Download menu

Podzimní setkání 2009

Více
15 roků 2 měsíců zpět #11071 od backmen
Odpověděl backmen pro téma Podzimní setkání 2009
Hlavně někdo počkejte na Zemiho :angry: Chudák vždycky přijede sám a pozdě ;) :( :S Jinak pánové začalo třetí Moravské roční období!!!!! My totiž máme JARO-LÉTO-BURČÁK A ZIMU.No a v době konání našeho srazu bude ještě burčáku HABA KUK.Tak kdo bude mít chuť a odvahu ten ho bude mít dost a dost.Ale až po vyjížďce abysme nestáli na KAŽDOM KILOMETRY :blush: :dry: ;) :(

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 2 měsíců zpět #11072 od Popy
Odpověděl Popy pro téma Podzimní setkání 2009
Ahoj Backmene, tak do toho burčáku asi taky půjdu.
Jen abych to nepřehnal.
Ale ta tvoje meducína minule byla good.
Už se na vás Draci těšíme. Popy

PS: Zemi je ale někde ze severu, ne??
Tak to asi s námi nepojede...

Více
15 roků 2 měsíců zpět #11074 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma Podzimní setkání 2009
mam info ze zemi asi nedorazi sam ;) ale jestli pozde tak zas tak moc nevim :blush:

Více
15 roků 2 měsíců zpět - 15 roků 2 měsíců zpět #11081 od Gek
Odpověděl Gek pro téma Podzimní setkání 2009
Piwča napsal:

Sniper, jdi už s tím kolenem do prdele, co budeš dělat v 50sáti?

Haha, to ti vysvětlím na místě u píva. ( Kořalku už nepiju od velkého třesku ). A ráno než se rozejdu to uvidíš i názorně. :laugh: :laugh: :laugh:

Ve stupačkách nejedu. Počkám dole. :P

Lepší je být v šest doma, než o půl šestý v márnici -Festina Lente-
Poslední změna: 15 roků 2 měsíců zpět uživatelem Gek.

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
15 roků 2 měsíců zpět #11083 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Podzimní setkání 2009
Popy napsal:

Pájo, jak ty a sraz? Jedeš, popř.kdy? Nespojíme se, pak ještě s Pigim? Díky za info, Popy.

Na sraz jedu určitě, jen bych asi vyjel hned v pátek ráno nebo pokud by bylo extra pěkně už ve čtvrtek. Cestujeme poslední dobou většinou tak že se vyhýbáme hlavním tahům a spíš se couráme po zapadlejch oblastech dvojky - trojky silnice, takže to tak neodsejpá a musí se vyrazit dřív. Určitě se ale můžem nějak domluvit, pokud bychom nevyjeli ve stejnou dobu z domova, tak se můžeme sejít někde na cestě. Plánuji jet tam po jihu cca: Týn n./Vltavou, J.Hradec,Telč, Dukovany, pod Brnem někudy... a pak už k Roštínu. Po cestě objet pár rozhleden a zajímavejch míst, tak abychom jen nejeli. Po páteční večerní projížďce začíná manželka nějak fňukat, že na ní začíná bejt zima, tak možná nakonec pojedu sám. Jestli se ke mě připojí někdo od nás na motorce to zatím s jistotou nevím. Proto ani nevím jestli mám a pro kolik lidí zamlouvat chatku.

Více
15 roků 2 měsíců zpět #11084 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Podzimní setkání 2009
Geku, zrovna jsem se chtěl zeptat, jestli přijedeš ... ;)

A tamto ... to je snad jasný, jak jsem to myslel, já mám kolena taky jako Švejk :unsure:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
15 roků 2 měsíců zpět - 15 roků 2 měsíců zpět #11085 od Piwča
Backmen, pojedeš jako první jo :P :)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 15 roků 2 měsíců zpět uživatelem Piwča.

Více
15 roků 2 měsíců zpět - 15 roků 2 měsíců zpět #11087 od Gek
To bude vyjížďka. To si skutřík pošmákne. Asi bych to vzal středem té louže. Nikdo tam nejezdí a bude to tam dobré. :P :blink:

Tohle není vyloženě moje doména. Mám raději náměstí, hrady, zámky, kostely, můzea a tak. Tyhle slatinné koupele a soutěže, " kdo se víc zakydá" to nemusím.

Více
15 roků 2 měsíců zpět #11088 od Zemi
Odpověděl Zemi pro téma Podzimní setkání 2009
Zřejmě se tím stávám pověstným..., ale přijedu opět později :laugh: ,budu vyjíždět buď v pátek pozdě odpoledne a nebo v sobotu brzy ráno. Doufám, že tentokrát stihnu i začátek vyjížďky a nebudu vás honit po celé Moravě. Přijedu pravděpodobně sám, ale pokud bude přát mé drahé štěstí, dorazí později.

Jediná věc, kterou máte doživotně je život.
J. Werich

Více
15 roků 2 měsíců zpět #11089 od admin
Odpověděl admin pro téma Podzimní setkání 2009
No já už se taky moc těším až se zase sejde ta naše parta :laugh: . To zas bude nářez. Jo jinak s offroud vyjížďkou nepočítám, beru si GéPéeS a raději to objedu :laugh: :laugh:

Více
15 roků 2 měsíců zpět #11090 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Podzimní setkání 2009
Pro Admina-pokud budeš mít takovou jako v Pasově,tak budeš víc zamazanej než ti ostatní :laugh: -ta tvoje naviguje vyloženě ze silnice do lesa :woohoo: :silly:

Více
15 roků 2 měsíců zpět #11092 od backmen
Zdarec všem!Tak vidím že už máte cestovatelskou horečku-trošku.Jak tady čtu tak tu má někdo bobky z vyjížďky :angry: :S Jak sem tu někde psal celou trasu mám najetou i s mojí drahou polovičkou a ještě přijede za 2 týdny Pažout aby si to se mnou najel a popřípadě zkorigoval trasu.Celá vyjížďka se jede po silnicích 2.-3.třídy a zemědělských asfaltových cestičkách.No ale pro uplakánky a leštěnky tu mám člověka který vás proveze po silnicích 1.třídy. (sem nevěděl že CAPONORD není ENDURO) :S :( :ohmy: Jo a ještě dodatek k ubytování.Pokud nebude chatka plně obsazena připlácí se polovina ceny neobsazených lůžek.Hrubou uzávěrku na ubytování bych dal do 20.9.Po tomto datu bych měl rád jasno kolik nás teda bude,ale tím se nic neuzavírá a přiobědnání bude ještě možné.

Více
15 roků 2 měsíců zpět - 15 roků 2 měsíců zpět #11093 od Piwča

Poslední změna: 15 roků 2 měsíců zpět uživatelem Piwča.

Více
15 roků 2 měsíců zpět #11096 od pigi
Odpověděl pigi pro téma Podzimní setkání 2009
PajaDR650 napsal:

Popy napsal:

Pájo, jak ty a sraz? Jedeš, popř.kdy? Nespojíme se, pak ještě s Pigim? Díky za info, Popy.

Na sraz jedu určitě, jen bych asi vyjel hned v pátek ráno nebo pokud by bylo extra pěkně už ve čtvrtek. Cestujeme poslední dobou většinou tak že se vyhýbáme hlavním tahům a spíš se couráme po zapadlejch oblastech dvojky - trojky silnice, takže to tak neodsejpá a musí se vyrazit dřív. Určitě se ale můžem nějak domluvit, pokud bychom nevyjeli ve stejnou dobu z domova, tak se můžeme sejít někde na cestě. Plánuji jet tam po jihu cca: Týn n./Vltavou, J.Hradec,Telč, Dukovany, pod Brnem někudy... a pak už k Roštínu. Po cestě objet pár rozhleden a zajímavejch míst, tak abychom jen nejeli. Po páteční večerní projížďce začíná manželka nějak fňukat, že na ní začíná bejt zima, tak možná nakonec pojedu sám. Jestli se ke mě připojí někdo od nás na motorce to zatím s jistotou nevím. Proto ani nevím jestli mám a pro kolik lidí zamlouvat chatku.

Tak to se můžeme domluvit, kdy vyjedu ještě neřeším, přispůsobim se kolektivu.

Více
15 roků 2 měsíců zpět #11097 od pigi
Odpověděl pigi pro téma Podzimní setkání 2009
backmen napsal:

Jo PIGI pro tebe mám nachystanou zvláštní soutěžní disciplínu!!!Aby zase nebylo:PŘIŠEL,SHRÁBL,ODJEL :angry: No né já to tak nemyslím já sem rád že přijedeš a zase zlomíš našeho soutěživého ducha,vyhraješ co se dá a hajdy domů.

Už se těšim, ale pivo brčkem nepiju. :S

Více
15 roků 2 měsíců zpět - 15 roků 2 měsíců zpět #11099 od Gek
backmen napsal:

má někdo bobky z vyjížďky

Bobky ani snad né, ale stoj to nezvládne. Jednou jsem jel na vyjížďku ( neboj, bude po hezké silnici 2- 3 třídy. ( ve skutečnosti to byla třída 9 - 11 )) a po dojezdu jsem čekal až se mi sjednotí rozdvojené vidění a přestanu vidět rozmazaně, abych prohlédl stroj, co z něj odpadlo. :laugh:
Takže uvidíme. :blush:

Více
15 roků 2 měsíců zpět #11109 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Podzimní setkání 2009
Tak panove bohuzel zmena planu :(
nikam nejedu seslo se mi neja vic veci ktere nejdou odlozit a jednou z nich je i to ze se zeni kamarad a tam musim.

takze letos je to bezemne :(

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Více
15 roků 2 měsíců zpět #11110 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Podzimní setkání 2009
Tak zase na druhou stranu ušetříš ojeté pneu,benzin,atd... :woohoo: Játra asi ne-svatba kamaráda se musí řádně zapít :woohoo: To budeš na příští rok dobře nažhaven. ;) Koukej se dát po zdravotní stránce do kupy ať se taky svezem. Ty špunty pro tebe asi vyhodím? Nepředpokládám,že by jsi chtěl ty kolena pokoušet v blátě. :(

Více
15 roků 2 měsíců zpět #11112 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Podzimní setkání 2009
Martin no o ledviny se taky bojim :-D a spunty nevyhazuj, nic takoveho ;) za 14 dni jdu na kontrolu tak uvidime treba bude tepla zima ;)

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Více
15 roků 2 měsíců zpět #11118 od backmen
Jo to já když se ženil taky sem to věděl i týden dopředu :blush: :S

Vygenerováno za 0.469 sekund