Download menu

Takze letos poprve

Více
13 roků 8 měsíců zpět #15419 od A.Jah
Takze letos poprve vytvořil uživatel A.Jah
cawte,
vcera sem vzbudil DeRo ze zimniho spanku.
Mel sem obavu o baterku,nevyndal sem ji pred zimou,takze sem se klepal estli to chytne,
Baterka i po zime-OK.
takze sem to to zkusil nadlabnout klasicky,proste nakopavat dokavad necapne-to se nestalo :D
Po asi 30 naslapnuti bez vysledku jsem si popravde dost nahlas zoufal:Co bych dal za cudlik :D ,tak sem to jeste parkrat zkusil a proste nic.Pravou nohu jak zavodni krocan,plice na uteku,psychika na hadry :D :P
Takze prislo na radu odpousteni benalu z karbiku,pri tom sem zjistil ze mi nezavira kouhout ani na jednu stranu-coz je mrzute :D
Beno vypusteny,zapojil sem hadicku a vrhnul se na start paku.
Slapnu a nic,usmev ze to nefunguje mi vygumoval z tvare druhej naslap kdy se motor elegantne rozebehl.
Herdek jak to ze to ma takovej vliv?Vsak ten benal tam nestal dlouho cirka 3 mesice???
To tam Japonsky inzenyri nemohli dat rovnou nakej kohout?pod ten karbec? :D :D :D

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
13 roků 8 měsíců zpět #15420 od Kubrt11
Odpověděl Kubrt11 pro téma Takze letos poprve
...mohli,ale nepočítaj s tím,že by se někdo dopouštěl takovýho zvěrstva,a nechal motku 3.měs.zahálet,to je snad i proti přírodě!?! :unsure: Já sem ve středu přišel do garage,nandal bateriju,vytlačíl ven,pustil benál,a na sitič po třetím zastartování blafla jak zamlada!Je ale pravda,že sem jí odstavoval"až" v listopádu! ;)

Čiao.K.

Více
13 roků 4 měsíců zpět #16014 od A.Jah
Odpověděl A.Jah pro téma Takze letos poprve
Zdravim
Páni tady to ňák chcíplo :D vsecy na dovolenych.Tak ja to trošku roztlačim.
Takze před 4 týdny,byla neděle,bylo krásně tak co s tim?Projížďka to je jasný.
Pobídl sem tedy DRaka k jizdě,vše supr,objel sem si krásně ten náš kraj tady a furt se mi ne a nechtelo dom,pořád jen pojedu dom a vemu to tudy a tamtudy.
Na Hradčanskym letišti sem pokecal s bandičkou Motorkářu a vyrazil dom.
Cirka 8kilaku od domova,vemu za spojku,dám 4řku a ve spojkovy páčce luplo,je to jasny lanko je na odchodu do věčných lovišť.
V hlave jen kolikrat budu asi ještě moct zařadit??
Naštěstí vše bylo na mé straně,zbyvala mi jedna křižovatka a já byl při tom na hlavní-Supr-99,8% že to projedu v klidu a 0,2%,že mi tam vletí ňákej splašenej Pražák.
Nic z toho se nestalo a křižovatku jsem projel v klidku na 3jku na kterou sem uz ten kilak doskakal dom.Doma taky klika-vrata na dálkáč,takže až bdo garáže na 3jku :D .
V garáži sem jen tak z vrozený lidský zvědavosti zkusil kolikrat by mě nechalo lanko zařadit a :jedna,dva,tři,čtyři,PINK a bylo.
Klika s velkym K :D
Tak ňák se asi omlouvam,že to píšu sem do téhle sekce,no snad to nebude nic horkýho :D tak Zatím lidičky.
Arny

Více
13 roků 4 měsíců zpět #16015 od backmen
Odpověděl backmen pro téma Takze letos poprve
Mám jenom takovej postřeh.
To že je tu mrtvo se mi se mi nezdá,protože v době psaní mého příspěvku bylo přihlášeno 63 hostů bez registrace!!!!
Tak si myslím že to tady žije tak nějak POTICHU

• madman650
  • Velmi dobrý diskutér
  • Velmi dobrý diskutér
Více
13 roků 4 měsíců zpět #16016 od madman650
Odpověděl madman650 pro téma Takze letos poprve
Sice jsem tu delší dobu nebyl,ale
taky se tak dívám,že žádné velké diskuze ani reakce na příspěvky se tu nedějí.
Minulý týden na jedné tuctové vyjížďce,sice ne letošní první,taky něco ruplo.To když jsem se potácel k zemi na jedné polňačce díky jedné travou zarostlé koleji,ne moc hluboké,ale dost na to,aby mi stahla přední kolo,rozhodila rovnováhu a už to šlo:(.Už se mi podobná věc,kdy jde přední kolo jinam,stala mockrát,ale vždy jsem to ukočíroval.Je to možná nejhorší,co se může přihodit.Zadek se dá ukočírovat s prstem v nose,ale předek,to je jiná.
Ale zpět k věci.To domnělé křupnutí bylo v mém palci.Bolest dost krutá,jak jsem padal,nějak se zvrátil dozadu.
Tak jsem dojel domů a vydal se do nemocnice.Tam mě poslali na rtg.,obrázek co mi udělali jsem v čekárně zkoumal a zdálo se mi,že všechny kůstky na sebe navazují bez přerušení:),což posléze potvrdil i lékař.Takže jsem to šel večer pěkně oslavit,protože mít palec před dovolenou,srazem,prázdninama v sádře by mě dost štvalo:)
Po každém pádu jezdím chvíli s respektem,než se zas otrkám,ale stále víc si uvědomuju,že to štěstí nebude mít člověk do nekonečna,takže se pomalu začínám zklidňovat,dokud jsem ještě celý:)

Více
13 roků 4 měsíců zpět #16017 od A.Jah
jo jo za to "mrtvo se omlouvam,stranky sou asik malinkato jiny,parkrat sem se sem juknul a tam kde kdysi bejvaavaly nove temata se nic nemenilo,tak sem myslel ze ... .pak sem si take vsiml lidi online a bylo mi to jasny co sem to sem napsal za ......vinu :D tak sory.

Více
13 roků 4 měsíců zpět #16018 od backmen
Odpověděl backmen pro téma Takze letos poprve
Se nemusíš omlouvat!!!
To tady jenom skrytě čekají na informace o LETNÍM srazu u POPYHO!!!!!!!!
No a hned jak sem dá potřebné informace tak se to tu rozjede.

Více
13 roků 4 měsíců zpět #16020 od Martin
Odpověděl Martin pro téma Takze letos poprve
Taky se musim naprášit,že letos jsem vyjel na moto až minulou neděli. V únoru jsem sice byl na moto,ale pouze 10km.
Minulý víkend jsem se chystal na Bigaře,ale okolnosti byly trochu jiné a tak jsem se byl sklouznout s kámošem po našem okolí na špuntech. Všude měkoučko a blátíčko,turisti ani koňáci žádní a tak se frčlo fajn. Je znát,že jsem na moto neseděl od minulého podzima. Ze začátku OK,ale s přibývajícíma km a trochou ztráty koncentrace najednou jsem se ocitl naštorc na silnici(blátivé cestě po traktoru). Stačilo sice jen se odrazit nohou proti svahu a zaspojkovat a mohli jsme jet dál,ale koukal jsem,že to bylo opravdu najednou. Ani jsem nestačil jinak zareagovat:ohmy: .
Ale už mám moto pomalu přezuté a začnu navěšovat silniční prvky a už se těšim na červenec:)a na vás,co přijedete:)

Více
13 roků 4 měsíců zpět #16022 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma Takze letos poprve

backmen napsal: Mám jenom takovej postřeh.
To že je tu mrtvo se mi se mi nezdá,protože v době psaní mého příspěvku bylo přihlášeno 63 hostů bez registrace!!!!
Tak si myslím že to tady žije tak nějak POTICHU

63 hostů bez registrace ... to je jasný, to jsou cikáni a cejtěj tady nějakej šrot, ale to se kurevsky mejlej :evil:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
13 roků 4 měsíců zpět #16031 od A.Jah
Přésnš,na šrot sme tady my :D
Uááááá ja bych trýznil,uz 5tej tejden cekam na spojkovy lanko,proc to Herdek tak dlouho trva?
Doufam ze prijde,bude z Japonska a bude ve tme krasne a nezdravě zeleně svitit :D
To takhle nejde,uz mam abstinencni priznaky a DeRo bez spojky proste nejede :D,tudle sem šel z prace kolem me prosvistel scooter,rikam si :Parchante,nepotrebujes spojkovy lanko a jedes. :D

Více
13 roků 4 měsíců zpět #16034 od Martin
Proč nezajdeš někam do cykloprodejny a nekoupíš obyč.lanko a neuděláš si ho podle míry sám?B)
Ale neber to jako kritiku od někoho,kdo letos najel na moto cca 50km a spíš kecá než jezdí. :laugh:

Více
13 roků 4 měsíců zpět #16036 od Heki
Odpověděl Heki pro téma Takze letos poprve
Cyklolanko je na spojku moc tenké - to je tak na plyn. Ale řešit se to dá - u nás to podle starého lanka vyrábí jedna firma - a určitě nejen u nás (buď do starého bowdenu nebo Ti vyrobí i ten - komplet lanko pak stojí do 150,- ). Dá se koupit i náhrada originálu na partsdepot za zlomek ceny originálu, který stojí kolem litru.

Já mám letos slabou sezonu. Mám možná tak 2000 km a to ještě na hornetu, páč DR je na ponku na prvočinitele. Hned tak v kupě asi nebude - zatím dávám teprv dokupy prachy na novou převodovku. Radějc to udělám pomalu a pořádně než abych to složil rychle, ušetřil a pak to za rok řešil zase. Každopádně doufám, že se na tom ještě letos svezu. Letní sraz ale každopádně nestíhám.

Heki z Opavy, member of Hedgehogs a člen hnutí za Kvadratizaci Velkého Kulového

Více
13 roků 4 měsíců zpět #16037 od Paja
Odpověděl Paja pro téma Takze letos poprve
Tak dojeď na Hornetovi.

Více
13 roků 4 měsíců zpět #16038 od Martin
Přesně tak,však je to od vás kousek-skoro za humny.:)

Více
13 roků 4 měsíců zpět #16039 od A.Jah
A tak slo by to nejakym zpusobem udelat,ale fakt bych tomu neveril,a cekal bych jen kdy to prdne znova a myslim si ze takovy štígro jako sem mel ted s tim lankem prijde tak jednou za 100 let :D takze mam vybrano :D .Ja radsi novy a jistotu a pro jeste vetsi jistotu radeji 2 novy lanka.
Ale jako 5 tejdnu je uz docela dost dlouho :-(

Více
13 roků 4 měsíců zpět #16087 od Martin
TO A.JAH tak jak jsi dopadl s lankem? JEŠTĚ ČEKÁŠ NA DODÁVKU NEBO JSI ZVOLIL JINOU ALTERNATIVU? Lanko je spotřebák-nechápu proč ho nemají skoro skladem. B)

Více
13 roků 4 měsíců zpět #16127 od A.Jah
Vcera sem si pro nej byl,uz ho mam doma ale nechcu kecat estli ono nebude malinkato jinaci?Ale zas musi bejt stejny,obejdnavali sme ho na Part depot jako neorigo,na DeRo rv.91 az 95 modely R,RS,RSE u toho sem byl a prislo naky kdovijaky,no za chvilku se pujdu podivat jak to na ty motce vypada a pisnu zdali je to ono,uz sem ji 7 tejdnu nevidel, a bohuzel neparkuju doma protoze by se mi auto a motka do garaze jistojiste nevesly :D pisnu za chvilku jak to cely dopadlo,kazdopadne vracet ho uz nebudu jestli bude jiny a nak ho tam naimplantuju :D

Více
13 roků 4 měsíců zpět #16129 od A.Jah
Je to dobry,sedne tam jak prdel na hrnec,uz bylo taky na case,uz me svrbeli ruce a pomalinku se rozjizdi houbarska sezona a k tomu proste moto potrebuju :D.

Vygenerováno za 0.593 sekund