Download menu

GO

• VFR
  • Avatar uživatele VFR Autor tématu
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
16 roků 8 měsíců zpět - 16 roků 8 měsíců zpět #6260 od VFR
GO vytvořil uživatel VFR
cago kuci. nema nekdo aspon malou predstavu kolik by stalo GO motor? pist, krouzky a cep + loza na klice (pripadne co se jeste dela, kdyz je motor vejpul). sam se do toho pustet nebudu....B)
DR 650 SE 1996
diky Vlasta
Poslední změna: 16 roků 8 měsíců zpět uživatelem VFR.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• madman650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 8 měsíců zpět #6262 od madman650
Odpověděl madman650 pro téma GO
To budeš dělat pøi 50 000 km generálku?Není to brzo?Tipuju tak okolo 15 000-20 000kč.Podle toho v jakém to bude stavu.Spojka,rozvody,pist...

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
16 roků 8 měsíců zpět #6264 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma GO
A tobě to pøestalo jet,že se v tom hrabeš.U DRek je takový dobrý pravidlo,že pokud to jezdí tak je dobré,jen jezdit,dolívat olej a benzín a zase jen jezdit :P

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

• VFR
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
16 roků 8 měsíců zpět - 16 roků 8 měsíců zpět #6265 od VFR
Odpověděl VFR pro téma GO
:laugh: nene, ja se vtom nehrabu motka jede. jen me pripadalo ze slysim takovej kovovej zvuk pri tahu (hlavne ve dvou). no ale sundal sem ladak, nasadil origo. a prisel mi motor vpoho. tak asi planej poplach, ale i tak pokud si motku necham tak me to v nejblizsi dobe ceka...
mam zalusk na tohle! jen ty penize mit:) :) :)
suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.h...lang=pl&pageNumber=1
Poslední změna: 16 roků 8 měsíců zpět uživatelem VFR.

• madman650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 8 měsíců zpět #6266 od madman650
VFR:Tak to mi téměø čteš myšlenky.O té KáTéeMce jsem taky uvažoval,ale 950 SUPERMOTO.Jenže jsem obevil na motorkáøích debatu o těchto velkoobjemových strojích.Prej se to sere víc než je zdrávo a ceny náhradních dílu to je teda pálka.Takže závěr je takový,že buďme rádi za ty naše spolehlivé stroje.A navíc k čemu by ti bylo superenduro,vždy to má dva metráky.To snad má význam pøi dálkovém cestování,ale to asi nebude tvùj pøípad.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #6267 od Rimmerak
Odpověděl Rimmerak pro téma GO
Když jedu ve dvou do prudšího kopce a vezmu za to, tak kolem 4000-4500 otáček to taky jakoby víc mlátí a ozývají se tvrdší zvuky. Ale jak to vyleze nad 4500 tisíce, tak už je to zase klidný jako beránek - vyvažovák asi funguje v určitejch režimech líp a v některejch hùø.
Když jedu sám, tak v otáčkách 3000-3600 cca motorka skoro vùbec nevibruje, ani na padákách, který jsou bez odpružení pøišroubovaný k motoru není nic moc cítit. Ale v otáčkách 3900-4200 jsou vibrace dost velký, člověk by øek že je něco v nepoøádku. Ale jak se zase motor pøehoupne pøes 4200 otáček, vše se uklidní a motor je klidnej, jak čtyøválec. Je to pozoruhodný a nevím jak si to vysvětlit, ale je to prostě zkušenostma ověøenej fakt.

• Venca
  • Návštěvník
  • Návštěvník
16 roků 8 měsíců zpět #6268 od Venca
Odpověděl Venca pro téma GO
Ahoj, já nechal udělat generálku po asi zhruba (nevim to jistě, protože sem dost dlouho jezdil bez náhonu k tachometru) 120000km Už to žralo olej jak zběsilý a ke konci už to vùbec nechtělo startovat, to ti byl takovej tělocvik to nakopnout! No výbrus válce, novej píst, ložiska. Jenže jak to rozhodili tak se zjistilo že sou v pr.... kolečka v pøevodovce, takže všechny nový plus ještě pár drobností tu a tam a 35 litrù jen to hvízdlo. Ale to je teď fakt paráda když kontroluju ten olej a von tam furt je a nemusim poøád dolejvat. Pøed GO jsem dolejval skoro dvě deci na 500km

• VFR
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
16 roků 8 měsíců zpět #6271 od VFR
tak po tolika tisicich neni divu:dry: .
rimerak: jj, kazdej motor ma svoje (kryticky) otacky. me to pripadalo jakoby v celym prubehu, ale uz sem si konecne vycistil usi:laugh: :laugh: a asi to byl fakt jen planej poplach...
madman650: ono taky jedna pani povidala... dvou se treba vysrala a ted o ni sirej famy.. (muze to tak bejt i nemusi) ale 100koni:kiss: :kiss: kruci to musi bejt zihadlo:woohoo:

• MotejlKuba
  • Výborný diskutér
  • Výborný diskutér
  • XTZ 750 Superténéré
Více
16 roků 8 měsíců zpět #6272 od MotejlKuba
Odpověděl MotejlKuba pro téma GO
Rimmerak napsal:

Když jedu ve dvou do prudšího kopce a vezmu za to, tak kolem 4000-4500 otáček to taky jakoby víc mlátí a ozývají se tvrdší zvuky. Ale jak to vyleze nad 4500 tisíce, tak už je to zase klidný jako beránek - vyvažovák asi funguje v určitejch režimech líp a v některejch hùø.
Když jedu sám, tak v otáčkách 3000-3600 cca motorka skoro vùbec nevibruje, ani na padákách, který jsou bez odpružení pøišroubovaný k motoru není nic moc cítit. Ale v otáčkách 3900-4200 jsou vibrace dost velký, člověk by øek že je něco v nepoøádku. Ale jak se zase motor pøehoupne pøes 4200 otáček, vše se uklidní a motor je klidnej, jak čtyøválec. Je to pozoruhodný a nevím jak si to vysvětlit, ale je to prostě zkušenostma ověøenej fakt.

Víš,jednoválec o tomto obsahu... Ale to bych se opakoval,je to normální.Jestly se ti nebude dít to co popisuje Venca,tak se na to vyser ;)

Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti :)
Taky mám vlastní web :)

• madman650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
16 roků 8 měsíců zpět #6273 od madman650
VFR:To není jedna paní povídala.Mám kámoše kteøí mají servis motorek a ti mi to potvrdili.Zrovna teď tam mají jednu KTM 950 s vysypanýma kolečkama startéru.Jedno za pět tisíc druhý za čtrnáct.A to má ta mašina najeto jen 7000 km.A najeď si na fórum motorkáøi.cz.Tam jsou zkušenosti borcù co ji mají.Až na pár vyjímek se to všem sere.
Ono KTM nejsou špatné motorky,ale ta spolehlivost není bùhvíjaká.

Více
16 roků 8 měsíců zpět - 16 roků 8 měsíců zpět #6275 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma GO
a kua, 19 litrù za dvě kolečka ke startéru :blink:

bych tam radši napasoval nějaký z kukaček, ale z japonskejch :P

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 16 roků 8 měsíců zpět uživatelem Piwča.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #6279 od Paja
Odpověděl Paja pro téma GO
Nazdar kluci,mě dělal jeden mechanik GO motoru letos na jaøe. Tachometr ukazoval 35500km,motor šel celkem dobøe,ale olej mizel jakoby tam byla někde díra:S . Takže nová ojnice,výbrus,píst,kroužky,oprava vačky a vahadel(vydøené z nedostatku oleje),repase hlavy a výměna ventilu v karburátoru(propouštěl benzín). Pro celou motorku si pøijel,odvezl,opravil,seøídil,dal novej olej,filtr a po ujetí 1000km jsem tam byl znovu na seøídění a výměně oleje. Stálo mě to všechno asi 18000 kč. Teď mám najeto asi 3000 km po go a všechno ok. Tak jenom doufám, že to ještě pěknou dávku km má pøed sebou:unsure: :ohmy: .

Více
16 roků 8 měsíců zpět #6290 od Rimmerak
19 litrù? Ježiši, vzít ty pùvodní a dojít do nějaký "kolečkárny" tak je Franta u odvalovačky vyrobí za šichtu, pak je pěkně nechá zušlechtit a vyšlo by to na 2000 :-)

• VFR
  • Dobrý diskutér
  • Dobrý diskutér
Více
16 roků 8 měsíců zpět #6295 od VFR
Paja napsal:

Nazdar kluci,mě dělal jeden mechanik GO motoru letos na jaøe. Tachometr ukazoval 35500km,motor šel celkem dobøe,ale olej mizel jakoby tam byla někde díra:S . Takže nová ojnice,výbrus,píst,kroužky,oprava vačky a vahadel(vydøené z nedostatku oleje),repase hlavy a výměna ventilu v karburátoru(propouštěl benzín). Pro celou motorku si pøijel,odvezl,opravil,seøídil,dal novej olej,filtr a po ujetí 1000km jsem tam byl znovu na seøídění a výměně oleje. Stálo mě to všechno asi 18000 kč. Teď mám najeto asi 3000 km po go a všechno ok. Tak jenom doufám, že to ještě pěknou dávku km má pøed sebou:unsure: :ohmy: .

tak at motka slouzi!! a diky za supr info;)

Více
16 roků 8 měsíců zpět #6301 od Rimmerak
To je pøesně to, co jsem chtěl slyšet. Abych se na to vysral :-) Asi moc poslouchám a málo si užívám jízdy. Změním styl :-)
čau a a to jezdí :-)

Více
16 roků 8 měsíců zpět #6302 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma GO
Rimmerak - jj, vys*r se na to :woohoo: mě se to taky zdálo hlučný, asi jako když se pustí mlátička u kombajnu atp. ale už jsem vyléčenej hypochonDR ;)

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
15 roků 1 týden zpět #12984 od dr650 Feri
Odpověděl dr650 Feri pro téma GO
čafte kamarádi
Mám takovej problém:) . teraz ale bez srandy. Robil som GO, a teraz neviem nastaviť bohatosť aby som mal " cihlové " sviečky. Menil som piest, samozrejme s výbrusom valca, ložiská a všetko čo je treba. Som spokojný s tým ako ide. Olej neber atď. atď. . Akurát tá zmes. Stretli ste sa stým niekto?

Více
15 roků 1 týden zpět #12986 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma GO
kolik mas od GO najeto? je lepsi pro zabeh dat min kvalitni olej drive si to sedne,, , a nedelal bych ukvapene zavery kazdy syrovy motor musi trochu pojezdit

Více
15 roků 1 týden zpět #12990 od dr650 Feri
Odpověděl dr650 Feri pro téma GO
asi 850-900 km mám najazdené. olej tam je motul 5100 alebo ta neak sa volá. doporučil servizman od suzuki. Jemu verím. No neviem presne kedy to sadne . Čítal som všeličo o tom na fóre. vraj to bere olej zo začiatku a tak. Ja nezisťujem úbytok oleja. navyše ťahá pekne. volnobežné otáčky mám nastavené na cca 1500-1600, a do otáčok ide krásne hned za plinom. na jednotke dvojke môžem jazdiť na volnobežné otáčky a nemá problém. Pridám plyn, a rozbehne sa. Ale priznávam sa, nemal som trpezlivosť jazdiť na 3000 otáčok prvých 800 km ako manuál píše. možno prvých 200 km som takto najazdil, potom som to zvýšil na 3500, po 600 km na 4000. proste nedá sa prejť 800 km na 3000 otáčkach za min. aspoň mne to nešlo:)

Více
15 roků 1 týden zpět #12992 od Martin
Odpověděl Martin pro téma GO
Pro záběh motoru není dobré jezdit stálé otáčky. Je třeba je střídat-ne vyrazit na dálnici a jet 200 km na stejný kvalt a konstantní rychlost. Je nutné otáčky střídat,hlavně netočit na začátku záběhu motor do vysokých toček,spíš ve středních,ale taky se nebát občas to prohnat.
Některý motor papá olej na začátku a pak si sedne,některý ne. Je to kus od kusu.
Jak psal Pažout-na začátek méně kvalitní oil(levnější) a dřív ho vyměnit-u auta cca po 1500 km(viděl bych to i u mota-samozřejmě i filtr).
Jak si motor zajedeš-takový ho pak budeš mít. ;)

Vygenerováno za 0.450 sekund