zkusím dorazit. Jsem od Přerova. Aspoň vás pár poznám.

Více
15 roků 2 měsíců zpět #11132 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma Podzimní setkání 2009
v sobotu jsme (backmen+batuzek, petronel, ja+batuzek) provedli zkus.vyjizdku a musim rici ze se backmenum povedla (vzal to opravdu velmi zodpovedne ;) )
pro ty vice silnicare :P (adminy aspol) da se to v poho s batuzkem a ojetou mitas 07 v zadu a petronel asi 08 v predu
PS: kdo bude chybet muze jen litovat

Více
15 roků 2 měsíců zpět #11133 od Heki
Odpověděl Heki pro téma Podzimní setkání 2009
Tož já taky dojedu, ale asi bohužel zůstanu jen do soboty po vyjížďce. Já vím - je to trapné, ale taky se mi sešlo kvantum akcí na jeden víkend. Kdyby ještě šlo zařídit jedno lůžko na páteční noc, bylo by fajn. Když ne, tak to budu operativně řešit na místě. ;)

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

Více
15 roků 2 měsíců zpět #11135 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Podzimní setkání 2009
pazhaut napsal:

PS: kdo bude chybet muze jen litovat

Tak to každopádně :laugh:

pátek večer: piju s moravákama
sobota ráno: umírám
sobota večer: zase piju s moravákama
neděle ráno: radši jsem měl umřít v sobotu ráno

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
15 roků 2 měsíců zpět #11136 od backmen
Ale,ale Heki!Ty takový polykač kilometrů bys měl přijet v klidu na spátečku a po týdnu draňdění jet vklidu zpátky domů.Nevím co máte všichni za práci,ale já mám všechno hotový ;) :blush:

Více
15 roků 2 měsíců zpět #11139 od Heki
Odpověděl Heki pro téma Podzimní setkání 2009
O kiláky nejde - když se to vezme, tak to mám zarohem. Jenže se na tenhle víkend krom srazu nakupila jakási chata s oslavou kámošových narozek (plánovaná cca stejně dlouho jako sraz těch našich mašin) a jak na sviňu má ještě matka padesátku a tam bych se měl taky vyskytovat. A protože se zatím neumím roztrojit, tak musím ty akce nějak poskládat dohromady, abych nikde nechyběl a vyšel z toho prima víkend. Každopádně aspoň ten pátek (když už nic) nevynechám. Doufám, že udržím v pití s jihomoravákama aspoň chvíli krok a že na vyjížďce se svýma cestovníma gumama nezůstanu někde za váma viset. DRko se už těší na výlet :)

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

Více
15 roků 2 měsíců zpět #11140 od Petronel
Odpověděl Petronel pro téma Podzimní setkání 2009
Jo jooo musím Beckmeny taky pochválit. Projížďka byla fakt skvělá a naprostá pohoda když někdo kdo ví kam jet a vede vás. Co se týká srazu tak nevím nevím zda to alespoň na chvíli vyjde.Zaměstnavatel nám hrozí prací i o víkendu :dry: :dry:

Více
15 roků 2 měsíců zpět - 15 roků 2 měsíců zpět #11141 od Piwča
pazhaut napsal:

v sobotu jsme (backmen+batuzek, petronel, ja+batuzek) provedli zkus.vyjizdku a musim rici ze se backmenum povedla (vzal to opravdu velmi zodpovedne ;) )

tak to je super, se tam na vás kucí a cholký těším :)

takže v tu sobotu jelo kromě petronela a vašich krásných holek ještě osm vlasů a tři zuby jo? ... tak snad i sranda s Váma bude :laugh: ;)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 15 roků 2 měsíců zpět uživatelem Piwča.

Více
15 roků 2 měsíců zpět #11142 od backmen
Ty provokatére vlasatej já aspoň vím že ty kouty na čele mám od stehen :blush: ;) Ale né od vlastních!!!! :laugh: :P ;)

Více
15 roků 2 měsíců zpět #11143 od Piwča
dyť já se taky už češu kapesníkem, polknu všechno celý a koušu zubem času :blink: ;)

Více
15 roků 2 měsíců zpět - 15 roků 2 měsíců zpět #11144 od backmen
Tak tady mám předběžný sčot na ubytování.Pokud chce někdo ubytovat pouze na jednu noc tak se všechno dá řešit operativně na fleku pááč paní ubytovatelka je až nechutně vstřícná a mimo jiné nám nabídla bečku piva Kozel 10%za 15kč za pivo!!! :P Taky sem předběžně domluvil snídaně,ale né do postele.Je možnost míchaných vajíček,nebo párků.Kdo bude chtít může si připravit jídlo sám,máme k dispozici kuchyňku se sporákem,mikrovlnkou a konvicí.Samozřejmostí je sociální zařízení a teplá sprcha.Kdo vydrží do pondělka tak v neděli je v plánu výlet do Pánova,kde je velký areál s možností zajezdit si na motokárách,zastřílet si z luku,zahrát paintbol nebo jen tak jezdit po krásné endurové trati.Znovu opakuji SPACÁKY A TAKY PULITRY SEBOU!!!!!!!!!!!!!Je zbytečný platit kelímky!Počasí mám ošéfovaný tak přijeďte v hojném počtu bo se na vás všecky těším.Dávám taky vplén své tel.číslo,kdyby měl někdo problémy po cestě 774 880 052.Tak toto sem našel na vláknu PODZIMNÍ SRAZ:
WOSA-2+2
ADMIN-3
PAŽOUT-2
KUBA MOTEJL-2-3
HEKI-1
POPY-2
PIWČA-1
PAJA-3
JARA650-1
ZEMI-1
PAJA650-1
PIGI-1.
No a ještě tam bude pár mých přátel a bratr. Pokud chce ještě někdo přijet tak dejte ještě vědět,ale jak říkám všechno se dá řešit na místě.Taky by moh Pivča vzít Fandu,Pro ty cesťáky mám taky variantu vyjížďky po pěkných silnicích.

Trošku jsem ti to upravil aby to bylo lépe čitelný - Admin B)
Poslední změna: 15 roků 2 měsíců zpět uživatelem admin.

• madman650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
15 roků 2 měsíců zpět #11145 od madman650
Odpověděl madman650 pro téma Podzimní setkání 2009
beckmen:ja taky dorazim,ale spat tam nebudu,mam to kousek :)
Ten Panov,je ten byvaly tankodrom u Hodonina?Doufam,že ta sobotni vyjižďka bude mít alespň sto kiláků,ať to stojí za to ;)

Více
15 roků 2 měsíců zpět - 15 roků 2 měsíců zpět #11146 od Piwča
Admine dík, není nad přehlednou tabulku :laugh:

Backmene, u mě platí ten jeden flek.

Více
15 roků 2 měsíců zpět #11147 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Podzimní setkání 2009
Pro Pivču-Eva říkala,že skočí do Pendolína a přifrčí za váma,tak jak to je s tou jednou postelí? :woohoo:
Jinak mně i Dášu to pěkně sejří,ale nemůáu být všude-alespoň si ode mně trochu odpočinete. Ale příští rok to doufám zase klapne,sakra. A taky jsem zvědav na nějaký referát ze setkání. ;)

Více
15 roků 2 měsíců zpět - 15 roků 2 měsíců zpět #11148 od Piwča
Martine, Eva říkala, že přijede se Sniperem autem.

A ty určitě přijedeš v sobotu večer nebo v neděli ráno, tak snad to bude jiná pravda než ta předchozí věta :)

... a referent se snad najde :huh:

Více
15 roků 2 měsíců zpět #11149 od Piwča
Koukám, že od Wosů tam budou čtyři, takže místo videa ze Strakonic nám to zahrajou jako divadlo? :laugh:

Více
15 roků 2 měsíců zpět #11150 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma Podzimní setkání 2009
do prcic ja uuuuz se tak tesim :lol: :lol: :lol: :lol:

Vygenerováno za 0.503 sekund