Download menu

Startování RSE

Více
16 roků 1 měsíc zpět - 16 roků 1 měsíc zpět #9179 od Tali
Startování RSE vytvořil uživatel Tali
Ahoj
mam RSE rok 92 a kdyz treba dyl stoji tak tyden i po dvou dnech,vzdycky chytne chcipne, chytne chcipne a az na potreti a po dlouhym toceni chytne a de jakz takz pak uz je to dobry. Kdyz je tepla tak otoci jednou a chytne. Zahrivaj se tim docela kabely na baterce! Nevim jestli je to normalni nebo ne.
Nikdo jinej jednovalec nema tak se nemam koho zeptat!!
Poslední změna: 16 roků 1 měsíc zpět uživatelem Tali.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 1 měsíc zpět #9183 od Popy
Odpověděl Popy pro téma Startování RSE
čau, a když už teda běží, drží otáčky? Jinak zkus nechat puštěný benzín, uvidíš, jestli to bude lepší. To je ale spíš když to stojí dýl, pak se jí nechce. To zahøívání kabelù, to mi dělá taky, musíš jen krátké starty!! Starter má asi větší odběr. Těžko takhle poradit. Kámošo nemohl doladit a měl malé praskliny na gumové pøírubě karburátoru. Olepil to silikonem, než sehnal jinou a bylo to OK. Doufám, že taky občas měníš svíčky, to je taky dobrý aspoò 1x ročně. Ozvi se jak jsi dopadl, Popy

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 1 měsíc zpět #9187 od PajaDR650
Odpověděl PajaDR650 pro téma Startování RSE
Tali ty starty probíhaj asi u všech našich letitých strojù podobně, delší stání nějak nemá ráda. Taky záleží na staøí baterie,svíčkách,nastavení karbce. Když vím, že bude DR650 dlouho stát, pomáhá nechat ji pøedtím dojet všechen benzín(zavøít kohout pøed dojezdem), tak aby po odstávce natekl čerstvej, pøíp. ho vypustit z karbíku a nechat natéct novej. Letos jsem na DR650 pøes zimu nejezdil a teď v neděli jsem ji po 3,5 měsících vytáh, vypustil starej benzín z karbíku, dvakrát protočil bez sytiče naprázdno, pak sytič a na druhý otočení jela v pohodě - fakt to pomáhá s tím benzínem, mám odzkoušeno.
A k tomu zahøívání kabelù: zahøívat by se měl hlavně kabel +, já měl spíš ale problémy se zahøíváním tenkého kabelu na -, což je kostøení pro více věcí(primár cívka,dekompres atd..) Tento kabel jsem v minulosti musel vícekrát měnit, úplně se vytavil - i když byla baterie nová, bylo vidět jak to točí ztuha. Nakonec jsem prošel veškeré kostøení, které by mohlo ovlivnit start, pročistil startovací relé a hned to točílo jak zběsilý. Všude se za čas nastøádá bordel, tak to chce malinko projít.

Více
16 roků 1 měsíc zpět #9189 od Tali
Odpověděl Tali pro téma Startování RSE
Jo otacky drzi v pohode. Na sytic tak 2000 a bez na volnobeh tak 1400.

Více
16 roků 1 měsíc zpět #9190 od Tali
A baterka je nová. Svíčky nevim jak jsou na tom minulý týden jsem jí koupil minuly majitel si to nepamatuje. Ale vypadaji dobre!!!

Více
16 roků 1 měsíc zpět #9194 od Tali
Dneska jsem vymněnil svíčky a chytla líp ale taky tak na 2 pokus!!! Kabel + se zahøivá poøád ale to je podle mně normalní?!?!?

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 1 měsíc zpět - 16 roků 1 měsíc zpět #9196 od PajaDR650
JO plusovej se høeje, to je vysokým odběrem, pøípadně zkoukni kontakty na startovacím rele a očisti je. Kontrola starteru a proměøení je už složitější a musel by jít ven.
Startování na podruhý, bych neøešil, pøeci jen je ještě po ránu chladněji a pokud je to po vícedenní odstávce...
Poslední změna: 16 roků 1 měsíc zpět uživatelem PajaDR650. Důvod: doplnění

Více
16 roků 1 měsíc zpět #9206 od Tali
A taky jsem zapomněl napsat že tam mám olej 20w50!! To by taky mohlo být tim že to hùø chytá ne???

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
16 roků 1 měsíc zpět #9210 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma Startování RSE
Tím to (ne)bude na 100%

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

Více
16 roků 1 měsíc zpět #9217 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma Startování RSE
viskozita oleje?:unsure: tak ta vliv ma ;)

Více
16 roků 1 měsíc zpět #9219 od Popy
Odpověděl Popy pro téma Startování RSE
Tak ten olej bych dal raději co tam patøí 10W 40, nějaký lepší, dělá to tøeba Q8. Ale se startem to fakt nemá nic společného.
Popy

• PajaDR650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 1 měsíc zpět #9221 od PajaDR650
Pokud motor nestartuješ v teplotách pod -20 stupòù, tak je to celkem jedno. Tento olej je sice hustější, ale pøi běžných teplotách to nemùže mít extra velký vliv.

Více
16 roků 1 měsíc zpět #9232 od Tali
Pøedchozímu majiteli ten olej doporučili v suzuki v Budějovicich když mu tam dělali generálku. Prej se to líp chladí ale dýl zahøívá. nevim no

Více
16 roků 2 týdnů zpět #9403 od Tali
Startuje to na h.... i když to stoji jen den. tak jak uz sem psal. chytne chcipne.... Vcera sem skoro vymlatil baterku!!! Nevim co s tim ale nasel sem kluka co ma to sami dr a dela mu to stejne!!

Více
16 roků 2 týdnů zpět #9405 od admin
Odpověděl admin pro téma Startování RSE
Tak zkus držet sytič. Mě to totiž dělalo to samý a když jsem držel sytič rukou uplně vytaženej tak to blafalo až se to trochu ohøálo tak jsem ho pustil tak cca pul minuty.

Více
16 roků 2 týdnů zpět #9407 od pigi
Odpověděl pigi pro téma Startování RSE
Stejně jako admin, musím mít vytaženej sytič tak pùl minuty a nešahat na plyn. Jednou to stejně chcípne a napodruhý už to jde.

Více
16 roků 2 týdnů zpět #9409 od Tali
To de ješte víc vitahnout než co to drží samo na nejvíc vytažený???

Více
16 roků 2 týdnů zpět #9410 od admin
Odpověděl admin pro téma Startování RSE
Je tam aretační kulička která to drøí ale jde to ještě tak o 4mm vytáhnout a je to znát.

Více
16 roků 2 týdnů zpět #9413 od Tali
A nemùže mi to něják vylítnout nebo tak?? Až Nabiju baterku (dneska sem jí úplně vymlátil si to vždycky nastartuju jen tak v garáži a ještě sem ladil pøepínač na světla) Tak to zkusim s tim sytičem!!

Více
16 roků 2 týdnů zpět - 16 roků 2 týdnů zpět #9414 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Startování RSE
Jestli to budeš tahat jako dědek s bábou øípu, tak to vytáhneš možná i s karbecem ... :woohoo:

I pøi stejným nastavení všeho možnýho se každá motorka chová trochu jinak, na ten nej postup pøijdeš časem sám. Nemùžeš to srovnávat se startováním støíkačky čtyøválu.

Jawu taky našlápne většinou jen majitel ...

Když jsem slyšel poprvé starovat studený RSE, tak jsem myslel, že se to celý rozpadne, SE je na tom trochu (fakt jen trochu) líp.

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 16 roků 2 týdnů zpět uživatelem Piwča.

Vygenerováno za 0.377 sekund