Download menu

samolepky

Více
15 roků 2 měsíců zpět #11036 od StanleyP
Odpověděl StanleyP pro téma samolepky
Nazdar Honz. Tu to mas v Acad 14. mylo by sa ti to uz dat otvorit

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 2 měsíců zpět #11040 od honz
Odpověděl honz pro téma samolepky
Už to jede, díky!

Ráfky, dráty, niple, výplety... :ohmy:
http://www.hprwheels.cz/

Více
15 roků 1 měsíc zpět - 15 roků 1 měsíc zpět #11340 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma samolepky
Dávejte si bacha při výrobě šablon pro nástřik, ať nedopadnete takhle :laugh:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 15 roků 1 měsíc zpět uživatelem Piwča.

Více
14 roků 8 měsíců zpět #12525 od moranka
Odpověděl moranka pro téma samolepky
ahoj, mohl by mi někdo pomoci :blush: , dostala jsem DR-ko na učení - vím, že teď to asi bude znít divně- ale ženský-no :cheer: , dostane nový kabát a momentálně nemá žádnou nálepku-nápis. Chtěla bych nechat udělat toto, ale potřebuju nějaký rozměr, aspoň výšku těch písmen, už jsem tady na webu našla adresu celkem zajímavě vypadajícího studia, tak tam by snad problém nebyl, ale chtějí alespoň jeden rozměr. Tak prosím, kdo má na svém DR takový nápis, případně šířku těch pruhů.....dííííky :)
Přílohy:

Více
14 roků 8 měsíců zpět #12526 od moranka
tahle není ta moje, ale takhle by mohla nějak vypadat jen v bílé :kiss:

Více
14 roků 8 měsíců zpět #12527 od Paja
Odpověděl Paja pro téma samolepky
Mohl bych ti změřit ten nápis DR, ale ty pruhy po DR mám jinačí. Je to dáno rokem výroby. :S

Více
14 roků 8 měsíců zpět #12529 od moranka
jo, super, ty pruhy už nějak vyměřím, ale jde mi hlavně o to DR, předem moc díky :cheer:

Více
14 roků 8 měsíců zpět #12532 od backmen
Odpověděl backmen pro téma samolepky
Něco sem našel TADY Píšou že si můžeš objednat i část polepu.

Více
14 roků 8 měsíců zpět #12533 od moranka
díky za typ, ale si pořád myslím, že v nějakém reklamním studiu to nebude takový ranec, zase jako 2500 se mi za to dávat nechce. Nemusí to být originá, stejně tak vypadat nebude a je to učební pomůcka do lesa. Tak asi tak nějak.

Více
14 roků 8 měsíců zpět #12534 od Martin
Odpověděl Martin pro téma samolepky
Vítám tě na fóru. Bab se tady vyskytuje velice málo a je jich taky málo,které občas něco napíšou,tak občas taky se s něčím pochlub.
Se samolkama ti nepomůžu,ale jen malý dotaz(není to rejpání)-pokud máš tuto motorku na učení a do lesa,tak proč polepy(chápu,že každý chce mít moto co nej..)? Spíš mrkni po ochraně motorky jako takové(padací rámy,kryt pod motor a něco pro zvýšení bezpečnosti a výdrže motorky nebo i svojí tělesné schránky. ;) Ale to je jen můj pohled. Ale pokud jsi ta,co myslím,tak máš nějaký km v sedle motorky najeto a víš o čem je řeč. ;)
Třeba se s náma potkáš na nějakém setkání a tam budeš mít inspirace ohledně motorek DR spoustu. :)

Více
14 roků 8 měsíců zpět #12535 od NEDOJED
Odpověděl NEDOJED pro téma samolepky
Proto,že je to ženská tak jí chce mít taky pěknou :) A zkušeností má víc než by jsme čekali :blink:

Více
14 roků 8 měsíců zpět #12536 od backmen
Odpověděl backmen pro téma samolepky
My ji s Pažoutem známe z podzimního BRAMBOROBRANÍ.Tak trochu ještě jezdí na BMW tuším 1150gs a ne zrovna špatně ;) Asi se jí zalíbili ty naše stroje,jelikož si draka koupila velice brzy po této vyjížďce :laugh: Nemám pravdu Moranko?A co plexi na bawa??? Už si sehnala??

Více
14 roků 8 měsíců zpět - 14 roků 8 měsíců zpět #12537 od moranka
Díky za přivítání, tak pro objasnění, ano mám bmw ale 1100, nějaký terén jsem s ním už absolvovala, ale chtěla bych se to více naučit a za docela slušnou cenu jsem vlastně dostala DR, chce nějaké úpravy, ale padací rám mám, potřebuju ještě nová řidítka, páčky, jinak seřídit. Na sebe do terénu, krom bot, se kterýma mám potíž už taky vše mám, tak jako každá ženská vymýšlím aby se mi to i líbilo, vím, že to asi nebude napořád, ale pristě motorku chci bílou, teď je přelakovaná do takové té modrofialové, ale na laku je pomeranč jak sfiň, tak proto, kdyby byla v origo stavu, tak to tak nechám.
Je to na učení, ať hned zkraje nerozbíjím GS, je to po téhle zkušenosti jak jet na simsonu- pánové prominou, ale ta váha je fakt rozdíl, tak proto DR. Je to vlastně RSE, takže plasty, ale to už řešit asi nebudeme, leda by se našel někdo, kdo by to chtěl vyměnit, ať je škod co nejméně při té mé výuce.
No co bych vám ještě tak napsala B)
P.S. plexi na GS už mám, ale takové bylo k nenalezení, je udělané z firmy, co dělá z plexiskla všechno možné, jen není bublina, výlisek neumějí, tak je rovnější, ale jinak dobré i cena, takže zase budu moct i Bedřicha někdy vyvézt mimo asfalt :side:
Ještě potřebuju pořešit spojku teda na DR, ale už jsem tu nějaké rady našla, tak půjdeme po stopách a uvidíme, kde se to zastaví.
Jinak pro bližší představení ještě aspoň jedna fotečka :blush:
Poslední změna: 14 roků 8 měsíců zpět uživatelem moranka.

Více
14 roků 8 měsíců zpět #12538 od Piwča
Nejsou to sice polepy, ale pěkné samolepy s logem tohodle webu nechal vyrobit Admin, dokonce je i inovoval (font písma). Mě by to jako polepy bohatě stačilo, identifikace je z toho jasná.

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
14 roků 8 měsíců zpět - 14 roků 8 měsíců zpět #12539 od moranka
aha, tak fotka mi tam nějak neleze :( , zkusím znovu

a byla asi moc velká
Přílohy:
Poslední změna: 14 roků 8 měsíců zpět uživatelem moranka.

Více
14 roků 8 měsíců zpět #12540 od Piwča
Nepatří náhodou to, co máš za zadkem na nádrž, nebo máš ještě kdesi jedno voko na tu mapu navíc??

Více
14 roků 8 měsíců zpět #12541 od moranka
a sakra :woohoo: , no asi patří :silly: to je provizorní baTůžek, ale až na ten tvar tam sedí a flaška se do něj vleze i náhradní rukavice a nějaké drobnosti., šminky a tááák :blush: :side: :laugh: :laugh: :laugh:

Více
14 roků 8 měsíců zpět #12542 od Piwča
No já jen pro pořádek, aby jsi nám z DRka nedělala nějakou Bimotu Tesi, jako všechno naruby a tak. Takže, povoluje se, kord když jsou v tom šminky :) :laugh:

Více
14 roků 8 měsíců zpět #12543 od moranka
s tyma šminkama jsem to přehnala, ale niveu na ruce od šmíru vozím :P

Více
14 roků 8 měsíců zpět #12544 od Piwča
Vidíš tu "češtinu", šmír šminka ju? Nalíčit se kolomazem asi není nemožné, halelujá. Já bych tam vozil spíš dětskej zásyp na perdel. Ale do samolepek to nepatří, admini si zahoňouří a pak budou prskat :woohoo:

Vygenerováno za 0.527 sekund