Download menu

jak je vysoká?

• lacerta82
  • Avatar uživatele lacerta82 Autor tématu
  • Návštěvník
  • Návštěvník
15 roků 8 měsíců zpět #8805 od lacerta82
jak je vysoká? vytvořil uživatel lacerta82
čaute kluci.chtěl sem se zeptat,jestli nebudu mít problémy dosáhnout na DR650SE na zem.měøím 167cm.uvažuji o koupi této motorky.takže prosím a postøehy a rady.díky všem

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 8 měsíců zpět - 15 roků 8 měsíců zpět #8806 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma jak je vysoká?
Asi by bylo nejlepší to vyzkoušet, kdyby to bylo vysoký, nechá se snížit sedlo (viz. foto), pøenastavením zadního centrálu to taky o dost klesne.

[img size=150][url=http://imageshack.us][img]http://img17.imageshack.us/img17/4869/p7050652.jpg[/url][/img]

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá
Poslední změna: 15 roků 8 měsíců zpět uživatelem Piwča. Důvod: zmìna pohlaví

Více
15 roků 8 měsíců zpět - 15 roků 8 měsíců zpět #8807 od honz
Odpověděl honz pro téma jak je vysoká?
Výška sedla od země je 885 mm;) Další rozměry najdeš tøeba TADY

Ráfky, dráty, niple, výplety... :ohmy:
http://www.hprwheels.cz/
Poslední změna: 15 roků 8 měsíců zpět uživatelem honz.

Více
15 roků 8 měsíců zpět #8808 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma jak je vysoká?
je mala :lol: mohla by bejt v klidu vetsi :P

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Více
15 roků 8 měsíců zpět #8812 od pigi
Odpověděl pigi pro téma jak je vysoká?
Na to by asi nejlíp odpověděl Zemi, měl sedlo hluboko vybrané.

Více
15 roků 8 měsíců zpět #8817 od Martin
Odpověděl Martin pro téma jak je vysoká?
Nenapsal jsi,kolik vážíš. To,že nemáš 2metry není rozhodující. Jakmile motorku nastartuješ a rozjedeš se po silnici,tak nepotøebuješ šlapat na zem;) ,ale horší to budeš mít v těžším terénu-pokud ho chceš navštěvovat.:angry: . Ale o pocitech by ti jistě nejlépe napsal někdo,kdo je menší postavy-tøeba Zemi.
Ale i piloti menších postav natrhli prd.. leckterému jinému-P.Kováø, Rahier a jiní;)

Více
15 roků 8 měsíců zpět #8828 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma jak je vysoká?
no ja mam sice DR650R vysku 173cm a vahu tak na 190-200cm:ohmy: a jezdim v pohode ,
kdyz se nebudes poustet do ,,vetsich akci,, nevidim problem

Více
15 roků 8 měsíců zpět #8832 od Martin
Hezky jsi to napsal.:woohoo:

Více
15 roků 8 měsíců zpět #8834 od Piwča
Odpověděl Piwča pro téma jak je vysoká?
Viď, ubral si pùl metru :woohoo:

Na každém setkání jsem potkal celkem super spolek bláznů a plnou lednici piv, k dokonalosti chyběl snad jen konopný smotek, halelůjá

Více
15 roků 8 měsíců zpět #8835 od pigi
Odpověděl pigi pro téma jak je vysoká?
nebo pøidal ?

Více
15 roků 7 měsíců zpět - 15 roků 7 měsíců zpět #9514 od ladi
Odpověděl ladi pro téma jak je vysoká?
někde tady sem čet, že tohle je stroj pro člověka 180 cm a víc... souhlasím, z německa známej prodával svýmu známýmu rse-čko, novej majitel je prcek, motorka má sedlo upravený - snížený a i tak má problémy
Pár měsícù sem loni vlastnil suzuki freewind xf650 - ta má vejšku sedla ideální i pro menší postavy, doporučuju
Jináč motor je stejnej - vychází z dr650 a na cestování je celkově možná praktičtější.
Tím samozøejmě nesnižuju dr - pro mě zn. ideál
Přílohy:
Poslední změna: 15 roků 7 měsíců zpět uživatelem ladi.

Více
15 roků 7 měsíců zpět #9526 od Sniper
Odpověděl Sniper pro téma jak je vysoká?
ladi > hele mame tady na strankach jednoho kolegu kterej je +- o hlavu vetsi nez kybl (promin Zemi :lol:) a netvaril se ze by s tim mel nejaky problemy ;)

Burn rubber, not your soul.
Buď to se štítem, nebo na něm.
I cesta, je cíl

sniper(zavinac)dr-650.com

Více
15 roků 7 měsíců zpět #9547 od ladi
sniper: netvrdím, že s tím musí mít každej problém, jen reprodukuju jednu zkušenost, ten člověk navíc co vím pøedtím jezdil snad na simálu, takže asi tak...
kupec na freewinda byl taky menšího vzrùstu (jemně øečeno) a po /prej/ podrobný studii endur zjistil, že freewind má nejníž sedlo, na druhou stranu - já tam měl furt kufr a pøes ten sem pøi nastupování imrvére brkal, takže vejška nevejška... nechci kufr, rači pøikurtovaná taška, ale to sem někde jinde, čágos

Více
15 roků 7 měsíců zpět #9548 od ladi
jo a ten člověk, co si kupoval rse se sníženým sedlem, měl skoro vejšku kyble, max o 1/2 hlavy víc

Více
15 roků 7 měsíců zpět #9747 od ladi
lidi dneska sem seděl na bigu 750, fakt má nižší posez a je daleko lehčí, než má rse ... a kráááásnej zvuk (skoro jako rse) :)

• Gwynbleidd
  • Návštěvník
  • Návštěvník
15 roků 2 měsíců zpět #11126 od Gwynbleidd
Odpověděl Gwynbleidd pro téma jak je vysoká?
Zdarec, taky jsi chci koupit DR 650 RSE, mám 177 cm a kolem 86 kg. Zkoušel jsem si jednou sednout na jednu DR 650 R zaparkovanou u školy a zhruba jsem dosáhl, jen byl trochu problém s nastoupením a vystoupením (měla kufr a zamčené přední kolo). Tak bych se chtěl zeptat jestli je rozdíl ve výšce, nebo v tlumičích u R a RSE. Popřípadě jestli nemá někdo RSE v okolí Frenštát p.R. nebo Ostravy a nezapůjčil to na zkoušku (stačí jen na sednutí).

Kdo by byl ochotný tak napište na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Díky

Více
15 roků 2 měsíců zpět - 15 roků 2 měsíců zpět #11127 od Zemi
Odpověděl Zemi pro téma jak je vysoká?
Škoda, že jsem nechytl tuhle dikuzi dřív, vy kýblové :laugh: ... Pokud jde o výšku, ničeho se neboj. Jde jen o to, zda ti přiroste k srdci motorka. Potom už se dá koumat. Já se svými 165cm (a to už je pořádnej kýbl ;) ) jsem si snižoval sám sedlo, hodně povolil centrál a popustil přední vidle v brýlých. Když jsem svou DRahou přivezl po výbrusu ze servisu, hned jsem jí na místě odložil, protože mi tam aktivně zase centrál utáhli - čili zvedli.
Taky jde o to, že čím víc jezdíš tím víc si zvykáš a pak už ti ani ta výška tolik nevadí. Dneska mám centrál utaženější,protože zase jezdíme hodně ve dvou... (pravda, oba vážíme dohromady to,co pořádnej chlapák, ale tím se nenechávám vykolejit).
Závěr - při svých 177 se rozhodně nemáš čeho obávat.

Ještě mě napadá - za týden je sraz,tak se stav - tam bude motorek habaděj :)

Jediná věc, kterou máte doživotně je život.
J. Werich
Poslední změna: 15 roků 2 měsíců zpět uživatelem Zemi. Důvod: P.S.

Více
15 roků 2 měsíců zpět #11128 od Martin
Pro Zemiho-Tak jsem si přečetl,že většinou jezdíš ve dvou,ale nějak mně to uniklo,sakra. :ohmy: Nebo karamádku tajíš před tou zvěří,co sedlá DRka a zúčastňuje se setkání :angry: :unsure:
Pro ost.-Já taky nepobral cm navíc a tak jsem okoukal nastupování do sedla přes levou stupačku,když je DRak opžený o bočák. Někomu to připadá srandovní,ale mně to pomáhá-hlavně když je moto nabalená nebo s kufrem. ;)

Více
15 roků 2 měsíců zpět #11130 od Zemi
Odpověděl Zemi pro téma jak je vysoká?
Martin> pravda, jezdím hodně ve dvou, ale bohužel na sraz to nevyšlo. Možná, že s podzimním to bude podobné. I mě samotného to mrzí, protože bych rád seznámil svoují milou s fajn lidmi, kteří patří do té naší bandy. Někdy se vše nedá naplánovat jak bych chtěl.

K nasedání...> Já nasedám tak, že stojím čelem k boku :huh: , kolenem si pohladím bradu, pak nohu natáhnu = přehodim a sedim - samo, že musím mít DRahuš na stojánku. Zatim mi tyto gymnastické kousky tělo dovolí :laugh:

Ještě k výšce sedla - pro uklidnění tazatele... Já nedosáhnu oběma nohama na zem ani náhodou. Když jedeme ve dvou tak špičkama :woohoo:

Jediná věc, kterou máte doživotně je život.
J. Werich

Více
15 roků 2 měsíců zpět #11131 od pazhaut
Odpověděl pazhaut pro téma jak je vysoká?
no jak pise zemi je to o zvyku a ze pristi tyden bude DR v kamince habadej :) :laugh: i kdyz tam bude i par zběhů :angry:
a se 177cm bych si nedelal problem ja mam173 nekde uz jsem to vyse psal tak to zkoukni, jinak jsem s N.J. a mohli by jsme to snad nejak domluvit ;)

Vygenerováno za 0.462 sekund