Download menu

Podzimní setkání 2009

• MotejliceMartina
  • Avatar uživatele MotejliceMartina
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
15 roků 1 měsíc zpět #11194 od MotejliceMartina
Odpověděl MotejliceMartina pro téma Podzimní setkání 2009
Omlouvám naší nepřítomnost na srazu,ale finanční situace nám přijet nedovolila.A ještě jedna věc.Ozvalo se mi to zatracený zranění krku z minulýho roku a myslím,že tentokrát bych cestu nevydržela.Uvidíme se jindy.Zatím se mějte všichni fajn a ráda si přečtu pochvalný reakce na sraz :)

Neuč se,život tě naučí...Život je pes a proto žít je psina...Pořádek je pro blbce,inteligent zvládne chaos...

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 1 měsíc zpět #11195 od Popy
Odpověděl Popy pro téma Podzimní setkání 2009
Ahoj všichni! Tak jsme konečně doma. "Sedací část těla" mám na cucky. Jinak jsme dojeli dobře, dokonce i do tmy. Chtěl bych jen poděkovat, za perfektní organizaci klukům a dámám z moravy, super vyjížďka a vůbec všechno. Budu opět rád a dlouho vzpomínat. Snad jen ta dálka, najeli jsme celkem 950 km. Budu se tedy na Vás těšit příště. Díky taky za to, že jste všichni přijeli, kdo jste mohli. Bylo to prostě super..... Popy, Žamba a Staník.
Přílohy:

Více
15 roků 1 měsíc zpět - 15 roků 1 měsíc zpět #11196 od admin
Odpověděl admin pro téma Podzimní setkání 2009
Ahoj Všichni. Tak jsme se vrátili bezpečně domů. Sraz byl perfektní velké díky patří Backmanovi a jeho partě. Moc se nám to líbilo a moc děkujeme Všem co se zúčastnili. Už se těším na jaro. :laugh:
Fotky ZDE
Poslední změna: 15 roků 1 měsíc zpět uživatelem admin.

Více
15 roků 1 měsíc zpět - 15 roků 1 měsíc zpět #11197 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Podzimní setkání 2009
Stručně a jasně za mě, bylo to super, dík :)

Docela jsem zvědavej, jak to dopadne s tím natočeným materiálem, Pažout určitě chystá nějaký překvápko :laugh:

A nevozte coca-colu v kufru, jemu bouchla, fakt legrace :unsure:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 15 roků 1 měsíc zpět uživatelem Piwča.

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
15 roků 1 měsíc zpět - 15 roků 1 měsíc zpět #11198 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Podzimní setkání 2009
I my jsme dorazili po páté v klidu a bez potíží - i náš "opivněný" přítel dorazil do Prahy prej v pořádku(jouda). Taky děkuji za super akci a krásnou vyjížďku - Backmen to měl zmáknuté fakt pěkně. Tak se budu těšit na další setkání - házejte tipy kde to zkusíme příště. My se dneska vraceli přes Moravskej kras(když byl v Brně ten "Bábež") a cestičky okolo Jedovnice a Adamova jsou teda úúúžasný - tam by stálo za pořádné projetí.
Fotky na rajčeti jsou tady
Ještě to dávám na rapid v původní velikosti-odkaz hodím za chvíli
Takže foto v orig velikosti tady
Poslední změna: 15 roků 1 měsíc zpět uživatelem PajaDR650.

Více
15 roků 1 měsíc zpět #11199 od Heki
Odpověděl Heki pro téma Podzimní setkání 2009
Taky jsem dorazil v pohodě. Akce neměla chybu - organizačně to backman zvládnul fakt na jedničku a nemůžu si na nic stěžovat. Škoda, že jsem mohl zůstat jen do soboty, protože i zbytek srazu určitě stál za to. Příští sraz už doufám absolvuju celý a do té doby musím trochu natrénovat jízdu mimo asfalt abych zas nedělal ostudu (před jedním výjezdem na tom motokrosu jsem trapně zaváhal a doteď mě to štve).

PS: Pár fotek jsem taky nacvakal, ale raději to ani nebudu zveřejňovat, neboť většina z nich vznikla v pátek po půlnoci a jejich kvalita a obsah jsou poplatné mé momentální hladině alkoholu.

Tak zase příště!

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

Více
15 roků 1 měsíc zpět #11200 od Gek
Odpověděl Gek pro téma Podzimní setkání 2009
Vážení přátelé. Děkuji organizátorům za perfektní zázemí, Vám všem za hezké chvíle a dobrou zábavu, pracovníkům Taiwanské firmy Kymco za dobrý stroj, co hodně vydrží a nic z něj neodpadlo. Vyjížďka byla vynikající a jsem rád, že jste na mě vždy počkali po nejhorších úsecích.
Prostě byla to paráda a zase za vámi rád přijedu.
Gek & Kymčák

Lepší je být v šest doma, než o půl šestý v márnici -Festina Lente-

Více
15 roků 1 měsíc zpět #11201 od Zemi
Odpověděl Zemi pro téma Podzimní setkání 2009
Zdravíme z Liberce, ani tentokrát jsme se nevzali po cestě, takže otázka sňatku je stále otevřená :laugh: ...
Díky Backmanovi a všem děvčicám okolo za skvělý servis a moravská srdce na vašich dlaních. Díky všem za pěkný víkend a vřelé přijetí mé malé milé.
Bylo nám s vámi opravdu fajn a těšíme se na další setkání.

Zemi a Romča

P.S: Má DRahuš překročila dnes hranici 64000 km, což považuji za pěkný výkon.

Jediná věc, kterou máte doživotně je život.
J. Werich

Více
15 roků 1 měsíc zpět #11204 od Popy

Více
15 roků 1 měsíc zpět #11205 od Popy

Více
15 roků 1 měsíc zpět #11208 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Podzimní setkání 2009
Tak jsem shlédnul fotogalerii vás,kteří jste se chtěli rozdělit o zážitky a musim trochu sakrovat,že jsem se téhle vydařené akcičky nezúčastnil-ale člověk(nebo i Veverka) se nemůže roztrhnout a sedět na dvou židlích najednou. Koukal jsem,že atmosféra byla-jako vždy na setkáních fajnová,buřtíky,pivečko,nové tváře a taky jste závodili s koníkama. Hmmm. :woohoo:
Padl nějaký návrh na příští rok na letní setkání? Nebo je to ještě brzy? ;)

• miysha
  • Návštěvník
  • Návštěvník
15 roků 1 měsíc zpět #11209 od miysha
Odpověděl miysha pro téma Podzimní setkání 2009
Ahojky DRkáři i všichni příznivci motorek. Tak jak čtu,srázek se fakt vyved.Stejně moc,jak vám to přeju, tak moc vám i závidím!!! Krom toho,že Tom musel do práce, tak já jsem v pátek dostala antibiotika :angry:
Takže jsem byla celý víkend nasr... na celý svět, bylo se mnou k nevydržení a pořád sem na vás myslela. V létě se na vás těším a pojedu ikdybych měla přijet vlakem kamkoli!!!

Více
15 roků 1 měsíc zpět - 15 roků 1 měsíc zpět #11210 od Piwča
Tak jsem už úplně doma, coural jsem se ještě po ČR, celkem najeto tisíc km. U Máchova jezera jsem zjistil, že mám prázdnou zadní gumu a v ní až po kule asi 5 cm vrut do dřeva, přímo po obvodě gumy, měl jsem co dělat, ho vůbec vyndat. Naštěstí zabral sprey, jinak bych byl v ... Jinak to bylo fakt fajn :)

(Chtěl jsem do dát vlákna o pneu, ale nějak mi to nikam nepasuje, tak to admine libovolně uprav).

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 15 roků 1 měsíc zpět uživatelem Piwča.

Více
15 roků 1 měsíc zpět #11211 od backmen
Odpověděl backmen pro téma Podzimní setkání 2009
Ahoj všem.Tak mi už sme taky doma.Ještě sme včera večer dorazili tu třetí bečku píva a trochu nám sní pomohl JÁRA co má KTM a je někde od Vizovic.Ještě sem včera vytáhl ty leštěnky na menší vyjížďku na motokáry,trochu toho offiku, vinařského skanzenu v Petrově kde sme nakoupili něco málo vínka na večer.Taky sme byli dnes PĚŠKY na rozhledně BRDO :angry: :dry: Co se stran videa týče mám moc špatnou zprávu.Díky MÉ :angry: :blush: :S NESCHOPNOSTI a HLOUPOSTI se bohužel video nepovedlo.Skusím to dát někomu kdo by mi v tom mohl pomoci a dám ještě vědět.Moc se tímto všem omlouvám.Fotky dodám posléze na rajče.

Více
15 roků 1 měsíc zpět #11212 od Martin
Tak koukám,že se nějak s videama nedaří.Sakra. :angry:
Pro Pivču-viděl jsi,jak se to dělá a teď jí zmákneš sám,ne? :woohoo: Nevěřil bych,že ten antipich pomůže na duši,ale asi jsi měl štísko a tvrdou pneu a duši. ;)

Více
15 roků 1 měsíc zpět #11217 od Piwča
Martine, čeká to tady na tebe, a jak jsi vůbec dojel, zatím jsem výsledky nikde nenašel?

Více
15 roků 1 měsíc zpět - 15 roků 1 měsíc zpět #11221 od Martin
Jsou na www.motoraj-rallye.cz ,letos 12.místo. Přede mnou ještě 2 DR SE. Víc jsem napsal v článečku. Doufám,že jsem ho dobře odeslal a Admin uveřejní i s nějakou fotkou. ;) S tou gumou uvidíme :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Poslední změna: 15 roků 1 měsíc zpět uživatelem Martin.

Více
15 roků 1 měsíc zpět #11224 od pigi
Odpověděl pigi pro téma Podzimní setkání 2009
Tak trochu opožděně píšu. Dorazil jsem v pohodě a najel cca 700km. Cesta z5 byla díky klukům od Domažlic super.
Velkej dík organizátorům, měli to super připravený a tu pomyslnou laťku v organizování srazu nasadili zase o kus výš. Doufám že to na jaře nepos... a už se těším, až vás uvidím.

Více
15 roků 1 měsíc zpět #11225 od Piwča
Tyhle výsledky jsem viděl, ale tam to není všechno. Dvanáctej flek jo, to si za to tak tahal nebo to vzal někde zkratkou? Tak to gratuluji :kiss: ;)

Více
15 roků 1 měsíc zpět #11227 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma Podzimní setkání 2009
Martin > Gratulace ;)

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Vygenerováno za 0.462 sekund