Download menu
Laïáky
- Venca
- Návštěvník
16 roků 3 měsíců zpět #6074
od Venca
Odpověděl Venca pro téma Laïáky
Ahoj, mám na DR koncovku Vance and Hines. Sem fakt spokojenej, byl to úplně náhodnej kup. S kámošem sme koupili pár za 3000. No nekup to. Super vypadá, motor šlape bez problému, servisman mi to schválil. Je celkem hlučnej, venku je to ok, ve městě možná někoho seru. Ale zase sem slyšet døív než vidět, myslim že to taky pøispívá trochu k bezpečnosti. Brácha má na XT koncovku Viper. Ta je trochu tišší.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- MotejlKuba
- Výborný diskutér
- XTZ 750 Superténéré
16 roků 2 měsíců zpět - 16 roků 2 měsíců zpět #6499
od MotejlKuba
Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti
Taky mám vlastní web
Odpověděl MotejlKuba pro téma Laïáky
Takže kuci a holky,koupil jsem od Pazhauta laďák Laser Pro Duro racingovou verzi,který je určený pro tenhle obsah i daný motocykl a musím s jistotou psát,že je tu supr náøez.
A teď co se změnilo 1:Lepší zvuk
2:Motor na volnoběh běží mnohem lépe
3:Lépe se sbírá do otáček
4:Nišší spotøeba benzínu
5:Motorka jede rychlejš a td a td...
Motorka je prostě jak vyměněná a lépe se s ní jezdí v terénu.Jinak musím doporučit firmu RAAS.Laďák od nich poøídíte již za 4 tis.. Jsou schopni po telefonické objednávce druhý den výfuk vyrobit a zaslat dobírkou
výfuk LASER
RAAS
A teď co se změnilo 1:Lepší zvuk
2:Motor na volnoběh běží mnohem lépe
3:Lépe se sbírá do otáček
4:Nišší spotøeba benzínu
5:Motorka jede rychlejš a td a td...
Motorka je prostě jak vyměněná a lépe se s ní jezdí v terénu.Jinak musím doporučit firmu RAAS.Laďák od nich poøídíte již za 4 tis.. Jsou schopni po telefonické objednávce druhý den výfuk vyrobit a zaslat dobírkou
výfuk LASER
RAAS
Forever Suzuki
Kdo v terénu nepadá,jezdí pod své možnosti
Taky mám vlastní web
Poslední změna: 16 roků 2 měsíců zpět uživatelem MotejlKuba.
- MIG
- Novota
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
15 roků 8 měsíců zpět - 15 roků 8 měsíců zpět #8830
od MIG
Odpověděl MIG pro téma Laïáky
Pro Honz-HP RACING
Taky pøemýšlím o laďáku a koukám na ten Tvùj RAAS.Vypadá moc pěkně.Jaké jsi dělal kvùli němu úpravy? Dělali Ti ho na zakázku, nebo tam pasuje z něčeho jiného, hlavně co se týče uchycení a mezisvodu?
A jaká byla cena?
Taky pøemýšlím o laďáku a koukám na ten Tvùj RAAS.Vypadá moc pěkně.Jaké jsi dělal kvùli němu úpravy? Dělali Ti ho na zakázku, nebo tam pasuje z něčeho jiného, hlavně co se týče uchycení a mezisvodu?
A jaká byla cena?
Poslední změna: 15 roků 8 měsíců zpět uživatelem MIG.
- Petr650
- Dobrý diskutér
- endurista
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
15 roků 8 měsíců zpět #8831
od Petr650
Odpověděl Petr650 pro téma Laïáky
Ja doporucuji Sebring ma ho tam je to tak akorat a da se tam dat i ucpavaci vlozka. Jinak hodne hlucnej mazec je SHARON ma to znamej na kateemce.
- honz
- Velmi dobrý diskutér
15 roků 8 měsíců zpět - 15 roků 8 měsíců zpět #8833
od honz
Ráfky, dráty, niple, výplety...
http://www.hprwheels.cz/
Odpověděl honz pro téma Laïáky
MIG napsal:
Jinak úpravy (moje) akorát držák na uchycení výfuku k motorce, aby výfuk byl výš a pěkně vypadal. A úpravy jako KN a DYNOJET mě ještě čekají, ale i tak to jezdí pekelně a zvuk je ještě pekelnější
Ale i R.P.tunig má teď moc hezké výfuky, měl jsem od něj taky jeden a též spokojenost.
RAAS je dělaný pøímo na DRko a obsah 650cm3, takže nemusíš vùbec nic seøizovat nebo dolaďovat. Ideální je, dovézt motorku a oni ti to pak napasují, ale musíš si øíct, jak to chceš. Nesmíš zapomenout na mezisvod, který taky musíš nechat udělat. Nejlepší je ukázat v jaké poloze by jsi chtěl mít výfuk a oni ti podle toho napojí i mezisvod(jestli to teda jde). Mě stál komplet myslím 6500,-Pro Honz-HP RACING
A jaká byla cena?
Jinak úpravy (moje) akorát držák na uchycení výfuku k motorce, aby výfuk byl výš a pěkně vypadal. A úpravy jako KN a DYNOJET mě ještě čekají, ale i tak to jezdí pekelně a zvuk je ještě pekelnější
Ale i R.P.tunig má teď moc hezké výfuky, měl jsem od něj taky jeden a též spokojenost.
Ráfky, dráty, niple, výplety...
http://www.hprwheels.cz/
Poslední změna: 15 roků 8 měsíců zpět uživatelem honz.
Vygenerováno za 0.376 sekund